35

Т

преди 4 години

Това е съвременно еничарство, прилагано от западната либерална система.Благодарение на изискванията за влизане в ЕС,страната ни е се отказва от жизнено важни стратегически проекти ,като атомни електроцентрали и газопроводи,под шапката сме финансово на СВетовната банкаи ,МВФ и др.,в резултат сме най-бедната страна в ЕС.Битът на българското семейство страда сериозно,знаем че беден бит създава конфликтни ситуации,от конфликтите се възползват НПО-тата и други "либерални" орг.,действащи като хищни се

34

Глупак !!!

преди 4 години

До Анонимен"Балканският интелект спаси евреите и арменците, вонящ предателю."1) Евреите ги спаси евреина Борис 3-ти от евреиския клан сакс-кобургот !!!2) за благодарност евреите на Соломон Паси ни продадоха на НАТО и ЕС !!!ето това е истината "спасителю" на евреи !!!!сега и децата ще ти вземат и ще напълнят България с афропитеци

33

Анонимен

преди 4 години

"балканско мисленe и интелект"Балканският интелект спаси евреите и арменците, вонящ предателю.

32

Анонимен

преди 4 години

ГОСПОДАРИТЕ ВИ КАЗАХА ЛИ ЧЕ В ЕВРОПА ЯДАТ ХОРА....

31

до 30

преди 4 години

ти си велик (типичен) българин

30

До bulehit

преди 4 години

Норвегия не е член на Европеиския съюз. ЕС няма нищо общо с това и там няма такива практики. Това си е някаква странна норвежка идеа, за която много органозации алармират. Но е факт, че не знаеш за каква глупост ще ти отнемат детето. Никакви обективни критерии. Детето никой не го пита. Нещо като вещ. Взимат го и го дават на абсолютно непознати за него. Много точно беше описано от някой по-долу.

29

Анонимен

преди 4 години

Извеждането на малчугани от семействата ставало рядко и при сериозни основания---------Лъжат, мамят.... Първо - имплементират закона!Второ - без много шум започват да го прилагат.Трето - постепено населението се примирява.псОсобено внимание се отделя на мас-медиите чрез които се промива съзнанието на хората.Режисират се програми които показват безизходното положение на деца с родители наркомани и алкохолици.А, след време само защото си повишил тон надетето си може да ти го отнемат

28

Истинската цел

преди 4 години

на юдо-масоните е да унищожат ценностите и понеже семейството възпитава ценностите за това искат да ни вземат децата !!!според перверзния юдо-масонски нео либерализъм държавата трябва ада възпитава децата а не семействотодокато не се освободим от тази юдо-масонска гнусотия наречена ЕС децата ни ще са в опасност !!!!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Никога , никой няма да си признае каква е истинската му цел.

26

Анонимен

преди 4 години

ПЛАТЕНИТЕ И ЛУДИТЕ ДА НЕ СЕ ЗАИГРАВАТ СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА, ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯ 2012Г-2019Г- НА БАЗАТА НА НЕЯ СА ИЗГОТВЕНИ ЗАКОНОВИТЕ НОРМАТИВИ, А ЧЛ 36 ОТ ЗАКОНА ЗА ЗАКРИЛА ...ВЛИЗА ОТ 1.2020Г- ТАМ НЯМА НИЩО ПРИТЕСНИТЕЛНО. СЕГА ЛИ ВИ ДАДОХА ТАЯ ОПОРКА ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ.

25

до 28

преди 4 години

ти си живото доказателство за това което съм написал - само си погледни изказа

24

Анонимен

преди 4 години

БГ-тата пак се размучаха понеже им епределно ясно че като видни смукачи на ракия , традиционно биещи жените и децата са и мързеливи тарикати - не стават за родители.

23

Анонимен

преди 4 години

Тази е като политик преди избори готов е да ти обещае всичко за да го избереш, но после нищо не изпълнява.

22

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на нито дума на тази лелка.

21

Анонимен

преди 4 години

Българското семейство е застрашено от българи с балканско мисленe и интелект.

20

Преди Турците

преди 4 години

ви взимаха децата сега слугите на юдо-масонкия ЕС ще ви взимат децата !!!докато не се оттървем от тази гнусотия наречена ЕС децата ни ще са в опасност !!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Като всичко е ОК, защо толкова НПО-та със странни дейности подкрепят Стратегията и всичко около нея?

18

Анонимен

преди 4 години

"ТУК В НОРВЕГИЯ"- ТУК Е БЪЛГАРИЯ- СЕЛЕНДУРИТЕ ПРОСТИ НЕ ВЯРВАТ НА ПСИХЯСАЛИ ПОЛУГРАМОТНИ ОТКАЧАЛНИЦИ. ИЗЧЕТОХ НОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ КЪМ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО, КОИТО ВЛИЗАТ ОТ 1.2020Г., НЕМА НИЩО, КОЕТО ДА ПРИТЕСНЯВА РОДИТЕЛИТЕ.

17

69

преди 4 години

Първо работата по стратегията както е спряна, така може и пак да започне, никой никъде не е потвърдил, че е се отказва от залегналите в стратегията мерки и насоки на работа.Второ това че за момента щели да се вадят по изключение деца от семействата, с нищо не гарантира, че след 10 години няма да стане обичайна практика. В крайна сметка и Хитлер не е заявил в предизборната си програма, че ще прави газови камери по концлагерите, но с течение на времето все пак се е стигнало до там.

16

Анонимен

преди 4 години

Абе аз на очите ли си ще вярвам или на Сеяндурските НПО-та. Тук в Норвегия при анонимен сигнал дойдоха в дома на набедените родители че му ударили шамар и насила го качиха в един автомобил. Когато попитах кои са тези дето ви взеха детето те ми казаха че били Социални грижи. Детето пищеше и не искаше да се отделя от родителите си но никой не му обърна внимание. Какъв стрес е преживяло и преживява само то си знае горкото. Ако си траете и при вас ще въведат този закон. Ако не е в сила вече.