21

Пропов

преди 4 години

Няма истински надъхан спортист, който да даде без битка първото място, да се дръпне и даде път. След всички усилия, подготовка и не само твойте, а и на екипа зад теб. Няма как да се откажеш заради една грешка. Не става дума дали е честно или не. Става дума за хъс, адреналин, целеустременост, страст, лудост... Това прави спорта вълнуващ. Ама напоследък Ф1 мноого омекна и заприлича на предизборна кампания. Победителят е предизвестен, всички знаят как е спечелил. И остава едно шушукане под масата.

20

Анонимен

преди 4 години

До Митко БанцераГовориш глупости.ФИА никога не е толерирала Михаел. Но се вижда, че маФИА толерира *** *** хамилтън с мерцедес и то е учевадно не просто учевидно.

19

Митко Банцера

преди 4 години

Не може да тръгнеш през тревата за директен сблъсък с друг състезател на пистата и после да се сърдиш че те наказват за това. Германчето е лигльо като един друг немец - пилето, за когото специално правеха промени в правилата на спорта, за да не би случайно да загуби някое състезание. И тоя ще ми говори за мъжки спорт. Мъжко е като си допуснал грешка да не повличаш и другите с теб. Намали газта и внимателно излез на пистата, не ми се прави на пират с таран и после да обвиняваш другите.

18

Анонимен

преди 4 години

Хамилтън е точно както идола си Сена. И в сексуално и човешко ниво е абсолютен прикрит ***. За което се сещам има една латинска сентенция времето разкрива всяка една тайна.

17

Адолфо Хит

преди 4 години

Един път да беше мъж, сал ЕДИН път, сега беше момента, откажи го това първо място бре Хамилтън, щеше да спечелиш повече, от колкото да загубиш. Но не е мъж а... църно лай... но. За Фетьо ще кажа едно... за кой път бре ***? Колко пъти стана? Кой ти попречи сега, че пак направи, тъпата си поредна... грешка?

16

Анонимен

преди 4 години

Аз спрях да гледам формула заради тоя лиглио и ред бул , на мама детенцето ощете ли го

15

михаал

преди 4 години

На този *** с плитките,сигурно му се е счупило маникюрчето от маневрата и затовареве. Така реват и тези, които са изтървани при груповия

14

Мразим Говедата

преди 4 години

Ф1 приключи като спорт, когато Шуми се отказа да кара. .

13

Ехххх Фетел

преди 4 години

Да беше отишъл при Мерцедес , да не бе чудо видял.И сега си плащаш за предателството , както трябва.

12

Анонимен

преди 4 години

До 80-те беше перфектноАбсолютно е така. Онзи *** от Бразилия се мислеше за бог, но Шуми му показа кой е шефа. И онзи накрая се самоуби на 1 май 94. Жалко само, че накара екипа си да изпитват вина за самоубийството му. Но онзи си беше *** и така и се самоуби като *** долния ***

11

ss

преди 4 години

Наказаха го, защото е расист!!! Да изпревари ч-ерното момче, откъде накъде!!

10

любо

преди 4 години

Ама вие всяка втора публикация триете. ... Много ви здраве.. повече няма да се занимавам с вас......

9

Анонимен

преди 4 години

Този случай ми припомни за случката Сена-*** преди 30 години. Когато Сена умишлено удари с високо скорост Ален и Сена продължи по аварийния път и го дисквалифицираха и му отнеха титлата. След 1 година стана ясно, че решението на Сена е било правилно, но при подобен случай. Тогава се върнаха на дискусията за Сена-***. Нелсън Пике каза, че действието на пилота е правилно и Сена се ядоса и разплака като си тръгна тръшна вратата на залата.

8

Монегаск

преди 4 години

Спомняме си го клоунът сена седи отпреде и блокира всички.То по тая логика я че де кАчим у едно Минарди или Тирел и че клечим отпреде и че ги блокирам па ако мноу знаят напрао че ги торполирам.Ба тва състезание.

7

Формула1-2

преди 4 години

Добре ве разбирачи, ако сте заложили малко пари след полпозишън на квалификацията, състезанието завършва и хоп, разменят 1 и 2 място със съдийско решение. Как ще реагирате тогава?!? Освен това пилотите от Ф1 са доста уравновесени и спокойни хора и когато си изпускат нервите по този начин не е без основателна причина.

6

90-те беше най-добре

преди 4 години

фетелчо просто го е яд че младият Монегаск го шамари къде го хване а в деугите отбори нямат нужда от тоя немски слабак.

5

Един

преди 4 години

Как се намалява през тревата? Вие луди ли сте? Фетел каза, че едвам не се е ударил в мантинелите.

4

Факт!

преди 4 години

Естествено че германистанеца не е прав.Тва е Формула 1 а не състезание с блъскащи се колички.

3

kreti

преди 4 години

Защо Ревлю не намали минавайки през тревата а, тръгна да торпилира Хамилтън по идеалната линия, дано не свърши като Шумахер, за който ме е жал въпреки мръсните му номера!

2

Bad Company

преди 4 години

Прав си Себастиан, прав си. Преди и Формула 1 беше мъжка, и рока беше мъжки и мъжете си бяха мъже......