12

Hehe

преди 4 години

До Виждач: Знаеш ли, че над 50% от мъжете им се случвало да си помислят за секс с мъж поне веднъж в живота им! Знаеш ли, че над 60% от мъжете са сънували поне веднъж секс с мъж! Така, че сексуалността е много по-флуидна отколкото можеш да предположиш. А "нормата" е само за пред "хората". Вземи да четеш по-съвременни проучвания.

11

Виждач

преди 4 години

Не е 10% /както е в момента/, а 4% нормата за отклонение при хората!!Разликата показва, че именно чрез извратена толерантност и силна реклама могат и част от останалите да станат такива!Аз познавам няколко момичета, които са пробвали именно защото е позволено и наложено за "нормално"!

10

антиджендар

преди 4 години

До 11 бъТи5 така ли се роди или стана като влезе в групата на соросогендарпротестарите ?

9

бъ

преди 4 години

Абе, ей ***, 10% от населението навсякъде по света е гей!!!!!!! Това не е болест и не е неестествено, защото го има документирано при хиляди видове животни в природата също!Поговорете си с гейове за да разберете, че никой от тях не се е събудил един ден и не си е казал(а), че от този ден вече ще бъде гей/лесбийка. Познавам няколко, така, че знам, че не е избор!Всички гейове/лесбийки се раждат така и няма такова нещо, като "лечение", защото не е болест!

8

Хм!

преди 4 години

Грешка е НЙ полиция да се извинсва за това, че преди 50 г е работела според тогавашните закони. Срамота!

7

Анонимен

преди 4 години

каква грешка, само така се действа!

6

Анонимен

преди 4 години

САЩ- това е дъното !

5

Факт!

преди 4 години

Ако не са били полицайте да влезат и до днес геьовете щяха да ги лекуват с лоботомия.Тази грешка на полицията доведе до джендърството което познаваме днес.

4

Анонимен

преди 4 години

Има ред.Едни бият,други се извиняват.

3

Анонимен

преди 4 години

Няма спасение, дори в чуждите сайтове само за това се говори. Толкова много напъване да покажете как целия свят сме хомофоби, само защото смятаме, че природата вече си е казала думата. Не мога да повярвам в какъв свят живея.

2

Victimized

преди 4 години

Това не може да е вярно, в статията с гея Йорданчо, той самия каза, че ние сме хомофоби заради комунизма понеже тогава не са харесвали гейовете, няма как в земята на смелите да са се случвали такива работи.

1

Анонимен

преди 4 години

Напротив, тогавашните действия са били правилни. Сегашните извинения са грешка.