Снимка: архив, Булфото

57-годишна шофьорка е блъснала с колата си режисьора Георги Дюлгеров. Инцидентът стана преди седмица - на 30 май около метростанция "Жолио Кюри" в София в 17.30 часа и се наложи на кинотвореца да му се направи тежка операция, заради счупена шийка на дясното бедро.

Още по темата

От записи на камери в района полицията вижда регистрационния номер и открива столичанката Ани Савова, която работи като чистачка, съобщава "24 часа".

Жената обяснила, че не разбрала за удара и затова е напуснала мястото без да помогне на Дюлгеров.  Ани Савова се прибирала от работа. Опитала се да завие наляво. В този момент Дюлгеров карал колелото си направо и с дръжката на кормилото се ударил в дясната задна част на колата. Паднал на асфалта и си счупил крака.

Жената продължила по пътя си без да спре. Режисьорът на "Мера спорем мера" запомнил марката на автомобила и съобщил на пристигналите на място полицаи още преди да го откарат в "Пирогов".

Шофьорката е неосъждана. Все още няма повдигнато обвинение, защото се чакат резултатите от автотехническа експертиза, която да каже дали е виновна за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase