18

Анонимен

преди 4 години

Да се взривяват, прав им път! Пробният камък бяха изборите за евродепутати! Видя се кой отиде в киреча! Да не би да вярват, че ще възкръстнат от пепелта! А ГЕРБ с Борисов отново ще спечели! В най-лошия случай следва коалиция ГЕРБ с ДПС и после каквото сабя покаже!

17

Анонимен

преди 4 години

"Каракачанов свалил синята каска и няма да става звероукротител" явно за нищо не става, щом и в цирка не го искат

16

Всичко е стабилно

преди 4 години

И да се разпаднат, а натам отива работата, и те, и Бойко ще продължават да ни уверяват, че всичко е стабилно и няма нужда от предсрочни избори. Каквото и да стане, искат да останат на власт. Там е далаверата.

15

Справедливост

преди 4 години

Николай Стойнев кой ще го провери ? Колко фирми има ? Човек на Фандъкова ? Николай Стойнев ??.

14

Анонимен

преди 4 години

Омръзнаха ни техните постановки. Те все се разпадат, когато обстановката се нажежи.

13

Анонимен

преди 4 години

дано трусът да е фатален, защото ни писна от тях !!!!

12

Анонимен

преди 4 години

НЕКА СМЕ ЧЕСТНИ, КАКЪВ ПАТРИОТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНО ДС ЧЕНГЕ КОЕТО НЕ Е ЕВРОАТЛАНТИК? ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ.

11

Социопат

преди 4 години

Пригответе вазелина идва супер тежка зима....

10

Анонимен

преди 4 години

Истина е това което казва шкембе байрактар,че дори и патриотите да се разтурят бат Бойко е стабилен и ще си изкара мандата до края.

9

Анонимен

преди 4 години

Trusa v obedineni mafiotite e provokiran ot tova che plondera Karakachanov e eksplodiral.Ili prosto e ial mnogo bob i se e izgarmial kato turchin v dgamia

8

Анонимен

преди 4 години

Не крия ,че гласувах за този плондер за президентските избори тъй като Сидеров го предложи /не себе си/ . Шефът на ромите в България ясно показа , а по телевизия АЛФА самите роми си признаваха как за 50 лева са гласували за ВМРО и са играли хоро с този шкембелия.Защо след аферата с недекларираната тераса и ефтиният имот не си подаде оствака както искаше Сидеров? Кой от АТАКА си купи ефтин апартемент по Апаартамент гейт? Никой. Имаше от ГЕРБ, БСП, ВМРО ,но никой от Атака. Сидеров е в двупанелка.

7

СВАЛИЛ КАСКАТА

преди 4 години

А под каската ... НИЩО, пустота. И всичко го виждат. Важното е джоба да е издут, ама там журналистите не гледат.

6

Ивъъъъ

преди 4 години

Всеки път като видя снимката на шкембе войвода първо ме напира смях,че виждам такова мекотело.После като ми мине смеха- ме обхваща ужас,че такова мекотело е депутат-барабар със Глафчу Атанасов...А като ме напусне ужаса- седя и се чудя как така краставите магарета -Сидеров и Валерката и шкембе войвода се надушиха-направо им го побира...

5

колкото обединени

преди 4 години

колкото обединени , толкова и патрЕоти.

4

Генчо от Живково

преди 4 години

Преди години се бях кандидатирал и при"Патриотите" и при"ВМРО' но се отказах....Яко арогантни представители и от двете партии!!!

3

до ОСТАВКА

преди 4 години

на фона на поголовните грабежи, 2млрд похарчени за 5 години не са болка за умирачка, само си спомнете че за "Белене" се наляха двоино повече и 10 години по-късно сме там където бяхме.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Патриот е, парА дава за американски самолети, но не свойта парА, братя, а парАта на народа.

1

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Заради това, че зароби бедния български народ да плаща милиарди за американски тенекии, Народният съд ще прати Шкембе войвода доживотно да гние в Белене.