32

NaKrutKa2022Instagra

преди 1 година

https://yandex.ua/search/?lr=NAKRUTKA&text=***/Nakrutka_by_Invaiter_bot/ https://yandex.ua/search/?lr=проверка_instagram__на_накрутку&text=https://***/bot_instagram777/ yandex.ru/search/?lr=instagram+просмотр+накрутка+бесплатно&text=https://***/+V9rJrwK0oCjr8b-O/ https://yandex.ua/search/?lr=instagram-просмотр-накрутка-бесплатно&text=https://***/+S7tYpKA-t819v1SR/

31

Агент Иван

преди 4 години

Шкембе Воевода дава пример Словакия. Малка Словакия взима 14 самолета, ние само 8, другите 6 ги изядоха рушвети и комисионни.

30

уточнение

преди 4 години

Миг 29 ,модел 1983г,скорост 2445км/ч ,таван 18 200м, скороподемност 330 м/сек, цена 11млн.$Ф 16 ,модел 1974г,скорост 2145км/ч,таван 17 900м,скороподемност 264м/сек ,цена 200 млн$ ,според последната оферта на САЩСАМО СУПЕРТЪП ГЕРБЕРСКИ ПРЕДАТЕЛ МОЖЕ ДА НИ ЗАГРОБИ С ТЕЗИ СТАРИ КОВЧЕЗИ !

29

обективен

преди 4 години

Ще си купим морално остарели краварски самолети ,на цената на супернови.Само и само Тиквата да остане на власт.В повечето страни Ф-16 вече са бракувани.Последния такъв самолет е произведен през 2005год. , т.е. преди 14 години, а докато краварите ги доставят ще станат 16 години.Да сте чули и видели някой да плаща тройно за такова старо оръжие?Дали въобще ни трябват самолети?

28

Анонимен

преди 4 години

*** много са сеактивизирали:)

27

Анонимен

преди 4 години

шкембе войвода защо не каже че във така нареченото ,, въоръжение ,, купуваме х 4 ракети на самолет ...

26

Анонимен

преди 4 години

Скъпи на триците, евтини на брашното. Тия милиарди за нищо ги нямат. Защо ли има демографска криза? Ще се върнат ли българите от чужбина? Все интересни въпроси.Самия конкурс беше опорочен на държавно равнище. Американските самолети по никакъв начин не покриват заложената цена. Пет пъти променяха първоначалните условия на конкурса и пак не стават. 1.8 милиарда лева не са 1.8 милиарда долара. Наистина трябва като Пиночет да изкарат целия политически "елит" и да ги разтрелят на стадиона.

25

Анонимен

преди 4 години

В НИКОЙ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КУРУВАТ ТИЯ ЩАЙГИ 3 МЛРД И ДОРДЕ ИЗПЛАТИМ ЛИХВИТЕ ОТИВАТ НА 5 МЛРД ЗА 8 ТАРАЛЯСНИКА ЩЕ НИ СЕ СМЕЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ

24

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов пак се опитва да ни будалка!Кой изобщо от САЩ го бръсне за слива и какво значение има неговото мнение?!?"Началниците" на Тиквата нареждат, прислугата реализира желанието им.Утре ще се обадят от "Козяк" по телефона и ще наредят да купим 16 бр такива самолети за 16 милиарда долара и насекоми като шкембе-войводата ще тичат да оправдаят нареждането, да го облекат в законосъобразна форма и да го изпълнят.Точно като Мишо Бирата - Ало, Танов, Борисов съм ... и т. н. ...

23

Анонимен

преди 4 години

Ясно,прекалено беше хубаво да се случи .Каракачанов ще провали сделката и то умишлено ,следва падане на кабинета и избори .

22

Беден

преди 4 години

Изведнъж се замислих, лично на мен, кое ми трябва повече - самолет или ракетна площадка, която да ме брани от градушките. . .А на вас кое ви трябва? Самолети или защитни диги, които да ни предпазят от наводненията? И защо никой от политиците не ме попита това?! Че нали парите ще ги давам аз, респективно вие?!

21

V

преди 4 години

И аз съм против да купуваме москвича на снимката -ф16 . Мерцедесите при самолетите са с два двигателя като ф18 и миг35 и двигателите са им или дву векторни или много векторни за да имат нужната маневреност .А москвича на снимката арабите свалиха към 50 броя и познайте с какво ??? С оса дето има обхват от жалките 15 км . Няма по лесен за сваляне и по не маневрен самолет от ф16 блок панелен ;)

20

привет от Германия

преди 4 години

привет от ГерманияМаксималната сума, която властите могат да си позволят е 2 млрд. лв .................И аз мога да си позволя за хубав Мерцедес да дам 2000 лева ,но германеца не иска да ми продава Мерцедес за 2000 лева ! Тази калкулация за самолетие е правена от рубладжии ,които много добре знаят ,че американците няма да се съгласят на тази сума ! Нарочно направиха така ,че сделката да се провали , а и от друга страна да симулират ,че уж са искали да купят американски самолете !

19

Тоя нема

преди 4 години

да ги доживее, каквато е лоена топка.

18

Анонимен

преди 4 години

45 години откакто Ф-16 са на въоръжение.В същата година са пуснати на пазара Лада Нива!

17

Ами

преди 4 години

Дано да порасне този малък шанс и да стане голяма възможност. Не ни трябват 40 годишни прахосмукачки Ф-16 :(

16

ГНЕВЕН

преди 4 години

Един комплекс С-400 , т.е дивизион с 8 пускови установки може да води едновременна стрелба по 32 летящи цели в радиус от 150 км. независимо от метеоусловията.Струва под 400 млн. долара и Турция ще го има през м.юли ,защото в Турция не виреят герберасти и продажни патрЕоте от типа "мазна каракачанска под.лога".

15

до 14

преди 4 години

пич не си в час, американците комисионни не дават....в европа е друго

14

Анонимен

преди 4 години

Откъде на къде имате право господин Каракачанов да вдигате цената.Първо беше 1,6 милярда,след това 1,8 милярда.Сега вече можело и 2 милярда.Кой си ти бе, незабравяй ,че народа вие избрал и несменяеми хора няма.Шведите предлагаха с два самолета повече и с по малко пари.Но, нашите политици нали обичат да пътуват до САЩ ,а не до някаква си Швеция държаха на американската оферта.Затворите са все още празни и утре когато не сте министър да не се събудите в затвора.

13

до 8

преди 4 години

нашите Миг 29 са произведени 88 ***. Поддръжката им за още 10 г до извеждането им ще струва 1/10 от цената за Ф16. Каквито и да са имаме ги, летят пилотите ни , има оръжие предостатъчно да се води подготовка. Махайки ги от раз на момента, първо оставаме тотално голи в небето, идват турците за еърполисинг даже ще се разберат и с рашките кога да ни облитат край морето. Второ ,пилотибез нальот близките три години, ставаме опасни за новите самолети.