16

Анонимен

преди 4 години

Медиите мълчат, като бабешки дупета.Не коментират войната в БСП, а само дъждовете, градушките и доматито в Куматюво..... хахахаааааа...

15

Анонимен

преди 4 години

Никои не се страхува нито от нинова нито от Лукойл , нито БСП, нито от Овчаров.Страхуваме се от бездействието на ДАНС, бездействието на НАП, бездействието на МВР Да разбие крадливия колектив.

14

Анонимен

преди 4 години

ОВЧИЯ е на амбразурата да брани Крушовската кобила.ВОЙНАТА на ***-20 се разгаря с пълна сила!Войната--както казват е Е-пична.Медиите мълчат като настрани ***!

13

смях и паника

преди 4 години

Мерджанов е невинна душа в сравнение с моето влияние. "Забранено Ви е да публикувате коментари." - ми пишат от местния електронен сайт.

12

ТОЗИ...

преди 4 години

гласувах за този и съжалявам сега ми е противен заедно с останалите стари муцуни - страхувате се от Нинова защо?????защото е много по умна от вас и хората я харесват - хайде спрете се малко че вече ставате нахални и не разбирате ли че пречите на БСП - ако не е Нинова лидер на БСП много няма да гласуват за БСП това значи че вие работите за герб

11

Анонимен

преди 4 години

Милия, обикаля като квартална мacтuя в търсене на нов блажен кокъл, защото стария му го избиха много грубо от устата!

10

Калеко Алеко

преди 4 години

Едно си червените бабички знаят, едно си баят: ... Нинова ... та Нинова ... Другарката Импексова е крайно време да преобразува РеМеДето на Позитано 20 в "Погребална агенция", така ще се постави в услуга на избирателите, като ги изпраща при Свети Петър с обещания за "Светло бъдеще", срещу скромна погребална такса ... !!!

9

ай сиктир

преди 4 години

Егати смешника, ако не беше съсела и старите партийни муцуни като тоя които на практика играха против Нинова БесипетО наистина можеше да спечели с гласовете на недоволните от гербавите.

8

Бай Иван

преди 4 години

Ами тя БСП-то винаги очаква да спечели, така пророкуват и Кънчовците, но в "последният" момент нещо се обърква.

7

Анонимен

преди 4 години

Айде и тоя ! Нинова се бори Сама и избута бсп напред , и аха да спечели вие и сложихте станишев - този трик отказа мн хора ! зад гъбра на Една Жена изпълзяхте "мъжагите" и я предадохте - СРАМ и Позор ! Ти кой мислиш щеше да гласува за теб ,за михов,за свинаров и др от вашата банда ? - Никой !

6

Стефан

преди 4 години

До ЩерюЩо се чудиш? - Убиваш 10 души, докато разберат, че си ти, отиваш в Полицията и се прекръстваш с ново ИМЕ по официални документи. И когато дойдат да те арестуват - де юре лице с това ИМЕ никога не е убило никого! И си автоматично НЕВИНЕН ! Така комунистите откраднаха и милиардите от целия народ - без да са виновни!

5

Анонимен

преди 4 години

като предварително очакванията бяха, че левицата щеше да ги спечелиосвен червен Кольо не знам кой друг е имал подобни очаквания :)

4

ха сега

преди 4 години

"БСП губи втори предварително спечелени избори, заяви Мерджанов",а как ги печелят предварително?

3

Анонимен

преди 4 години

Време е Станишев да си направи нова партия и да изключи БСП от ПЕС.

2

Щерю

преди 4 години

Много интересно се получава - Що се касае до опит и давност БСП била Столетницата, а що се касае до престъпленията и убийствата, извършени от същата тая Столетница, - БСП не била БКП и не носела отговорност?!? Пълен ШАНТАЖ - това е БКП/БСП...

1

ХоХо

преди 4 години

Мерджи, ами като не ти аресва оти не напунеш тая партия ? Ама пусто кокалът.... как да го изпуснеш !