12

Бай Хой

преди 4 години

Работата май отива на към изуй ***.

11

Анонимен

преди 4 години

F35 е не се продава на бананови републики! Те щом на Турция отказаха да го продадат какво остава за нас....

10

Анонимен

преди 4 години

1989 година, България с 300 самолета!2019 година на България се пробутват 8 летящи щайги!За милиарди долари... Незнам колко струват С-400,но те решават проблемите във въздуха...Който посмее, нека литне...

9

Victimized

преди 4 години

Хубаво е, че шкембе-войвода спомена Словакия, понеже те в същата ситуация, до сега са били с мигове, сега поръчват Ф-ки, същите като гореспоменатите 14 БРОЯ за 1.6 милиарда, което предполага, че и те ще имат нужда от екипировка, оборудване, обучаване и така на татък. Та питам и форумните скачачи, че и министърчето, от къде идва аджеба тая разлика, почти два пъти повече самолети за, което е сигурно почти, същата цена???

8

16750

преди 4 години

Чета публикации от чужди експерти, които коментират покупки на Ф-35 от собствените си държави. А ние защо да сме с остарял модел? като ще хвърляме луди пари, поне да е за нещо по-съвременно.

7

Анонимен

преди 4 години

Те чисто нови самолети ,но русофилски си знае тенекия били .А русофила знае ли че те не са сглобени още и се правят по поръчка.Тенекия били вика ,а мига на 40 г какво е ?

6

:):)

преди 4 години

каква е подкрепата реалната, тези които отидоха и казаха Да за Герб...10% от гласоподавателите в Бг. Ако имаш достойнство ще излезеш като сериозен мъж и ще кажеш, Да формално на книга печелим но реално сме подкрепени от едни 400х души. Точно тези за които Баце цетира редовно че ходели в Гърция и пълнели магистралите, ми др 4 милиона ???Предсрочни избори, Атака да бута седянката....

5

Анонимен

преди 4 години

Тия краварски тенекии ще ни изязат най малко по 1000 лева на калпак!

4

Tangra

преди 4 години

Излагацията ни поглежда от снимката.Едно време сме били първи с авиация, сега купуваме самолети с антикварна стойност. Пази боже сляпо да прогледа.Този как можа да стане военен министър ? Толкова години живее на гърба на наследството на ВМРО, ех ванче ванче, ако беше жив.

3

Анонимен

преди 4 години

Пак ли ще провалим всичко .

2

Българина

преди 4 години

Това за чии електорат е новината? Щото аз смятам да не плащам лев данък до края на мандата на герб, защото хора с 10 процента подкрепа харчат в корупционна надута сделка парите и на останалите 90 пр които ги мразят.

1

ШибиРиби

преди 4 години

На тея муцини от снимките ще им завъртят главите с едно яхтено парти и на сутринта ще подписват каквото им се подаде. Лично Шкембе Войвода ще пърди след всеки подпис