24

до мин.Танева

преди 4 години

За къщите за гости лесно може да се установи кой кмет или ближни до кмета какво са вършили и как са използвали минихотелите за свои нужди. Да каже министърката на МЗХГ защо все още държи 70-годишния ветеринар Дамян Илиев за шеф на БАБХ, след като, първо той отдавна е пенсионер, второ: с ексмин.Порожанов изтребиха здрави над 5000 овце и кози в странджанския район и елховско! Установи се при аутопсия, че в убити животни няма вирус на чума по ДПЖ. Само че мин. Танева си прави оглушка за Илиев...

23

Анонимен

преди 4 години

само симулират дейност докато шумът отмине много добре знаят че пет години след стоежа не можеш ги бутна за нищо.собственика може да си я ползва както намери за добре.

22

казах

преди 4 години

Къщите за гости, финансирани с евросредства да се конфискуват.Да станат домове за възрастни и SOS детски селища.Само така ще изпълнят предназначението си и оправдаят вложените пари.

21

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят богатите с къщите за гости ! Аз квартирата си едва плащам с тази мизерна заплата ! А тези изкарват сума ти пари от наем и пак мрънкат !!!

20

Анонимен

преди 4 години

"Министърът на земеделието и храните Десислава Танева обяви тази сутрин пред Нова, че данъкоплатците няма да платят глобите,.......... да бе да, хайде на бас, кой ще плати!

19

Анонимен

преди 4 години

Някой потърси ли отговорност досега за разкритията за злоупотреби с евросубсидии? Прокуратура, съд, нещо?ЕС излезе с доклад за корупцията в Бг, с препоръки, които не се изпълняват. Дали ЕС няма да спре занапред парите по европроекти? И пак ще са виновни Орешарски, Р. Радев, Станишев, Корнелия...

18

Анонимен

преди 4 години

Държавата е в ръцете на ГЕРБ и ДПС.Каквото и да обясняват,каквито и акции и проверки да правят,всичко вече е опорочено.Никой няма доверие в институциите.Навсякъде е пълно с "техни" хора.

17

мак

преди 4 години

Има решение на съда, точка по въпроса, ще плаща данъкоплатеца. Всички други уверения са прах в очите. И ще бъде интересно да оповестите имената на тарикатите.

16

Анонимен

преди 4 години

Споко на герб активистите няма да ги пипат, само пушилка , ще хванат някой от другите партии

15

Vesko

преди 4 години

Ако се сменя методиката, всички къщи, които вече са били проверявани трябва наново да се проверят. Неможе къщите на определени хора да се проверяват с остаряла методика и съда да ги гласува нищожни, а къщите на останалите хора да са по нова методика и да се изискват пари от тях.

14

Анонимен

преди 4 години

Глобите да плащат от КРАДЛИВИЯ КОЛЕКТИВ , КОЙТО Е ДАЛ РАЗРЕШИТЕЛНОТО / РАЗРЕШ- НИТЕ/.

13

Анонимен

преди 4 години

Трите къщи на Милиончева са изключени от "проверката", тъй като е минал срокът на "гостуване" и те отдавна са "приватизирани" по всички букви, параграфи и алинеи на закона; нещо повече, по документи тя е стара мома - никога не се е омъжвала, няма съпруг, камоли пък свекър, както и нищо общо с въпросните "къщи за тъщи" - елементарно, Уотсън!

12

да

преди 4 години

100% проверки да се направят!

11

Анонимен

преди 4 години

Значи че ще проверяват сами себе си.А ще плаща матрияло.

10

-

преди 4 години

Тя каза нещо много важно и то е, че нашия манталитет ИЗИСКВА да се правят проверки не на 1 до 5 % както е в нормалните европейски държави с истински европейци! Бай *** ТРЯБВА да бъде проверяван на 100 % докато придобие европейско мислене и манталитет!

9

Анонимен

преди 4 години

Основният ни проблем е ,че всички искаме да сме като тези с къщите за гости ! - а когато всеки си втълпи ,че така не може и не е редно може и да се появи светлинка в тунела.

8

Мислеща

преди 4 години

Проверяващите са тези, които трябва да бъдат проверявани. Те са писали методики и са раздавали пари, а сега УЖ нещо проверяват! Малко зрелища за пред електората, че хляба скоро ще поскъпне!

7

Анонимен

преди 4 години

Искам и аз така, да си построя незаконна къща с крадени пари и държавата скромно да ме глоби. Няма да ми излезе скъпо къщичката значи - само с глоба ще се размина. То рай тука за измамниците ни държавни ...

6

Д-р Исня

преди 4 години

Колко е санкцията за къща за 200 хиляди евро + GL класа за возене на клиентите от гарата до къщата и обратно? 1000 лева?

5

petarziz

преди 4 години

значи този път изрядните данъкоплатци няма да платят глобата да се смея ли да плача ли