38

Фармацевт

преди 4 години

1 тия родители са за кастрация 2 хомеопатията я давам на кварталтия хипохондрик 3 използвам я за да си вдигам оборота 4 истината си е в биотехнологичните и химическите лекарства 5 тоя "стратега" от долните коменгари да ходи да се гръмне. 6 антибиотиците не лекуват вируси 7 обикновено бактериите се явяват вторична инфекция и тогава вече се дава антибиотик.

37

Анонимен

преди 4 години

Явно родителите са от Зелените ,те са способни само на тази глупост !

36

Анонимен

преди 4 години

Хомеопатията е чиста проба шарлатания!

35

До 34

преди 4 години

До До БобчoЕх да де то всички са лекари! Добре вирусна инфекция не се лекува! Много лекари и хора дето малко от малко знаят биха поспорили с тебе! Но само за насока ше те попитам ваксините за какво са!?

34

До Бобчo

преди 4 години

Вирусна инфекция НЕ СЕ лекува, а се подсилва имунната система за да се пребори организма по-бързо и лесно с нея. За това и не се препоръчват антибиотици, защото те събарят леко имунната система. Самият факт че не ти е ясно това те прави некомпетентен да го коментираш. Пък ти си се тъпчи с бонбонки хомеопатски колкото щеш.

33

vlady

преди 4 години

До БобчоИма специализирани противовирусни препарати, които нарушават синтеза на белтъци, нуклеинови киселини или други етапи от формирането на вирусни частици.

32

Анонимен

преди 4 години

До до ДарвинНякой не си е пил хомеопатията.Гуугълни "observed instances of speciation" за списък на наблюдавано в реално време зараждане на видове.

31

до Дарвин

преди 4 години

Еволюция не съществува. Учените не правят разлика между еволюция и мутация. няма наблюдаван случай на еволюция в действие. Няма случай, един вид да се превърне в друг вид. Еволюцията отрича сама себе си, защото "еволюиращият" организъм няма как да оцелее по "законите на еволюцията" - по време на теоретичното "еволюиране" организмът би бил най-слаб и най-уязвим, а според "законите на еволюцията" оцелявали само най-силните, което също е глупост - пълно е с примери на оцеляване на слабите.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Чел съм, и хомеопатията е виновна.Хомеопатите твърдят, че водата има чудодейни способности да "помни" какво е разтворено в нея, и колкото по-разтворено е едно вещество, толкова по силно лекува.Безумната "логика" е: Което причинява даден симптом, го лекува, ако се разреди.

29

Аз

преди 4 години

До Не!Каква по-голяма присъда от това да си убил детето си!?

28

Бобчо

преди 4 години

Явно отговор няма да получа. Затова ви съветвам всички вас, които заклеймявате хомеопатията при лечение на най-честите вирусни инфекции да ползвате парацетамол, ибупрофен и т.н. производни прахчета и сиропчета, че да зазлеете със времето и да започнете да имате нужда от истински и силни лекарства.

27

Анонимен

преди 4 години

Хомеопатията е пласебо. Хомеопатията е измама. Хомеопатията убива.

26

Анонимен

преди 4 години

Хомеопатията не виновна.....................прочетете за същността на хомеопатията, тогава пишете глупости!!Виновни са родителите.............да, заради некомпетентност и лекарите, които не са дали необходимата информация на родителите!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Тук пълно със такива безмозъчни майки които се правят на доктори и даже дават съвети на други по интернет и тн.

24

Дарвин

преди 4 години

Лекувайте всичко с хомеопатия , пиене на урина , цветотерапия, аромотерапия , суровоядство , бръмбари знахари , врачки , екстрасенси , акупунктура , пирамиди , магнити , баене молитви и т.н.Аз Дарвин одобрявам. Така ще оцелеят само умните и наистина издържливите . Което е добре за еволюцията.

23

Бобчо

преди 4 години

Искам мъдyрковците по-долу, които са ми дали минус на предния коментар да кажат с какво се лекува ВИРУСНА инфекция?

22

Dr. Bulgaricus

преди 4 години

До Бобчо: НЕ хомеопатията не помага срещу никакви вируси и срещу нищо по принцип.

21

Dr. Bulgaricus

преди 4 години

Хомеопатията никога не е действала повече от плацебо. Тя не е ефективна за нищо, няма нито едно двойно сляпо изследване, което да е показало каквотои да било действие на който и да е препарат. Цялата концепция се дължи на непознаване и е приказка за малки деца и *** майки. Случаите, в които се дава хомеопатия са тези, в които пациентът няма нужда от лечение, но има нужда да си мисли, че прави нещо за здравето си. Тогава му се дава хомеопатия - да си мисли, че прави нещо, докато сам оздравее.

20

Хомеопати, милорд

преди 4 години

Ами крайно време е хомеопатията да бъде забранена. Това е една шмекерия и толкоз. В крайна сметка случаят илюстрира, че Дарвин е бил прав. Жалко за детето, но така е като е имало лошия късмет с глупави родители

19

Хохо

преди 4 години

Хомеопатите и антиваксърите веднага налазиха статията, хохохохох. Със захар и водичка ще лекуваш бактериална инфекция. Болни мозъци сте. В чужбина ги наричат: pro-plaguers (или про-чумави).