33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбсолютно съм съгласен! На скоро и аз бях нападнат от две кучета, които живеят в квартала. Нападан съм от тях вече 3 пъти. Виждал съм как нападат и други хора. Подавал съм вече три сигнала. Отоговарят ми само че нямало кучета на мястото което съм посочил, а аз ги виждам всеки ден. Изобщо не проверяват нищо тия от Екоравновесие. Не заслужават и лев от заплатата си. Чакат да стане най страшното. За мен те са съучастници във всеки един фатален случай!

32

Магнум 357

преди 4 години

.......наистина сме държава и народ!!!

31

Магнум 357

преди 4 години

Човекът не е имал почти никакъв шанс за законова неизбежна самозащита при нападението на тези 5 "добичета" освирепяли от глад! Съмнително е дори ако е имал оръжие ,че ще се спаси,защото според мен сигурно отблъскване на тези 5 животни би било с пълно автоматично оръжие с поне 20 патрона в пълнител. Човекът е изяден жив и умира в адска болка и ужас заради собственника на кучетата. Колкото и да е платежоспособен "Стопанинът" съдът трябва да разбере ,че тук парата не играе,ако наистина сме България

30

Баровеца СФ

преди 4 години

Подържам 32 . Така трябва да стане!

29

анонимен

преди 4 години

Какво толкова сте се заразправяли с тези кучета. Кучетата трябва да бъдат умъртвени незабавно. Те вече са вкусили човешко месо и са човекоядци. Собственика трябва да бъде съден в условия на отказ от съда за съдебно споразумение и да бъде осъден с присъда на максимума за умишлено убийство по особено жесток начин. Едни 20-30 години затвор ще са възпиращо наказание този човек да не повтори деянието си. Всичко друго е ала-бала. Ха да видим съдебната система как ще процедира.

28

Анонимен

преди 4 години

Проблема е в управляващите и държавата. Не може кучета от опасна порода да се разхождат свободно и без кантрол. При подадени сигнали държавата не е предприела нищо. Тя , държавата е съочастник на собственика на кучетата. И за самото им оставяне без надзор е трябвало да го вкарат в затвора.

27

Вълнаро

преди 4 години

Представете си какъв ужас е изживял този човек... И сега да не стане, че си е умрял от естествена смърт, а лисици и таралежи са му откъснали крайниците! Много лесно се доказва дали едно нараняване е преди или след смъртта. И не са виновни кучетата, а мaлoуmният им "стопанин"!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Ако са тези кучетата, които са разкъсали човека по козината им би трябвало да има следи от кръвта на жертвата. Също и в двора стъпвайки с кървавите лапи сигурно има оставени следи.

25

факт

преди 4 години

мястото на тоя нагъл бо'*** е в затвора !!!човека както си вървял и умрял, а кучетата какво да правят..взели, че го нахапали..абсолютни глупости !!ще бъде осъден под натиска на общественото мнение ?? - така и трябва да бъде !!!!

24

Наказание

преди 4 години

Да го затворят една седмица в една стая с псетата и да не ги хранят,ако оцелее да го пуснат!

23

Анонимен

преди 4 години

До всички които слагат минуси. Какво лошо има майката да вземе обезщетение и този престъпник да си получи заслуженото. Ако се случи на вас друго ще говорите.

22

Анонимен

преди 4 години

Няма засега доказателства, че тези кучета са причинили смъртта на човека. Какви ги ръсите?!

21

Анонимен

преди 4 години

До13Не за смърт по не предпазливост, а за смърт по особенно жесток начин. Ако е по не предпазливост ще му дадът по лека присъда.

20

Анонимен

преди 4 години

Важното е че сме стабилни, а местния ушаф ще се пенсионира стресиран на младини с двадесет незаслужени заплати награда. А кмета и той се е преработил, от крадене и отчитане на баш суджука, не му е останало време да свърши работа.

19

Татул

преди 4 години

Аз предлагам тоя да го затворят при кучетата без да ги хранят ...това заслужава!

18

Анонимен

преди 4 години

Четох, че момчето е живяло скромно с майка си с 300лв.на месец. Сега поне да го осъдят да плати обезщетение на майката.

17

ivailo

преди 4 години

Простите жур.наля само с това се занимават, дали щели да го пуснат под гаранция тоя *** , или не... А Карагьозов трябва да бъде съден за убийство !

16

Анонимен

преди 4 години

Пуснето го с условна бе! Нали съжалява... Тоя трябва да лежи поне 10 години.

15

Анонимен

преди 4 години

Те добре са го оставили в ареста ама управниците от Своге когато са предупреждавани защо не са прибрали кучетата или чакаха да убият човек. Заедно със собственика да осъдят и тези които са проявили безотговорност и са оставили кучетата на свобода.

14

Валентин Тодоров

преди 4 години

Това са тотални глупости.Доказателствата са между зъбите на кучетата.Тъканния материал дори и загнил пази човешка ДНК.Животно нападнало човек с всякаква друга причина освен защита на друг човек трябва да се убие веднага.Доли да е последното от вида.