147

Анонимен

преди 4 години

А да го питам въпросния защо обикаля наляво надясно и разказва за сексуалната си ориентация? Аз ходя ли по улиците или на работа да приказвам, че съм хетеро? Ако изглеждаше и се държеше като всички нормални хора никой нямаше даже да забележи или да му пука дали тоя е гей или не. После бил дискриминиран.

146

Анонимен

преди 4 години

Защо не напишете статия за нещастните обикновени хора, които трябва да носят на гърбовете си " необикновените"? Защо не си говорим за това как работливите хора ще поемат поредното малцинство с проблеми? До кога ще има хора с привилегии и такива без? После се обяснява за равенство и дискриминация...

145

Гледам и си мисля

преди 4 години

Този образ, от чието име се пише статията е измислен, по какъв начин ще ме убедят от "Д веле", че не е така. Писна ми от ефтини манипулиращи мнението статии, публикации и препеечатващите ги "кадърни" и т.нар. БГ журналисти!!!!

144

Тодор

преди 4 години

В София НЯМА дискриминация спрямо обратните. Не само че няма, ами никак не са малко и даже един колега наскоро ей така между другото ми призна че е такъв. Това какво говори? Че тези хора НЕ СЕ притесняват да обявяват какви са. Единственото им притеснение е данеби като разбереш че са гей, да се отдръпнеш от тях, което в повечето случаи НЕ СЕ случва. В малките населени места е ясно че ситуацията е друга, но и там нещата не са трагични. Кой както си го направи.

143

Анонимен

преди 4 години

Всичко е до пропагандата.. в швеция 22% от населението е с обратна резба, англия 15% германия 6% полша 1.1% унгария 0.7% русия 2% тексас 3% калифорния 15%

142

titoti

преди 4 години

До До TitotiПейдерасчо, на младини, контактите ни с такива извратеняци като теб са били единствено когато сме им разбивали носовете и сме счупвали тоягите в кратуните им.Пейдерасите не смееха да се вяснат сред хората тогава. Бягаха като мръсни пс*ета.

141

Анонимен

преди 4 години

Пф пикльо.. борил се бил.. и синът ми като малък беше женчо, набих му две конски дози тестостерон и сега е космат и плющи наборките наред и е инженер.. така че тая болест трябва да се лекува отрано!

140

Додо

преди 4 години

Мммм, браво! Благодарение на тази чудесна публикация разбрахме колко възвишено е да си *** и колко лоши и гадни са нормалните хора! Сега нещо за Холокоста ще даваш ли?

139

Дискриминиран

преди 4 години

Спрете женкарофобията! Просто един женкар не може да бъде само с една жена, а му трябват много жени едновремнно, за да е щастлив! Мили жени, проявете разбиране и любов спрямо мен и не ме дискриминирайте, като ми отказвате секс, защото вие по този начин показвате женкарофобия и дискриминация спрямо мен! Отказвайки ми секс , всяка жена говори спрямо мен с език на омразата, само защото съм женкар! Всички искания , които посочих дотук ще ги внеса в ООН за защита правата на женкарите!

138

Светльо

преди 4 години

Мнооого трогателна история. Кой я е писал ? Дойче веле ? Ахам. п.с. Познавам хомосексуални. Нормални хора. Не се чекнат с женски дрехи по разни прайдове. Не притесняват съседите си с демонстрации на "различната си сек*суалност". Не правят сълзливи изявления по медиите . ЖИВЕЯТ СИ НОРМАЛНО. Никой не ги притеснява . Никой не ги тероризира . Всички техни съседи и всички колеги във фирмата в която работим се отнасят с тях с уважение . НЯМА дискриминация . Какъв е проблема на този Йордан ?

137

Хххх

преди 4 години

На тоз историята е копи пейст като хилядите други .... бла бла

136

Дискриминиран

преди 4 години

Исканията на новия Парад на жекарите са следните: 1.Всяка жена от която един женкар си поиска секс да е задължена да приеме 2. Ако си има приятел да не може нищо да му каже. 3. Всяка жена която откаже секс с женкар се счита сексуална дискримация спрямо нас курварите. 4. Всеки, който каже нещо лошо за мъж, който е женкар и го обиди за това , че е *** да се счита за дискриминация спрямо нас женкарите и говорене с език на омразата.5.Да си женкар е гордост, а не срам!

135

Дискриминиран

преди 4 години

Аз съм женкар и се чувствам много дискриминиран. Жените ме отбягват, защото ги свалям нахално и отказват секс с мен, карат ми се , като ги загледам , наричат ме *** , отказват ми секс. Искам да кажа , че това е ужасна дискриминация спрямо мен и моята личност, само защото съм ***. В тази връзка мисля да организирам парад на женкарите с искане когато си поискам от някоя да е задължена да не ми отказва секс и приятелят и да не може нищо да ми каже!

134

Бобчо

преди 4 години

Бе тоя защо слага знак за равенство между сексуалната си ориентация и неспособността си да се справи успешно с живота си? И защо трябва поради тази причина да се натяква на хората, че са еди какви си?!

133

Професор

преди 4 години

Кое му е различното на тоя? Просто обича да го eбaт в гъзa.

132

Анонимен

преди 4 години

В държавата ясно са определени права и задължения на всички! Не знам за какво мрънкат. Ако си кадърен, умен, работлив и пич с хората около себе си, сам няма да останеш. Ако се самосъжаляваш и изтъкваш различията си, нормално да те отхвърлят. Много гей двойки вече си имат деца, имат високо платени професии, приятели и т. Н. Не харесвам тяхната дискриминация спрямо нас по - скоро. Ако не ги подкрепяш, вече си "черен".

131

Анонимен

преди 4 години

Либералният тоталитаризъм е заплаха за обществото днес щото безогледно налага и толерира нетрадиционни сексуални практики. Това са стари немски теории за политкоректност и мултикулти. Комплексът от войната с агресията го избиват през сексуални свободи. Изкарват се отделно и жертви и искат привилегии.

130

Getting ready mafaka

преди 4 години

Как се нарича позата 69 при пееерасите?- Яйца на очи.

129

Тъпанар

преди 4 години

"...хомосексуалните, сме нещо като християните по време на османското владичество..."Хайде, хайде. Не е нужно и да ви героизираме!А оня откъс, където се плаче, че никой не искал да опита различното? А ти какво искаш бе бате? Всички мъже да вземем да се треснем помежду си ли? Да усетим различното? А вие защо не пробвате с жени? Установил, че харесва мъже! Ами добре - оправяй се и не мрънкай! Аз установих, че харесвам жени - проблем ли е за теб?!?! Мрънкам ли ти?

128

Анонимен

преди 4 години

Навремето великия български артист и гей Георги Парцалев произнесе по време на съдебния си процес прочутата реплика: "Коскоджамити съдии, а се занимават с наште дупетии!?" и спечели с това пълна морална победа, защото в обществения си и творчески живот Парцалев беше безупречен. Никога не си позволи да скандализира или да провокира. Никого не занимаваше с личния си живот.