144

25

преди 4 години

Франсетата разбират само от жени и от вино..................освен това са много добри да крадат уран, злато, диаманти и нефт от бившите си африкански колонии...........знаем ги тия лицемери!!А френското лоби и политици като Мария Габриел са много вредни за България!!!

143

До 154

преди 4 години

Има филмИ за фукушима. Ама явно и ти не знаеш как се търси в нета. Пишеш Фукушима филм или фукушима муви и ти излизат няколко. Разбира се трябва да е н английски

142

25

преди 4 години

Франсетата нищо не разбират от ядрена енергетика................въпреки че радиоактивността е открита от французин (Анри Бекерел).............но сега Сорбоната (някога славен университет) е един третокласен университет на нивото на ТУ - Варна!!!

141

До 139

преди 4 години

Първо, сигурен ли си че споменатите от теб медии не са говорили по темата. Следиш ли ги ежедневно от години. Търсил ли си инфо? Или щом ти конкретно не си видял то не съществува? Щото с едно кратко търсене веднага излязе статия от дойче веле, в която цитират академик акаденмик от РАН който говори, за от 1440 000 до 1 600 000 жертви заради радиацията. Научете се да четете преди да правите внушения.Иначе е като шопът такова животно няма

140

Анонимен

преди 4 години

Тоя филм обърква плановете на руската мафия и българските продажници за натрапването на убийствения за България руски енергиен проект АЕЦ Белене, затова сега е подета кампания за оневиняване на Русия и атомната енергетика. Всички ядрени проекти по света са спрени от години, а на нас руската пропагада ни проглуши ушите че тоя щял да строи оня щял да строи само и само да ни вкарат в кошарата пък след това ще има голямо доене. Света се ориентира към ВЕИ в комбинация с акумулаторни централи.

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"А защо няма филм за Фукушима?" защото реакторите са американски! някак не върви!

138

Анонимен

преди 4 години

"...защото е отраснал в Кировоград, където се добива уран. Мъжът смята, че покрай това се е сдобил с някакъв имунитет" О, боже... имунитет срещу радиацията... Този човек наистина ли е толкова глупав!?!?!? Поздравявам го за това, че е помогнал, но...това изказване е умопомрачително...

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Във филмите им и космическите кораби винаги издават звук и грохот в космоса..." това се прави с цел да не заспят зрителите от космическата тишина!

136

До 25

преди 4 години

Още едно експертно и аргументирано мнение. Нищо, че във Франция има 58 реактора, всичките местно производство. Без да броим изнесените в чужбинаИ по този показател страната е на второ място след сащ. Голямата Русия експлоатира 34. И с тези реактори няма инцидентис тежестта на чернобил фукушима три майл айлънд.Ама нищо де франсетата нищо не разбират от ядрена енергетика. Вземи заълчи, че ставаш смешен.

135

Евроатлантик

преди 4 години

При соцаилизма само некадърниците заемаха високи постове затова ставаха аварии и хората живееха зле, а сега при евроатлантизма и демокрацията високи постове заемат само кадърните хора с евроатлантическа ориентация и живеем добре и не стават аварии.

134

Анонимен

преди 4 години

Тоя филм няма нищо общо с истината................поредната антируска пропаганда!!!

133

Анонимен

преди 4 години

А защо само по дойче веле се води такава дива рекламна кампания за филма, докато в другите медии почти не се споменава?

132

25

преди 4 години

Японците нищо не разбират от ядрена енергетика, много са зле техните ядрени специалисти явно, за да допуснат такава трагедия във Фукушима , докато БГ ядрени специалисти са на световно ниво!!!

131

Анонимен

преди 4 години

"Руснаците защо не направиха до сега достоверен филм ами спаха" - Защото е вулгарно да се прави зрелище за удоволствие от страданието на истински хора.Защото такива махленски стереотипи хвърляни безсрамно радват само простаците.

130

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

129

25

преди 4 години

Само Русия и Канада произвеждат ядрени реактори , които могат да се използват в АЕЦ за производство на електроенергия..................има и други страни, които произвеждат експериментални реактори(например за медицински цели), но това е друга тема!Канадските реактори за пълна трагедия, с тежка вода............ако гръмне канадския реактор в АЕЦ-Черна вода(Румъния).........ще си говорим от другия свят, защото няма да има Балкански полуостров!!!

128

пецата

преди 4 години

Японците охлаждат активната зона във фукушима с проточна вода и цялата радиация се излива в океана, японците не им се дават няколко милиарда за циркулираща система за охлаждане пък и течението ще отнесе проблема при някой друг, фукушима е нанесла много повече вреда на природата от чернобилската аец ,обаче там се мълчи защото реакторите са американски

127

25

преди 4 години

Френски ядрени реактори.....................хаха................голям смях.................те франсетата освен от жени и вино, от друго не разбират...............много си зле!!!

126

Анонимен

преди 4 години

До До 119А какви по точно данни има за хората които са се разболяли в последствие от аварията в Чернобил, освен спасителите които са били на място, за тях още тогава руснаците изнесоха точния брой. Защо свободните медии като Deutsche Welle, CNN, BBC, Reuters, Fox и многото други свободни медии при демокрацията не изнесат тези много данни дето ти ги има?

125

Анонимен

преди 4 години

Хайде...почна медийната война на русофилите...да ни убеждават...колко не бил верен сериала.