16

Анонимен

преди 4 години

До 14 магнита е като батерия .при намагнитването му се получава перманентен заряд за който са нужни десетки години за да угасне.м/у другото има и в.ва(Електрет) които намагнитени с заряд отдават електричество десетки години.сегашната физика се чуди как да забули свободната енергия.но "робите рано или късно ще се усетят .след което ще последва война...

15

Анонимен

преди 4 години

Максуел май п.....т е бил.за справка -дяволите на Максуел' забулил е истинския магнетизъм.скрита е и истинската термодинамика ...въобще физиката е престъпно крита от "големите умове",крита е за да бъдат подчинени робите.онез не искат свободната енергия да ги измести..

14

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 10просто ми се иска да зная какво го причинява магнетизма като сила,а не на какво действа

13

критичен анализ

преди 4 години

Четете оригиналните статии на големите учени.............например уравненията на Максуел в оригиналната им форма, а не учебниците на БГ-професори по физика, които се правят на много велики!!!

12

критичен анализ

преди 4 години

Уравненията на Максуел са променени от Хевисайд и Херц.................неправилно.................голяма грешка на последните двама учени!Това е било известно на учени като Тесла!!!Изобщо цялата електродинамика е сбъркана..................физиците да си оправят науката!!

11

До Анонимен 10

преди 4 години

Магнетизмът действа на феро-магнитните вещества.................желязо, кобалт, никел и др.........................това е елементарна физика!Вземи научи малко физиката!

10

Анонимен

преди 4 години

лично мене ми е интересно ,защо магнетизма действа само на желязото,като привличане,какво има да взема от него

9

физик

преди 4 години

Ако тази статия е вярна, може да се направи следния извод!Или законът на Кюри-Вайс не е в сила, или земната мантия не е изградена от желязо, кобалт и никел!!И двете неща ми се струват малко-вероятни!

8

Анонимен

преди 4 години

Ей добре, че са родните капацитети в коментарите, че да разберем истината и ние на село...

7

Присмехулник

преди 4 години

земната мантия била магнитна? така ли? верно??? не вЕрвам!в тоя случай с какви произведения на глобалната политика да се запасяваме? със статии на дойче педовеле, или на ню йорк таймз?щото ако се обърне магнитното поле-както се било случвало през вековете. ние какво да правим? М?

6

Присмехулник

преди 4 години

а дали е така, може само усмивката на мадона да ни каже. искам да кажа не изкривената от злоба усмивка на гугъл-капча, нито на меркел, а оште по-малко на еврейските колониалисти с "политически лица".. нито на чиконе, а на Мадоната, с "безискрената" усмивка! Тя роди нещо, за което се погрижи да стане Нещо! :-)))

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЪъъ ... ок. Добре.

4

naTpuoT

преди 4 години

Теслата прави кълбета след тази уникална статия

3

Анонимен

преди 4 години

Науката стана бетер религия!

2

Анонимен

преди 4 години

Всичко е така, понеже така вярваме в него.

1

Анонимен

преди 4 години

А пък аз се чудех защо всичко железно по мен пада и се лепи по земята. Ах тез учени къде бяха досега да ми кажат а не всеки ден да се чудя защо железото ми пада и лепи по земята.