26

1

преди 4 години

До Анонимен-24, а тиквата,защо не си отиде не достойно,ЕС го плюе всеки ден,той мисли,че дъжд,го вали,на такъв човек,турците казват тъпогьоз.

25

Анонимен

преди 4 години

Марков каза "Никой няма право да ни учи" и е прав човека! Българите технологично се развиха толкова много че стигнаха до разработването на двутактов едноцилиндров 50 куб.см. двигател за моторче "Балганче". Смаяли сме света с най дългите хора и най дългите байряци! какво повече. Нека и другите да го направят че да ги видим тогава!

24

избирател

преди 4 години

Не я харесвам Нинова разбира се,но когато говори истини,какво да кажа?!

23

Анонимен

преди 4 години

Тази жена дори не може да си отиде от политиката достойно! Или не осъзнава,че си отива!

22

Анонимен

преди 4 години

Така хвалбите за многото свършено от Борисов в рамките на изборната кампания на практика се оказват празно говорене и популизъм, тъй като е налице пълен провал на два от основните заявени от ГЕРБ приоритета. А именно отпадане на мониторинга върху правосъдието и приемане на страната в Шенген. При видното нежелание на правителството да предприеме действия за спиране на корупцията вероятно в скоро време Борисов ще получи още един тежък удар, като ЕК спрат най-голямата му гордост и аргумент за успешното му управление финансирането по европрограми. А последното е неизбежно защото става все по-оче

21

Чочо

преди 4 години

Отношенията БСП-ГЕРБ, ми приличат на отношението на вампира към комара,като заклеймил жилещото, че изсмукало 1 грам кръв ,а по презумпция цялото количество се падало на вампира.

20

АГЕНТ НИКОЛАЙ

преди 4 години

как има лице да се показва публично. Аз на мястото на потърпевшите от неговите доноси публично да съм го....."порицал"

19

Анонимен

преди 4 години

*** нали я махнаха чии го дири пак та се изказва неподготвена

18

ГЕОРГИ МАРКОВ

преди 4 години

или агент НИКОЛАЙ както е по известен се премести от б.л.изане на СДС б.л.изалки на ГЕРБ хранилка. Да им е честит на ГЕРБаджиите тоя нагаждач и подмазвач

17

111

преди 4 години

Не ме интересуват нито БСП нито ГЕРБ, само едно знам да се ползваш с доверие от своите партньори, къща не храни, държава не просперира ...

16

Запознат

преди 4 години

Реално Нинова е единствената опозиция в момента, с половина партия зад гърба си, другата овладяна от дпс и герб. Падне ли изпадаме в тотална липса на опозиция и Борисов може да задмине Живков по управление, само ,че той е по скоро в ролята на ликвидатор.

15

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Голяма глава... - голяма злоба...

14

Анонимен

преди 4 години

не разбрах другарката какво предлага? или си знае само да зяе? толкоз си може жената...

13

Анонимен

преди 4 години

Става малко като в визите преди десетилетия ,кога ще паднат незнам си какво ,Надка *** и кво ?Голям праз че не сме в Шенген и не сме с евро .Англия ,Дания Швеция не са също ,не виждам да са изчезнали .Писна ли ви от колониален манталитет на нашата политическа класа.Смешни сме и жалки щото и на Европа не им дреме особено вече .Уникални нещастници сме .Селяните на ЕС.

12

Анонимен

преди 4 години

С ТИЯ СЕЛСКИ ИЗЦЕПКИ СЕ ОЧВЕРТАВА 4:0 И Н А МЕСТНИТЕ ЗБОРИ...

11

избирател

преди 4 години

Разбира се,че БСП докараха България докрай,защото са същите крадци.Не мога обаче да забравя изказване на Вожда от преди мноооого година,къде му оставаше само един клозет да измаже на една граница и сме влизали в Шенген......

10

Анонимен

преди 4 години

До леля ПенаЩе ви се да се отървете от Нинова, а? :-)

9

леля Пена

преди 4 години

Тази не е ли вече зад борда???Наглост без граници!Съднат кошмар!

8

САЩ

преди 4 години

Забравихте, но и САЩ имаха доклад преди няколко месеца за корупцията в България.

7

Питащ

преди 4 години

По отношение нахалството на холандския външен министър, Марков е напълно прав! Интересно, какво му е отговорил българският външен министър? И не мога да разбера, защо повечето страни от ЕС по различни поводи изразяват подкрепа за влизането на България в Шенген, а една Холандия вече от години успява да ни спре?