24

задача за втори клас

преди 4 години

Ако едната Елена е откраднала кремче за 8 евро а другата Елена е от краднала 330 000 евро , колко кремчета е откраднала втората Елена??

23

Анонимен

преди 4 години

Лоши преговори и лоши преговарящи - цената е космическа. Вето и мораторуим на сделката, краварите да си ги режат на скрап ако искат вместо да ни ги дадат по 1 млн на парче. Всичко общо 8 млн гущера.

22

Анонимен

преди 4 години

Започна се!!! Всички ,които очакват да "намажат" от тази сделка постоянно ни облъчват колко е полезна тя за страната и народа и как щяла да бъде намалена цената./като все пак остане достатъчно за усвояване от "правилните хора"/.Всички празни приказки за лоялност,атлантическа интеграция,политическо решение и тем подобни целят само да оправдаят наглостта на властимащите,а народа кучетата го яли.При пенсии от порядъка на 150 евро да се дадат такива суми за само 8 самолета е издевателство с хората.

21

Анонимен

преди 4 години

НС да направи комисия за преговорите и да назначи Иванчева за шеф на комисията. Янките ще ни ги докарат на крака със самолетоносача Нимиц и ще ни дадат и пари отгоре.

20

Анонимен

преди 4 години

тази пък клептоманка - крадла , я допускат ъкъл да ръси..

19

ЛЕЛЕ- МАЛЕ

преди 4 години

ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ КРАДЦИ ДА ДАВАТ КОМЕНТАРИ ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО НА СТРАНАТА НИ.

18

Анонимен

преди 4 години

Иванчева трябва да преговаря за изтребителите.

17

Анонимен

преди 4 години

Колекционерката на кремове "разсъждава" на тема Бойна Авиация,клета майко България докъде я докарахме!

16

Анонимен

преди 4 години

Amerikanskata agentka predi komuniskata ptebofa4ksta na toscho dava akal na drugarite boiko i debelia karaka4anov s terasite

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Дрюгарю, хапчетата. Кой и кога е искал руски хвърчила?Друг е въпросът дали изобщо имаме нужда от тях.

14

Анонимен

преди 4 години

Тази е крадла и я държат със компромати, за да не влезе в Гуантанамо ще каже всичко. Тази трябва да е в затвора, крадла със крадла.

13

паразитолог

преди 4 години

Много кърлежи много пиявици в тая България ......

12

?!

преди 4 години

тая тия кремове, освен да ги краде да не е започнала и да ги яде, та е така неадекватна ?!

11

стига бе

преди 4 години

За тази вече ми е жал. Откакто я хванаха да краде я държат на къс повод. И от време на време и дават да прочете нещо по някой въпрос.Явно много драпат да се доберат до милиардите на бедните българи, след като включиха тази и онази (Плевнелиев) да ни облъчват, че Ф 16 са жизненоважни за България.А пенсионерите и децата не са важни, защото за пенсии няма, за здравеопазване и образование няма, но за САЩ има!

10

Цап Царап

преди 4 години

Поптодорова е експерт, поляците го потвърдиха, но от кремче до цяла държава има мнооого разлика.

9

1234

преди 4 години

Цру агентурата в действие. Офсете трябва да св завръшат и да си знаят мястото, иначе ще им пуснат Кане Корсото СБ, МВФ или дпс...

8

Цецо

преди 4 години

Ако бях на мястото на тази женица нямаше да гледам телевизия, камо ли да се явявам като коментатор на каквото и да било... това е безочие!!!

7

ззз

преди 4 години

Има нещо гнило в тази сделка - кой ПРОДАВАЧ слага ТАВАН? - Никой! Продавача слага минимална цена, а купувача има максимална. В тази сделка е точно обратното или поне така се опитват да ни баламосат. Според мен ще платим поне 4 000 000 000 лв, но ще го скрият - основната сделка ще е за 2 000 000 000, а останалите ще са като допълнителни екстри :(

6

Запознат

преди 4 години

до колкото разбирам вече се подчиняваме на решенията на америкнаския конгрес ,които са над нашето народно събрание?

5

Анонимен

преди 4 години

Повече от 300 млн не трябва да се дават и за тия пари трябва да ни ги доставят и да дойдат да ни целунат ръка като на поп. Да си гласуват каквото искат техен си е проблема.