104

Генеколога

преди 4 години

КРАДЛАТА ДА ЗАМЪЛЧИ.И ДА СЕ МОЛИ ПРЕД СТАТУЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ИЗЧАДИЕ СОЛОМОН.

103

от нета

преди 4 години

Всичко започва още в далечната 1991 г., когато името на Поптодорова е забъркано в чутовен скандал. Тогава тя е изгонена от хранителен магазин в американското градче Сейнт Антъни в северния щат Минесота заради съмнение за кражба. Персоналът взел цялата българска делегация за роми, пише Вашингтон Поуст.

102

Офф ,да се омита

преди 4 години

Баба Ленче ,дето открадна скъпото кремче, е по-редно да си скрие противната физиономия ,вместо да ни натрапва скапаните краварски ковчези.Никой в тази страна не иска да плаща петорна цена за напълно ненужни стари самолети ,Ф-16 са модел от 1974г., с цели 10 г. са по-стари от нашите Миг-29.!!!ТЕЗИ 8 САМОЛЕТА ЩЕ ЛЕТЯТ САМО НА ГЕРГЬОВДЕН !За тези пари можем да построим 3 000/три хиляди/ детски градини!

101

УМЕН

преди 4 години

Тя не краде, тя бере!

100

пRъцтортоваа

преди 4 години

Някой помни ли че тази пръDла (нема начин като дриSка да не пуфти) че беше партийна секретарка на на юридическия и че атакува по летищата рафчетата с кремчетататолкоз а Хелена Прътдортова или партДъртова

99

Анонимен

преди 4 години

и кво? Голяма работа. Откраднала КРЕм но нали не е КРИМ

98

Анонимен

преди 4 години

Тая крадла не беше ли крала козметика от едно летище???И сега ще ни дава акъли................ужас!!!И тая овца разбира от самолети колкото слон от класическа музика!!!

97

Анонимен

преди 4 години

Тази клептоманка ни дава съвет.....

96

Слуга на народа

преди 4 години

Щом тази лобира, значи ще падне голямо крадене.

95

Тисъна

преди 4 години

А не е ли по-добре да ги крадем...

94

???

преди 4 години

Ако си купим хвърчила на евентуални наши противници ще са им необходими няколко прашки за стотина лева и ще им пидрежат крилата😚😁😁😁

93

Щом е свиркаджийката

преди 4 години

На правешкия цървуланко е за Фките лабаво нямаЗдраво пипат братята американци!

92

???

преди 4 години

1,6 милиарда за 8 хвърчила. При сто милиона за ф35 предложена цена на Япония, кое е по изгодно, 8 хвърчила или да си купим 10 ф35? Шестстотин милиона остават за допълнително оборудване.

91

Иво

преди 4 години

в Полша са инвестирали много страни , това не може , да ни е критерии , в България кой инвестира

90

Анонимен

преди 4 години

Сега един по един всички пропадняци, за които американците имат компромати и ги държат "на каишка" ще започнат да лаят, да се обаждат за сделката...Цялата *** от прислужници на чужди интереси и предатели на България ще се обади.

89

Анонимен

преди 4 години

Поптодорова зове?!?Крадлата е получила подкуп и бърза да си го отработи.Знае, че след изборите може и да бият шута както на Тиквата, така и на конструкционната сделка за "златните" самолети.

88

Анонимен

преди 4 години

Крадливото Ленче знае най-добре.

87

Край

преди 4 години

Познавам поне 100 човека, които нищо никога не са откраднали, образовани са - даже и професори има от тях. Английския им е добър. Някой и от самолети разбират - пилоти са.Защо дават думата на тази жена-клептоманка...?Питам аз и отговор не искам

86

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 74 Като гледам кремчето действа много добре. Ленчето няма бръчки.

85

БАТМАН

преди 4 години

ХА ХА ХА ОТ КРАДЛИ СЪВЕТИ НЕ ПРИЕМАМ