67

До Titoti

преди 4 години

Вероятно си бил хомосексуални контакти в младостта.

66

Анонимен

преди 4 години

85% от хомофобите са прикрити хомосексуалисти.

65

Анонимен

преди 4 години

До Малък бизнесНапиши го във Фейсбук от фирмения профил и набързо ще те осъдят за дискриманиця.

64

Анонимен

преди 4 години

Хомофобите са прикрити хомосексуалисти.Ще е добре българите да направим римейк на Американски прелести със заглавието Български прелести.

63

Малък бизнес

преди 4 години

Гей и ци$гани нямат място в малката ми фирма. Нито кражби ми трябват, нито истерии.

62

Анонимен

преди 4 години

Моля, уточнете този боли ли го или го сърби?

61

Анонимен

преди 4 години

С кое ви се натрапва бе хейтъри? Само майка му энае и пак недоволни, че парадирали. Вие криете ли човека до вас от семейство и приятели или ако те энаят эащо им се натрапвате?Ще ви се натрапва, дакота не свкинете, че нещо нормално и не ви прави впечатление вече!

60

Анонимен

преди 4 години

Харесва им да се пълнят в леглото, добре. Защо обаче трябва да си демонстрират "нежността" и извратеността по улиците чрез прегръдки, целувки, сучене на китки, фризирани брадички, тесни дънки, да не говорим за извратения им и мръсен начин на говорене и шегичките им. Който е общувал с такива хора знае дълбоката им перверзия и хедонизъм.

59

Хом

преди 4 години

Например при мен историята е съвсем различна. Сега и аз съм гей, но не парадирам никъде с това или да се фръцам. Нямам проблем с никой и мога да кажа че хората имат респект от мен, можеби защото не ми личи. Родителите ми са също разведени, и мога да кажа че изкарвам доста прилични пари за БГ стандарта. Така че всичко си зависи от човека, обкръжението. Не се чувствам дискриминиран АМА ГРАМ.

58

Анонимен

преди 4 години

Целта на гейовете и парадите им е да пропагандират прихическите си отклонения .

57

Аре стига!

преди 4 години

Културолог бил, а ?! Били го гонели от работа, а ? А да копае с лопатата не може, а? Робота има бе! Лупай там с кирката, а и парите не са лоши. Е, ако бригадата изостава заради тебе, ще изядеш 2...3.. лопати в гърба и нещата ще си дойдат по местата.

56

Анонимен

преди 4 години

Мен ме е свалял гей в дискотеката. Човека се оказа разбран и престана със свалката като му казах че не съм гей. Даже ме беше и почерпил бира.

55

ай сиктир

преди 4 години

Аман от обратни на които все нормалните сме им виновни. Лично на мен не ми пречат, но с това постоянно натрапване стават най-малкото досадни.

54

Анонимен

преди 4 години

Добрия хомосексуалист е този който не познаваш.

53

Victimized

преди 4 години

"ако не си пъстро цвете сред пустиня, оцеляваш"Значи според НПО-тата, депутатите, гейовете, всички българи сме пустиня, не толерантни и нямаме право на мнение и собствен мироглед?Ами да ни събират на стадионите в по-големите градове и да ни разстрелват, предавайки го пряко по телевизията, за да се свършва. Това ли са толерантните хора?В София има толкова много гейове и не само там, въобще не ми изглеждат репресирани и изтормозени. Все тая, явно ние сме грешката.......

52

Анонимен

преди 4 години

Никой нямаше да се интересува от съществуването на такива, ако те не бяха започнали да прекаляват! В обществото винаги е имало снизходително отношение и съжаление към тях, в крайна сметка ги има откакто свят светува... Но те се опитват да се изкарат нормалните, а останалите сме гадни, лоши, изостанали и не разбираме нищо.

51

Анонимен

преди 4 години

До 51Бил съм свидетел как гонят ром на интервю за работа само защото е ром.Дискриманицята в България е голяма.

50

Счети

преди 4 години

Аз лично бих казъл, че ако си хетеросексуален бял мъж си винаги виновен ! Ако борбата беше наистина само за права, както е правото на брак бих ги разбрал. Обаче аз оставам с впечатлението, че тяхната борба е за това да демонстрират/парадират с различността си. Някой от тях са много първични и ги интеесува само сексът, но има други, които са спостоянен партньор и просто искат нормален живот. Нека да покажат тези хора, да разкажат техните истории, а не този измислен парад, който крещи вижте ме !

49

привет от Германия

преди 4 години

привет от Германия Омраза има, аз лично много мразя гейовете и лесбийките , но не заради това ,че са такива ,а заради безсмислените демонстрациит и паради по улиците , заради тъпата демонстрация на сексуалност, заради тъпите изсания чак да им се дава право да осиновяват деца сякаш в природата децата се разжат от секс между мъж и мъж и секс между жена и жена ?! Иначе много ми пука дали са гейове и лесбийки , важното е да не се натрапват пред очите ми ! Аз защо не си демонстрирам сексуалността ?

48

до 46

преди 4 години

НЯКОЛКО пъти го били гонили, Как пък все на хомофоби попада!Аз работя във фирма със 400 човека. Чисто статистически поне 2-3ма са такива. Така и не ги знам кои са. Можело значи, нали?