17

Анонимен

преди 4 години

Аз против

16

НОМЕР2

преди 4 години

По добре гей-парад, отколкото Волен и Атака! По-добре да станеш гей, вместо привърженик на Атака и Болен!

15

Анонимен

преди 4 години

оня от бсп, дето е против травеститите, няма ли да се изкаже?!

14

крадеца вика

преди 4 години

Волен вече не може да си вдигне рейтинга сам.... опря да хората от прайда..ха.ха.ха

13

изобщо

преди 4 години

До Анонимен 1Държавниците не са проблем,проблем е народа!Когато миналата година в Австрия две хoмитa напуснаха прайда и се мушнаха в една странична улица,и почнаха да закачат хората,моментално две момчета ги смляха от бой,и никой не се намеси!Полицията само се подхилваше!

12

Анонимен

преди 4 години

Прав е Волен Сидеров................................100 %!!

11

Анонимен

преди 4 години

абе българина голям моралист ше излезе, но гледа гери никол, сузанита и други кифли, да се чекнат по телевизоро. като не искате децата ви да гледат, не ги водете на парада!

10

Анонимен

преди 4 години

Станил Станилов изтъква и че България е православна страна и има традиционни ценности____Е то според православните ценности и аборта е недопустим, развода също, а жената е придатък на мъжа, та в тая връзка прелюбодействието на товариш Сидеров из френските 5 звездни хотели, хич не се вписва с нашите "традиционни православни ценности" да не говорим пък за оня патриотар дето си е кръстил телевизията 'СКАТ" :)

9

запознат

преди 4 години

До 10 според теб всички православни са комунисти, а всички комунисти са атеисти, следователно няма православни, така ли :)

8

Анонимен

преди 4 години

До ПетровАми ти напиши писмото, за да не го пише той,БЕ!

7

Анонимен

преди 4 години

това атакист да ми говори за морал е малко като комунист да ми говори за православни ценности

6

Православен

преди 4 години

Кажете напускаме коалицията ако не спрете този парад, всичко друго е популизъм! ама тряя парички за барабанчета и бело!

5

Анонимен

преди 4 години

е то щото пък атака са много морални и въобще не са кресливи, верно че Волен малко се кротна, ама това е заради условната му присъда, а не щото е станал много морален:)

4

Анонимен

преди 4 години

добре,де. иска им се да минат като на манифестация. ами да се облекат прилично - понеже е топло - може и по тениска и бермуди. да минат, да попеят и да се приберат. необходимо ли е да се развяват с шарени перушини в зад ни ците ? те утре ще поискат и на работа така да ходят.представяте ли си - отивате на лекар,а той облечен като петел. нали ще избягате? а бихте ли се доверили на адвокат,облечен в тези туземски одежди ? а на учител...банкер..това е представление за 4-ти километър от затворен тип

3

Петров

преди 4 години

Този Станил Станил е сина на ченгето- доносник от бившата ДС Станислав Станилов,дето сега се прави на патриот, а преди беше за международното работнческо движение. баща и син в една партия като в Северна Корея се разпореждат със съдбите на хората все едно са аристократи по наследство. Не съм за парада, напротив но с такива тодор- людмила живковски истории е крайно време да се приключи.

2

Me

преди 4 години

Докато има хора, които се дразнят от този парад - значи трябва да го има.

1

Унуфри

преди 4 години

Е много навреме се сетиха !Аз цяла седмица се опитам да публикувам снимка от бул. България и Гоце Делчев в София, където на билборд е публикувано '' Заповядайте на София Прайд"Естествено "Забелязано в София" ме цензурират и не публикуват поста дори когато е на стената ми тези които го споделят е неактивен. Накратко цензура от всякъде. Утре поне отивам на "Поход за семейството", като единствен начин за противопоставяне на тези извратени прайдове.