200

Анонимен

преди 4 години

че у холандия е трупане на морални ценности...

199

а

преди 4 години

една дума: оцеляване.

198

Анонимен

преди 4 години

Единствено в България зомбите се самоизяждат!

197

Живите мъртви в БГ

преди 4 години

50% от населението е на реба на мизерията или под него, но трупат капитали. Този вестник да не е безплатен? По-голяма идиотия не бях чел скоро.

196

Фейк отвсякъде

преди 4 години

Българинът трупал капитал, умните богати емигранти се завръщали...

195

адвокат Тенев

преди 4 години

Тъпотий от БАН.... Трупа тоя който може,който не може се бори да оцелее.

194

Анонимен

преди 4 години

Смисълът на живот на българина бил трупането на капитал, но българинът също бил най-бедният в Европа. БАН си дрънкат глупостите, керванът си върви. Тъй като БАН са ДС, явно са правили изследването между техните си хора - Пеевски, Доган и т.н. за които трупането на капитал наистина е цел в живота.

193

суциалист

преди 4 години

Тъй де, по време на социализма, българинът си мечтаеше за нематериалното - софийско жителство.

192

Турко

преди 4 години

Който има пари да се наслаждава на живота.На море/задължително в чужбина/,яжко пийко/ в нормите/,млади булки / ако фърка самолета/ и т.н.

191

Капитал

преди 4 години

Трупаме вестници, еднократни пластмасови чинийки, дрехи и обувки от преди 20 години, мебели от 80-те на миналия век, празни кашони и тем подобни.

190

Гoшу

преди 4 години

За мен най-важното са жените, любовта и секса. Може комбинирано, може и некомбинирано. Примерно жена + секс само, но най-добре е жена + любов + секс. Разбира се, това са игри само за напреднали и наистина трябват доста пари. С 1000 лева съм съгласен, тц, не става...А да превърнеш в смисъл трупането на пачки е най-голямата глупост на света. Утре, други ден те тресне някой джигит или инфаркт и после всичко при жена ти да си хваща младо гадже или сина, той да ги пръска по женки :)))))

189

дедо ви

преди 4 години

Живота е безсмислен,така че всеки си търси бягство. Един бачка като луд за да купува вещи,друг се друса и пие алкохол,трети вдига по 20 тона щанги във фитнеса. Всеки си е башка луд!

188

Snorky

преди 4 години

"За да мислиш за идеалното, материалното трябва да бъде задоволено" - Нямам какво да добавя...

187

Анонимен

преди 4 години

трупане

186

Анонимен

преди 4 години

Не е "трепане на капитал", а на "вещи" . Това са различни неща.

185

Анонимен

преди 4 години

В България само програмистите правят пари без да са престъпници.Един приятел работи за чужда фирма от България и взима 10хил лева на месец чисто.Познавам и други програмисти и всичките взимат по 5-6хил лева на месец.

184

Анонимен

преди 4 години

Трупат... Доган.. Гоце... Бойко... Домуса... Гергов... Златев... А другите

183

роб на влаЗта

преди 4 години

Брей пак не влязох в процентите...600лв.заплата с жената ...общо 1200...4 души семейство ...като мине месеца и нищо не останало та даже и малко имам да връщам .Значи съм от 20 те процента горди не сребролюбиви българи..почти съм горд през сълзи и се надявам да отида в Испания .

182

Винету

преди 4 години

Всеки трупа богатства, само аз управлявам в полза роду и ч лев не съм пипнал!

181

stamen

преди 4 години

Българският народ е православен, както се пее в "Многая лета". 80% от този народ разбира смисъла на човешкия живот в трупане на материални блага. А православието къде намира смисъла на човешкия живот? В това да познаваш и обичаш Христос ли?