87

TT

преди 4 години

Още си ближем раните от предишните "по-специални отношения" с "Братска" Русия...Така че нови специални отношения с тях ни трябват колкото въшки на срамно място....

86

то едно отношение

преди 4 години

Засега Радев им направи калъбълък за да се пъчат че срещата е била международна.Путин трябва да се е почуствал специален. Даже и снимка си направиха. Путин беше на едно стъпало по-високо. Което ми напомни за първа серия на Шрек. Там беше столче, ама ...До сега, специалното отношение се състоеше в 40% по-скъп нефт и газ.Сега е време да ни се докарват за да се съгласим тръбата да преминава през България. Ако си плащат разбира се и при условие че започнат да предлагат отстъпки.

85

21181

преди 4 години

Хайде прекратим съсс пециалното, нека отношенията ни станат нормални - нормален диалог, нормално сътрудничесдтво с взамина изгода, взаимно уважение, градивност, почетно партньорство. За коя от страните ще е по-трудно да поддържа такива отношения, как мислите?

84

Хан Крум

преди 4 години

А кой го признава за нещо нашичкия фат..мак със зелените чорапи?Та нали и *** са наясно, че никой не го бръсне за нищо в БГ и ако не бяха парите и влиянието на КГБ и Решетников това злобно недоразумение нямаше и да помирише този пост. И без това го бяха повикали само за масовката щото освен Путин и китаеца нямаше никакво представителство. Нашичкия пак игра четвъртото борче дето *** каракачанката на Вова дето му я подари Боко. Смееех.

83

Анонимен

преди 4 години

Виждате ли какво става?Европа само губи от отблъскването на Русия и набутвате Русия към Азия,а естественото историческо,културно,религиозно и географско положение на Русия е в Европа и винаги е била част от Европа още от 7-8 век и досега,не я отблъсквайте и не я натиквайте усилвайки мощта на Азия,за сметка на отслабването на Европа!Противопоствянето на европейци срещу европейци,нищо добро няма да донесе на никой!

82

Поручик Балканец

преди 4 години

Руски КГБ нaглец! Радев трябваше да му отговори още по-рязко!

81

Православен

преди 4 години

Това беше най-доброто нещо което може да се случи на православан България. Нашите продажници са свикнали да ходят до Брюксел, Париж, Лондон, Берлин, но реално Русия може да даде тласък на българското икономическо развитие. Както Русия ни освободи от турско робство, така и Русия ще ни освободи от западния икономически гнет. Трябва да служим единствено и само на Русия, никакъв ЕС или НАТО нен трябват

80

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, още повече ще се мешат във вътрешните ни работи, имат си и резидент на висш пост, който отиде лично до се поклони на бащицата.

79

вин

преди 4 години

"Специално" отношение към нас имат от над 140 години, с негативни последици за нас обикновенно! Малките изключения, при скъсване на дипломатически отношения или дистанциране от тях са най успешни за възхода на младата ни държава!

78

Провалът Радев

преди 4 години

Резидента Радев - безродник, продал Родина за рубли. Такъв позор на президентска позиция никога не сме имали. Срам е от него!

77

Doko

преди 4 години

Много сте се активирали соросчетата виждате ,че Радев се държи достойно и ви е гадно.Нека си представим Плевнелиев в тази ситуация.

76

Дядо Соци

преди 4 години

Явно на руснаците им е харесвало да ни " оправят " 45г. и искат още. Ама ние не щем, че боли.

75

Я па я..!

преди 4 години

Каквато е срещата , такъв е и коментара. Въздух под налягане, демек балон.

74

джо

преди 4 години

*** да не пишат глупости. Генерала си беше избран от народа. Питам, къде е сега Цецка Цачева и колко долара струват самолетите Ф-16 ? Нещо май не сте подготвени в ситуацията и пишем само от злоба.

73

Решетников

преди 4 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

72

решетников

преди 4 години

Това беше голям жест към Радев, заяви руснакът Валери Тодоров.

71

Анонимен

преди 4 години

КЪМ БЪЛГАРИЯ ИМА СПЕЦИАЛЕН ИНТЕРЕС ОТ СТРАНА НА РУСИЯ, ЗАРАДИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКОТО МЯСТО НА БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА.

70

НЕ

преди 4 години

Медведев дойде в България на четвърти март, а не на втори, да почетем заедно Трети март. Той дойде, погледа се с ББ и си отиде. Чакаше предложения от нас! Той не ни предложи нищо. Радев отиде в Санкт Петербург да се мерне пред Путин, видяха се, но президента на Русия не му предложи нищо. Те чакат нас. Ние много тяхни проекти изгодни за двете страни им затрихме. Чакат ни да узреем, сами нищо няма да ни предложат. Като искаме скъп газ, да си купуваме, наше право е.

69

what the f*ck

преди 4 години

От Русия хората котка не вземат, а ние чакаме за "специално" отношение. Специално отношени за Путин значи, да си плащаме газта на двойна цена.

68

Анонимен

преди 4 години

До 67Ако не бяхме избрали ГЕРБ,, колко щеше да стане пенсията, тъпчо?