20

Анонимен

преди 4 години

От това което прочетох става ясно че велосипедиста се блъснал в колата, с изключение ако колата не е карала назад, но явно не влиза в изключението. Иначе като се блъскаш е кола се очаква щетите да са при тебе а не при този с автомобила, просто поради технически особености на превозните средства.

19

леля Пена

преди 4 години

Едно занам - като видя колоездач,по най-бързия начин бягам от него.Много са невнимателни,защото смятат,че имат пълно предимство.Опасна работа са!

18

Анонимен

преди 4 години

Няма такова тенденциозно писане! Някой те удря отзад и ти си виновен!? Вие акъл имате ли? 1000% си виновен льольото с колето, като не спазва дистанция и не вниманима да се размазва и чупи кокали, да му е за урок другия път като се качи да върти ***. Нищо чудно, че жената не е разбрала, че някакъв самоубиец врящ се нахално между колите в нарушение на всички правила, се би закачил за автомоболи й.

17

Dissapointed deer

преди 4 години

Разгледах криминалната хроника - жена запалила дома си, двама стреляли на обществено място, мъж нападнал полицаи, фатални пътни инциденти, други сериозни обвинения... всичките са анонимни, няма дори инициали. Но жена, която може би има, а може би няма вина за сравнително лек пътен инцидент е обявена с имената и професията си, а статията съдържа очевидни лъжи. Надявам се някой да я убеди да съди сайта за клевета.

16

Анонимен

преди 4 години

Той се е закачил в нея отзад. Не тя го е блъснала. Нито е давала заден, нито е завивала надясно. И нищо чудно тя въобще да не е разбрала. Цялото и внимание е било напред и в маневрата.

15

Анонимен

преди 4 години

На 100% виновен е колоездача, а от това, което са написали тук на 200% е виновен.

14

Оги

преди 4 години

Кой нормален човек кара колело в София по улицата ? Това са самоубийци и безумци!

13

Анонимен

преди 4 години

"А алкохолна проба на режисьора взели ли са?"Георги Дюлгеров не пие. За 40 години не съм го виждал дори леко замаян. Така че престанете с тези неща.

12

Невен

преди 4 години

Много некадърно написана статия. Значи не става ясно в една посока ли са карали или срещуположно. От там нататък, ако той се е блъснал в нея, няма как тя да го е блъснала, а най-много да се твърди, че го е засякла. На пътя ли е карал или се е опитвал да пресича. Имал ли е пуснат фар - безумно е да караш на пътя без фарове и светлоотразители ... Иначе жалко за човека, сега го чувам, но винаги е лошо някой да пострада. Хайде сега напишете свястно статията, за да разберем и ние нещо п0 случая.

11

Сократис

преди 4 години

"Жена блъснала режисьора Дюлгеров" И по-надолу: "Дюлгеров карал колелото си направо и с дръжката на кормилото се ударил в дясната задна част на колата"... Две взаимно изключващи се твърдения и едно внушение, че една чистачка блъснала един режисьор...Да бяхте написали само внушението и да си спестите излишните думи! Какво значение в един инцидент, имат някакви професии?! След като той се е ударил "закачил" в задната част на колата, за какво "блъскане" става въпрос във заглавието?!

10

Чичко Тревичко

преди 4 години

до 5:Много си е ясно, той е ударил колата от дясната страна, тоест е бил в насрещното и по платното. А тя си прави леви завои ей така...

9

Кинаджия

преди 4 години

Георги Дюлгеров е на 75 години бе деца.Не пиенето,а годинките са множко за,, ,,велосипедене"

8

вИЖТЕ ГИ!!!

преди 4 години

От камерата се вижда че се ,,ударил в задната част на колата"???? Е чия е вината ,тогава? Като неписано правило велосипедистите се движат с доста ,,браунови движения"-ту по тророара,ту по платното,,скачайки от едното на другото,редовно пресичатПО ДИАГОНАЛ кръстовища и въобще огромна част от тях не съзнават пешеходци ли са или участници в движението и трябва да спазват правилника. Излезте на улицата и вижте колко волно,безгрижно и опасно се движат БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НИКОЙ И НИЩО !

7

Велосираптор

преди 4 години

Електрическите огледала и стоповете са доста скъпи за смяна, така че водачите на таратайки е по-добре да спазват правилата за движение и най-вече да внимават.

6

Анонимен

преди 4 години

Всички големи творци са пияници. Кой знае как се е клатушкал с кулулоту тоз хубавец. Той затова не е бил с кола, за да може да си кърка ежеминутно.

5

Веско

преди 4 години

От написаното нищо не става ясно. Какво е правил велосипедиста отляво на завиващия автомобил? Задминавал ли е или е пресичал улицата по която е искал да завие автомобила? И по велоалея ли се е движел или по платното? Или по пешеходна пътека, където трябва да бута колелото.

4

Анонимен

преди 4 години

Какво ми прави впечатление, обаче? На тая женица са и изписали имената и професията, даже. Ако обаче някой ром е убил семейство пенсионери или е играл "танц с резачки", не само че няма да пишат името му, ами и българин ще го изкарат.Платени предатели сте, другари "журналисти"! Не сте българи, а срам!

3

Off

преди 4 години

А алкохолна проба на режисьора взели ли са? От прочетенто излиза, че той се е блъснал в колата, сигурно е залитнал, или по-лошо - не я е видял.

2

Анонимен

преди 4 години

В 99.9 %от случаите колЕздачите са виновни за птп-О

1

Анонимен

преди 4 години

Слагайте си видеорегистратори Аз имам камера и на колелото Виждате че първата работа на следователите е да видят няма ли камери наоколо заснели злополуката Ако нямаше запис случаят щеше да се точи с години