48

Анонимен

преди 4 години

Не виждам какво ни засяга нас. Бусът е в Германия, не в България.

47

L.

преди 4 години

Тия дойчовци що се правят на ощипани? Де си изхвърлят старите возила, че и срещу пари? Да не мислят че ни е кеф да им караме великите марки, дето след 10 години стават само за скрап? Москвичът 30 и отгоре години си изкарваше без проблеми, които не можеш да отстраниш!

46

Данчето

преди 4 години

А плочките на паркинга кой ги е редил? Може ли телефонче нещо?

45

до 58

преди 4 години

В грешка си, мюмюн в Европа.

44

wer

преди 4 години

А тия като са много отворени, защо им ръждясват опелите?

43

Тошето

преди 4 години

Бай *** из Европа...

42

i'm

преди 4 години

Единственото, което не е за вярване е, че се "...движи из Германия" . Останалото си е съвсем естествено.

41

Анонимен

преди 4 години

Абе сигурно има някакви дефекти, щом са го спрели.Друг е въпроса че на нас българите и румънците гледат като хора втора ръка.Който е ходил да работи на запад знае.

40

Коце кмета

преди 4 години

Германия се превърна в шитхол, по улиците им крякат агресивни арабски тълпи, афропейци ги опъват по улиците, повечето германци са меки китки, тия се възмутили от някакъв си очукан бус, който отгоре на това е и германско производство?!? Чичо се възмущаваше от други неща...

39

Анонимен

преди 4 години

Добре де аз карам стар мерцедес 200 D сутрин като го запаля дими 5 мин после дима от черен става сив. Когато посивее тръгвам за работа а комшийката от съседната къща все ми се кара че и очерням прането със сажди затова сутрин вече не простира. Преди месец минах преглед и даже ми казаха че за кола без катализатор мерджана бил по добре от другите таратайки. Е защо да го сменям като има по-зле и от мене А?

38

Анонимен

преди 4 години

Това е проблем на Германия, не *** България.Да си го решават.

37

Анонимен

преди 4 години

До Д-р ИсняЗащо да не може? Аз ходя на един и същ пункт в София от 9години. Един път е имало човек пред мен и го върнаха. А отсреща на улицата се е извила опашка! Сам си направи извода. Затова десетгодишната си кола, купена чисто нова от магазина я дадох на сина. Всичко и е написано в сервизната книжка. Никакъв компромис. С гуми, ходова част, спирачки. Смяна на масло, свещи и филтри.

36

дедо

преди 4 години

Имах до миналата година стара барака "хюндай" на незнам си колко км. Вратите не се отваряха от вън,стъклата не се сваляха и излизах през багажника. Тая кола редовно си минаваше преглед в Пловдив. Последния път даже пича който лепи стикера отвътре на стъклото не можеше да излезе от колата ,защото аз бях отишъл до магазина да си пазарувам. Та ония стоял вътре 30 мин докато се върна,но колата си е редовна и си минава,всичко е точно!

35

Discovery

преди 4 години

До Д-р ИсняАми да го направят, че всеки пункт за ГТП да има определен брой автомобили, които не получават печат и готово...

34

Анонимен

преди 4 години

някъде в Германия . син пита майка си :-мамо къде се намира България ? как е там ?майката отговаря:-сине , България е малка , красива но много БЕДНА страна .

33

частник

преди 4 години

До44. Чети DW за да си в час по всяко време..

32

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се погледне на истината и от времето. Германия прави свръх продукция във всичко. Първа в света е по земеделие, техника, автомобили, козметика, туризъм. В България е развито политически говорене, пропаганда на соц. Олигархия, корупция, социал. грижи.И изведнъж се появява тоя завалия на неподходящо масто. Да заработи някакво ?. Е дойчото и институциите. не срещат такъв експонат всеки ден.От там е проблема Не са живери в колективи, колхозии и централна власт.А всеки сам си прави благата

31

Анонимен

преди 4 години

Преходът на българите от каруци на автомобили е бавен както прехода от комунизъм към демокрация

30

mobile

преди 4 години

На километраж сигурно е на 166000 км и са го продали КАТО НОВ .

29

Д-р Исня

преди 4 години

Не е възможно пунктовете да са частни и да се прави акуратно преглед. Нали, ако скъсат някой, той никога няма да се върне в този пункт вече, ще каже и на приятели и роднини. Загуба на клиентела! Затова контрол може да упражнява само и единствено държавата. Затова плащаме!