22

Анонимен

преди 4 години

Париж е най-красивия, величествен и посещаван град в света. Ако на *** нещо не му харесва да не ходи, няма да липсва на никой.

21

Анонимен

преди 4 години

Това е единственият европейски град, в който наистина ме е било страх. Цветните са страшни - високи по 2 метра и гледат злобно. Сещам се, че след изморителен ден по улиците бях седнала на една малка пейка и до нея съм си оставила чанта с покупки. Гледам си телефона и не забелязвам, че една черно-сива с някакви племенни одежди се приближава и хоп - демонстративно сяда точно върху торбата. Французи видях само в един скъп ресторант, където вечеряхме. Втори път не.

20

Факт!

преди 4 години

Ако искате Франция се разходете из някои френски селца и замъци из провинцията.Големите градове Париж Лион Марсилия са гета.

19

Наблюдател

преди 4 години

В Париж може да посетите някои от многобройните африкански и арабски квартали с характерната си атмосфера. Задължително ще се запознаете с делника на балканските р-оми джебчии и ще се поблюбувате на уменията им. Посетете някой от многобройните битаци, където моге да си напазарувате ентино крадени или ненужни вещи от усмихнати продавачи от цял свят. Пък при повече късмет може да намерите и портмонето си, което ви откраднаха р-омите джебчии.

18

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Бе отидете в Брюксел(столицата на ЕС), да видите едно от най-големите гета, пълно със всякаква *** от близкия изток, централна Африка и т.н. И то на няколко спирки от Евро парламента! Е тогава Лъвов мост и Централна гара, ще ви се видят най-райското място в света...

17

До Тополино

преди 4 години

Париж се превърна в шитхол, живея тук от 15 години, догодина си местя бизнеса в България. (ще плащам далеч по-малко данъци + няма да се "наслаждавам" на северноафрикански културни особености и ухания ).

16

Анонимен

преди 4 години

Ако имате късмет ще видите горяща катедрала или терористи избиващи наред случайни минувачи - Париж се превръща в едно голямо гето, побързайте с почивката.

15

Тополино

преди 4 години

до куклаПариж е великолепен. Бях там миналата година, ще ходя и тази.

14

кукла

преди 4 години

Много българи ходят в Париж, защото той е голям град от стотици години, много история, много култура. Незапознатите си мислят че е страхотна романтика, смисълът на живота да видят Париж. И като отидат остават втрещени от хаоса, застрояването на пластове на всяка една педя земя. Имаш чувството че и въздух няма, така лудо е презастроен градът отгоре и в метрото. А хората дето се разхождат там, арабско-африканските гета, мръсотията вечер по улиците. И романтиката изчезва.

13

До днес бг

преди 4 години

Или дамата се е подразнила, че казах факт за Сакре Кьор? Ме але ву фер футр вуз оси хаха

12

Днес

преди 4 години

Защо сте оставили коментар на чужденец, който нарича народа ни ***, а сте изтрили моя ? :)

11

Как

преди 4 години

Ако виждате армията по улиците на града- значи е мулти култи

10

Факт!

преди 4 години

Умиращ континент с раждаемост клоняща към 0 и превзет от всякакви които ще доубият европейският генофонд.Общо взето Европа има бъдеще до максимум 20 години.

9

Факт!

преди 4 години

По точно от първият коментар едва ли може да се каже.Европа е бита карта.

8

Ами...

преди 4 години

Хора и улици, град като град...

7

Анонимен

преди 4 години

Коментарът на тази *** статия ще е виц от руския интернет. "Учителят на Вова разбра,че неправилно му е писал двойка по география, когато той отговори,че Париж се намира в Африка". В полската преса преди два месеца имаше статия с името- "Париж ли? Никога повече", която се разказваше,че градът е станал мръсен, неуютен със страшно много африканци и араби и свисока престъпност.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако отидем в Париж ще имаме усещанто,че сме в Африка. цветово,по обоняние,и вид.Не,благоаря.

5

Ще видят

преди 4 години

квото и в Брюксел например,а и във всички европейски столици.Бели хора са тук там някои туристи и жандармеристите с автоматичните оръжия на всеки 50-100 метра.Това ще видите.Най- много да бъдете пресрещнати от група "момчета-мугамбита-носърчета",които ще ви вземат телефона и портфейла и ще се "насладите" на остатъка на почивката.

4

Анонимен

преди 4 години

"Същото, като по улиците в Лондон - цветни същества "носъри", но ловуването им е забранено, защото се смята, че вече има по-добри методи за калибриране на дългоцевото оръжие.

3

Анонимен

преди 4 години

"Авторът" на тази статия, дали е стъпвал някога в днешен Париж ?