191

Анонимен

преди 4 години

След контрареволюционния метеж през 1989 година окупаторите от запад и техните десни шпиони тук ЛИКВИДИРАХА българската конкурентноспособност, защото западните заводи щяха да фалират. Бяха унищожени заводите 12 броя на Балканкар за електрокари и мотокари, а швейцарското производствено оборудване бе продадено за без пари на Канада. Нашата продукция щеше да фалира канадци и американци и да залее световния пазар. ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ ЗАРАДИ МРЪ СОВЕТЕ ОТ ЗАПАД

190

Анонимен

преди 4 години

Като стана дума за цени:Кога в Бъгария ще бъдат разбити частните монополи, създадени от държавата?В САЩ действа специално АНТИ-ТРЪСТ законодателство за разбиване на монополисти.Кога в България ще се поучим от опита на САЩ, че когато имаш един монополист, тоест нулева конкуренция, пазарните механизми не работят. Държавата трябва да се намеси, защото частният монополист действа противно на принципите на пазарната икономика и затлачва цялата сфера в която е окупирал.

189

Анонимен

преди 4 години

всичко това което искат другарите сега да се направи, що не го направиха до като бяха на власт?

188

Бесипету

преди 4 години

Кога са в опозиция обещават евтин хлябКога са на власт хляб нямаЩото изнасят зърнотоАре писта

187

Анонимен

преди 4 години

Ако някой не знае какво да прави с парите си, да викне Нинова !

186

Анонимен

преди 4 години

Бившата телевизия "НОВА" сега се нарича ДОМУС ТВ

185

Анонимен

преди 4 години

Свинчурите от ГЕРБ нарочно държат народа в бедност.

184

1

преди 4 години

До Я па ти..Видях го по телевизия "нова"сега собственик и е др.свинаров,това предаване беше преди 1 година ,показаха точно къде се събират,даже жената,която се престраши,да се покаже пред камерата,каза че е проектирала електричеството на НДК,през 1984година.

183

1

преди 4 години

До Дайте да дадем,питам те в герб-комунисти,само капиталистически,милионери,ли членуват.

182

Дайте да дадем

преди 4 години

Хора гласувайте за бесепето - партията на социалните милионери. Всички във висшия съвет на бесепето са милионери и те ще ви направят също милионери - като по жанвиденово време - заплати по 9 долара , един хляб 2000 лева

181

Я па ти..

преди 4 години

До 1 167 Къде ги видя тези доктори , професори и инженери , дето бъркали по кофите ?То бива , бива , ама това твоето на нищо не прилича. Психично болен си.

180

Анонимен

преди 4 години

Овцете ще се вържат на уловката....

179

Анонимен

преди 4 години

Леле, ама това верно ли е ? Не е ли късно за това, добра въдица......

178

Анонимен

преди 4 години

Крибаджията Лудогорски купи нова тв.Сега готвят и би ти ви то.Шиши държи медиите.Да живей живей труда!

177

уряя

преди 4 години

Да си говорим по-добре за срещата на олигарсите -криб,с мутрите-герп.Комунистите обичат чуждите пари,а бойковистите обичат своите,след като чуждите са били изпрани с веро.

176

Анонимен

преди 4 години

Който им се връзва на тия Бесни Стари Пенсии е нискоинтелигентен и не знае азбуката.

175

Анонимен

преди 4 години

Във Венецуела бензина бил почти безплатен, но го нямало. Мъдуро се грижел за народа, като му раздавал продукти от първа необходимост,ама нямало и в магазина нищо нямало освен продавачи. Каквото може да Ви обещае Корна и Мъдуро не може да Ви го даде, освен себе си, натюр.

174

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173А, има още какво да се измисли.Слагат ти на зад-ика брояч и плащаш такса пръд-я за замърсяване на въздуха....

173

168

преди 4 години

Комунистите нямат друг полезен ход освен демагогията, иначе няма да се водят лява партия-разбира се само на хартия и думи.Ако загубят тази си привилегия да демагогстват, ще загубят намаляващия им електорат по простата причина ,че казаното и писаното много скоро се забравя от късата памет на поддръжниците им .

172

Гозо

преди 4 години

До ЗозоТака е ,наборе...