116

РККА

преди 4 години

Голям герой е този Шорнер срещу поляци и гърци ,без малко да се удави в Крим и после се изнесе на метла от Курландия,а през януари 45 минахме през армиите му на Одер като пирон през разтопено масло.Да бяхте лепнали портрет на Ромел или Гудериан а не на некъв левак.....от криви бендеровски кратуни толкова...

115

Анонимен

преди 4 години

Когато врагове на държавата стават достойни хора и истински европейци, явно държавата ви се управлява от недостойни и подчинени на не-европейци (с едни такива особено етно-религиозни вярвания, че другите трябва да им служат и ако не им - да бъдат избивани). При толкова кашерна държава, не очаквайте нищо хубаво за вас и семействата си.

114

бранник

преди 4 години

Дойде времето и часът Родината да събере своите истински синове-преграда сас СССР.Тяхната борба беше да спират болшевишката чума дето ни върна 100 години назад...

113

Коки

преди 4 години

Принципно е добре да се чете за войната, а германците през войната са имали доста доблестни генерали, който не са били нацисти. Чел съм за този генерал, бил е военен, не нацист.

112

чифути

преди 4 години

До Относно Сталинотровен както Боршс трети и тарбата и много други.....

111

Анонимен

преди 4 години

Конференцията за Людмила Живкова забраниха. Сега немският генерал, пробил линията на гръцкия националист Метаксас, разделяща българи от българи, виновен и е забранено да се говори за него. Изваждат произведения от български класици от учебниците - не угодили на новите ни господари.Луков марш ги плаши, не щат да си припомнят за тероризма на червените.Да видим докога ще ги търпим.

110

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМичи тряя ад има иначи ... хорта ша станат нацисти, протестани и незнам си ко.... ААА!

109

Анонимен

преди 4 години

И какво лошо има да се говори за "Героите от Втората световна война 1941-1945"? Сигурно някой дядо си е правил труда да прави проучване на тази тема и сега някакви безмозъчни хора му обискират къщата. Има забранени теми и забранени мнения в обществото. Това е много тъжно ...

108

Анонимен

преди 4 години

а кога прокуратурата ще се самосезира за прояви на дискриминация и расизъм на българи от роми,заемащи позиции в общини,бюра по труда и други институции?Те затова ще има разлепени плакати на генерали от Вермахта

107

Анонимен

преди 4 години

:) Тепърва престои:)))))) 88!

106

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

ХА, и какв ще разследва прокуратурата? какво лошо има в деянията на този генерал?Генерал като генерал, истински военен, професионалист.А съветската идеология не е човеконенавистна, нали? Само човекоизтрепваща!Всичката Мара фтасала, само п... си не вчедсала!

105

Неуки....

преди 4 години

Всъщност втората световна война беше война между два евреина Хитлер и Сталин, отначало са били съюзници, но после алчността си казва думата - кой ще е главният евреи който ще контролира света! Всъщност втората световна война е най-големия геноцид срещу бялата раса в историята...

104

Додо

преди 4 години

До Относно СталинНе случайно Сатанистът-Луциферист Берголио, позиращ за "папа Франциск" беше доведен в България от евреина Сулейман Паша (известен по масмедиите като Соломон Паси).

103

Относно Сталин

преди 4 години

До Анонимен131Преди около 4 месеца един учен извади необорими доказателства, че и Сталин е евреин от Португалски род Ешкенази -хазари. Името му идва от о-в Джуга. Тка, че не е Гой, а баш клюноносец-сатанист. Както и Ленин, Зиновиев, Троцки (Леон Бромщайн), Маркс (Мардохай Леви) и останалите масоно-илюминати-евреи, изпълзели от дебелото черво на Луцифер! Предците на Сорос, Рокафелер, Ротшийлд и т.н. клюноносци! Апропо, Сталин е отровен от евреи от Ню Йорк след сериозен проблем с тях. Доказано!

102

Българинъ

преди 4 години

Вечна Слава на душата и паметта на Адолф Хитлер - големия приятел на България, великия и вероятно последен рицар на Християнската Цивилизация и Европейската раса! Вечна слава на героите на 3-я Райх, отдали живота и най-милото в уви, загубената битка на Доброто срещу злото, битка на Християнската Цивилизация срещу Луциферистите от синагогата на Сатаната! Битката беше загубена и злото се възцари над Доброто, но ние сме в очакване на Съдния Ден и Неговото завръщане на Земята, за даде справедливост

101

БЯЛ ВЪЛК

преди 4 години

Слава на героите!!!

100

Анонимен

преди 4 години

Сталин е осетинец. Избран за полезен гой да избива бели хора. Защо не направите една справка за жените около него? От какъв ли специфичен етнос са били? Ако искате да се басираме. Сталин е болшевик от самото начало на СССР. Един от малкото във върхушката, които не са богоизбрани. Не е нужно да ми вярвате - вижте състава на революционното правителство, на извършвалите чистките, заповядващите масови екзекуции. Какво да кажем за това кой е Лео Троцки. А кой е Лазар Каганович?

99

Анонимен

преди 4 години

През 1939, един "тинк-танк" около президента на САЩ разработва план за избиването на всички германци (всички!) с кастрация. Преди втората световна война! Планът даже е публикуван през 1941 под името "Germany Must Perish". Library of Congress Call No.: DD222.K3. Може да намерите това онлайн. Авторът - от богоизбраните. Може да проверите. По една "чиста случайност" авторът на тази "книжка" е съветник на Моргентал - друг лобист за избиването на германците (планът "Моргентал"). Кой ли е масов убиец?

98

Сата НАТО

преди 4 години

Йосиф Сталин на младини е бил ГРУЗИНСКИ националист които се бори срещу Руската империя -Говорите глупости, много сре далече от истината. Сталин е бил обикновена ***, агресивен марксист, комунист, последовател на Ленин. Нямало е в тях никакъв национализъм, само желание да унищожат богатите и да яхнат народа.

97

Анонимен

преди 4 години

Eeee ... то не остана място, дека моят се съберат хората и да си кажат мнението ...