36

Нищо ново

преди 4 години

До Чочо: Чочо, къде отиде в конгреса на САЩ? Демократично, комунистическо-антикомунистическо и пъпната им връв вече са експлоатирани до втръсване. Комунисти сред политоците в България отдавна няма. Какъв социалист (а да не говорим за комунист) може да бъде Георги Гергов например. Я му виж дебелия врат. Той получи от Бойко 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която нукому не е нужна. За какво? За комунизъм-антикомунизъм? Не, за да мъти водата в БСП, та да помага на Бойко.

35

Пак една обиколка?

преди 4 години

До Тонката: Докато на електората му е достатъчна една обиколка на Бойко преди изборите, така ще бъде. Но няма как това да минава винаги. Шаблона в тази схема вече се вижда. Цял мандат корумпирано или направо некадърно управление, изоставаме от предпоследните в ЕС и накрая една обиколка из страната да е достатъчна. Да видим дали ще мине и на следващите избори.

34

Чочо

преди 4 години

Пъпната връв БКП-БСП не е скъсана .Отровните субстанции продължават да текат по посока приемника .Невъзможността автокрация върху цялото общество ,довежда до авторитаризъм по посока прогресивно намаляваща и ненужна на обществото формация .Отсъствието на комунистически елементи в конгреса на САЩ е гаранция за просперитета и демократичността на американския народ. БСП ако освободи пространството което заема , ще се появи нова демократична формация, която ще бъде коректив на всяко управление.

33

Нищо не е приключило

преди 4 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Старите "вечни депутати" още от времето началото на прехода, естествено са против нея. И този Мерджанов е точно от тях. Единствено в БСП и точно Корнелия Нинова ограничи броя на мандатите на депутатите. Има всички шансове да я преизбератТова е битката сега. Георги Гергов, Пирински, Мерджанов искат пак да станат "вечни" и Нинова им пречи

32

Я па ти..

преди 4 години

До Отвратен 27 Ами като си отвратен гласувай за ГЕРБ.Половината от управниците в БСП гласуваха за ГЕРБ.Не се страхувай. Никой няма да знае.

31

Анонимен

преди 4 години

До 35Абе без Цецо к..радецо и Веско Мариновия хич ам хич не ви виждам да правите на някого нещо, цвъки преди поне плетеше далаверад..2тжийските мрежи...

30

Анонимен

преди 4 години

Мерджанов - вечният депутат, стана опозиция като го изхвърлиха от парламента, иначе винаги на топло, след колко загуби на бсп той все си беше депутат и си двибеше партийните фирми, ярък образ на партийна номенклатура

29

Поручик Лукаш

преди 4 години

Сега разбирам желанието на Нинова да изрине старата номенклатура от партията си. И едва ли е забравила, че някои от тях си мечтаеха за коалиция с герб.Колкото до изборите, не бих приел резултата на *** за загуба. Те добавиха нови 56 хиляди гласа, а герб бележи спад с над 90 хиляди (по данни на ЦИК). И ако не бяха седесарите да дадат още един мандат на герб, резултатът щеше да е равен..а качеството на този мандат не искам и да коментирам, речникът ми е беден..

28

Тита

преди 4 години

Голям "демократ", няма що!

27

Хохегер

преди 4 години

Група жалки плазмодии, които дори не могат да се държат като мъже. За някои от тях е ясно , че не са, но този ... Да му се чуди човек какво защитава? Джендърската идеология, парите на съсела и свинаря или продажничеството на найденовци и сие!

26

Един

преди 4 години

Главният виновник, плачещ за "ценности" е съселчето, което не знае на кой свят е, а алчната му женица му създава илюзии, че го бива за нещо. Той така й не разбра защо мнозинството стойностни хора не го приемат и отказват да гласуват за него.

25

Анонимен

преди 4 години

Май има и умни хора в БСП, но повечето са кухи манерки.

24

Гражданин

преди 4 години

Този явно се ползва от паричките на герговия, чието място въобще не е в лява партия каквато претендира, че е БСП. Много продажници, много нещастници, плачещи за народен гняв!

23

Отвратен

преди 4 години

Мерджанов, нямаш ли някакви задръжки? Такива като теб, Станишев, Дъбов, вечно недоволния Пирински, Найденов и компания отвращавате мнозинството мислещи хора! Кого си мислите, че заблуждавате?! За какво ставате, специалисти по какво сте - по клюки и интриги!

22

Гледна точка

преди 4 години

Ама тоз ли Овчаров, който загроби България с АЕЦ "Белене" и сега се чудим какво да правим със самовара?!

21

Коце кмета

преди 4 години

Точно заради борсуци като тоя и съсела БСП не може да спечели избори! Нинова ги издърпа напред и спечели малка преднина пред ГРОБ. Обаче губи изборите, защото ГРОБ като платят на маалътъ и ето ти 5% отгоре. После хващат някоя патерица като РБ, ОП или подобни и управляват (крадат и дерибействат). Ако не е Ниновица, тия да са извън парламента!

20

Анонимен

преди 4 години

Верно е!Никой не знае къде са милионите от касичката на БСП.Може *** да ги е взела на съхранение за след Конгреса, бе... Хахахааааа....!

19

Анонимен

преди 4 години

Сега на мода са тоталитарните партии. С вожд и учител на партийния народ. Демократичните партии са слаби и хората не ги избират. Искат си стария тоталитаризъм.

18

Запада

преди 4 години

Искаме да виждаме действие на терена.Десетки са случай те, в който можеше да бъдат под съдебна отговорност - според закона . Активистите на БСП, Р. Овчаров, както и фирми от Лукойл

17

Анонимен

преди 4 години

Десетки са случай те, в който можеше да бъдат под съдебна отговорност - според закона . Активистите на БСП, Р. Овчаров, както и фирми от Лукойл