18

Анонимен

преди 4 години

На глупави хора , хомеопатията и виновна!!! NO COMENT

17

Бобчо

преди 4 години

Антибиотика лекува бактериални инфекции. Хомеопатията помага изключително много при вирусни инфекции. Антибиотика е противопоказен при вирусни инфекции. Хомеопатията е безполезна при бактериални инфекции.Ролята на лекаря е да установи каква е инфекцията. Ако не е сигурен се прави кръвен тест. Става за половин час дори и в нашите болници.

16

Стратег

преди 4 години

Абе още"бабини илачи" мога да ви извъртя и да затворя редица аптеки, затва не ме дразнете ;)))

15

ники

преди 4 години

На всички да е ясно - когато болнатово малко дете пие постоянно антибиотици означава, че детето ще живее. Без антибиотици такива деца навремето са умирали без антибиотици.Тези родители са деби*и и не трябва на такива да се позволява да се размножават!

14

Анонимен

преди 4 години

Хомеопатията лекува, но не и тежки състояния като някои инфекции, рак, инсулт или инфаркт!!Смъртта на това дете не трябва да се използва срещу хомеопатията.............защото хомеопатията има своето място в медицината!!!

13

Стратег

преди 4 години

Гледайте сега, верно е, че с коментара си намалих печалбата на поредица фармацевти и доктори;))) като написах за праза и ушните болки, но това е изпитан метод. И при социализъма, никой не търчеше като гламав при дофторят за такива работи. АМА СТЕ ГЛАМАВИ! Докато сте гламави, ще има кой да ви клати;))) Жив ли съм? Жив съм;))) Е, сега, някой фармацевт няма да отиде за 1 вечер на скъп ресторант;)))

12

избирател

преди 4 години

Ам чи те нащи лекари са повече търговски представители на определени аптечни складове,та затова всеки доктор с неговото си лекарство.

11

Не!

преди 4 години

Деца на антиваксъри, вегани и хомеопатолюби трябва задължително да водят децата си на преглед при истински лекар на 3 месеца! Целта - да се установи нанесени ли са щети на здравето на детето! ПП. 3 месеца е подигравка за това престъпление!

10

Анонимен

преди 4 години

Енцефалит може и от ваксина или от болен зъб или секс или от комар. Винаги има риск.

9

Анонимен

преди 4 години

А тук в България, при колкото лекари е прегледана дъщеря ми, толкова различни диагнози и лекарства има, а става въпрос само за червено гърло! Та един ХОМЕОПАД, разясни цялата верига от какво е червеното гърло и от там, как може да се стигне до описаният трагичен случай! Нещата са толкова навързани и трябва да се тръгне от корена на проблема, което съвременната медицина НЕ ПРАВИ!

8

избирател

преди 4 години

Имам много,много близки роднини ,които буквално прекаляват с хомеопатията.Кога ли ще ги запукам,че си умирам за племенниците ...

7

Италианска му работа

преди 4 години

Три месеца затвор за убийство на дете. Остава и да са условно.

6

Анонимен

преди 4 години

"третират проблема с хомеопатични лекарства, които обаче не помогнали"Каква изненада, а?

5

Стратег

преди 4 години

Чаавето, като го заболеше ухото, вземем стрък праз и дебелата част на стъблото му, отрязвам едно парче, 5-6 см, нагрявам го на печката докато отвътре почне дасе втечнява, а отвън се препече леко. Оставя, го да изстине, но не напълно, да не е горещ, а да е топло стъблото, обръщам на чаавето тиквата и стискам 5-6 капки в ухото му и го държа тъй, докато ги погълне. Помен нема след туй от болки в ушите;))) Иначе фармацията ще ви изпише поредният скъп антибиотик;))) На нас тъй са ни показвали...

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДоста краен извод, изказан от невежа....

3

Анонимен

преди 4 години

Хемеопатичните лекарства действат само на психиката и то ако повярват че ще ги излекуват. В действителност хемеопатията не лекува ако можеше въздух да ви излекува щеше да е добре. Изпуснаха детенцето тези Умници. Ако му бяха дали антибиотик щеше да е живо и здраво.

2

Анонимен

преди 4 години

Да дойдат тука да си живеят, малко словоблудство и се разминават с лекарска грешка и съдията ги пуска като нови, никакъв проблем.

1

Има

преди 4 години

официална позиция на СЗО, според която хомеопатията е шарлатанство!