21

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се сприятелят със Заев колкото си може и да приемат празника на 7 октомври. Не трябва да признават северен македонски език. Няма никакво значение къде е гроба на Гоце Делчев дори и Заев ако го върне в София. Все пак е намерил покой в Скопие което си е бг земя

20

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е рускиРусофили нямат вина за Берлин 1878 г. и Париж 1919 г.

19

Анонимен

преди 5 години

До ПешоЗахариева и Каракочанов подписаха договор с тия антибългари и значи и те са антибългари.

18

Пешо

преди 5 години

Явно сръбско-руската агентура в тази псевдодържава е все още силна, след като предложиха за празнуване датата на най-голямото антибългарско предателство в съвременната ни история!

17

Анонимен

преди 5 години

Скопската стрАна, това вече ми харесва.

16

Защо?

преди 5 години

Защо "македонците" се отказаха от името си , елинезма и Ал.Македонски , под натиска на Гърция и САЩ, а ние им правим мили очи, когато искат да присвоят нашата история? Защо не ги попитате ,кой е създал съвременият "македонски" език и граматика и че това е българин?

15

Срежант

преди 5 години

Историята на Република(северна) Македония започва след 1993г. останалото е партенки и незнам какво има да им се вързват нашите на акъла на "западните ни съседи".

14

Анонимен

преди 5 години

Това е в резултат от договора който великия дипломат ,присъединител на западните Балкани ,Меркел на Балканите и т.н подписа слушайки господарите си ! Защо не подписа договор като гърците и да затвори устите на онези край Вардара ,а войводата да не плаче ,нали е в управлението ,военен министър ! Къде беше ти войводо когато подписваха глупавия договор !?

13

Анонимен

преди 5 години

Много проста тая кикимора ти по народност може да си китаец ако имаш китайски паспорт ама по националност какъв си ? Тая изобщо не разбира разликата между народ и нация ?

12

Патриот

преди 5 години

Хари Потър, Гоце Делчев и Влад Цепеш са българи с македонски произход.

11

До 11 Анонимен

преди 5 години

Гоце Делчев се е писал в писмата, като българин. Братята му също са били революционери и са се писали българи, а не са марсианци или македонци. Завършил е българско училище и се борил за свободната на българите в Македония. Защо вие турците, имате такава омраза, че пишеш глупости?Има доказателства, не е било преди 15 века, че да може да се манипулира каквото и да е.

10

Анонимен

преди 5 години

Гоце е роден в област Македония и там е редно да е гроба му. Това че гърците, сърбите и турците го убиха, защото е бг патриот, е съвсем друг проблем, но тогава излиза че Захариева има претенции и към родното място на Гоце Кукуш който сега е гръцки.

9

Анонимен

преди 5 години

Те България разграбиха и разрушиха и опитват да ни изгонят от тук с рекет и лишаване от всякакви социални придобивки, скоро не знам ток и вода дали ще има навсякъде.Тръгнали Македония да мислят.Да си стоят отделно , да си правят език и история, ние и с история и без , такива тикви раждане че не ни трябват душмани, те ни дерат по зверски от всички.

8

Анонимен

преди 5 години

Къде е големия балкански политик Винету да се изкаже за предателствата които направи че и се похвали с тях

7

Анонимен

преди 5 години

Такива глупости надробиха във външната ни политика гербери и лъжепатриоти,че дълги години свят ще ни се завива от тях.Признаха С.Македония,македонския им език,оня дебелия им продаваше паспорти и сега се усетиха нали?

6

Анонимен

преди 5 години

Дебелите селски чотрури не разбират от добро, те разбират от тояга. Макетата трябва да си изядат пердаха, за да си седнат на гъзовете

5

Православен

преди 5 години

Ей Захариева вече прие македонския език, та един Гоце Делчев ли няма да им хариже!

4

Анонимен

преди 5 години

Политици и чудо, ако не подкрепяте нашата теза ние няма да ви приемем в НАТО, това се казва изнудване на международната сцена. Нещата се доказват с аргументи, а не със изнудване ще ви се смеят дори ахейците от Северна Гърция мислещи се за елини. Наемете си качествени историци, а не калинки.

3

До 1

преди 5 години

В Договора не семе признали нито македонска нация, нито македонски език, нито отделна македонска история до 1945 г.

2

Анонимен

преди 5 години

Такава комисия не трябва да съществува самото създаване на такава комисия е вредно. Македонска държава има, но македонски етнос няма.