25

Аз

преди 4 години

ДО немоде толкоз акъл да се сетят, че смущават обикновените хора, прекалено са заети със себе си.

24

ОХххх

преди 4 години

Карбовски е спец в тази "тънка" материя,той да си каже мнението.

23

немо

преди 4 години

Ами смейте им се бре! Ходете и вие с жените си и им се смейте, себелюбието им ще свърши другото, а тяхното е огромно инъче щяха да са по-скромни, А НЕ ДА СЪЗДАВАТ ДИСКОМФОРТ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА!!!

22

shocked

преди 4 години

То гей прайда е почнал като гледам, и се чудя къде да се скрия от разлигавени гей двойки :D сори, ама понякога пречи, колкото и да им е забавно, освен това поне по-късно а не от през деня

21

Анонимен

преди 4 години

Лесбийките също много се увеличиха. Мъжемразки, ненавиждат мъжете, събират се и си закачат колани с мъжки членове и една друга се задоволяват. После защо не се раждали деца. Ами изкуствен член семе няма...

20

До 23

преди 4 години

Юи то демосрация+дрога създава гейове

19

Анонимен

преди 4 години

Една позната се оплакваше, че се прибрала от работа и хванала мъжа си на калъп с друг мъж... Сега се чуди какво да прави, имат и дете. Луд свят... Много гейове има вече.

18

Анонимен

преди 4 години

Жените стават лесбийки и после няма жени.Ние мъжете как да правим семейства без жени ?Забранете лесбийките ,момчетата гейове са малко обикновено имат някакви психични проблеми или не им стават пенисите затва си търсят работещ кожен боздуган да ги разцепва.Проблемът е в момичетата и жените-твърде много станаха обратните - от 10 момичета 3 са лесбийки,2 са мъжемразки и още поне 2 са некви фригидни или задръстени дето не правят секс.Още две златотърсачки на повикване и то не останаха съпруги и майк

17

Анонимен

преди 4 години

Имам приятел който е гей, но няма нищо общо с тия лигльовци и изнежени същества. Дори ако го види човек няма никога да предположи. И си е много свествен даже. Ама тия от Прайда са бетер от Зелените.

16

Анонимен

преди 4 години

До 14.. А що не кажеш.Че е подходящ.Паметмика на Американските " летци" Бомбандирали София?? И избили невинни жертви? А Американофилче атлантиче малко? БОК л ул сиииии! Мър ш а!!!

15

Членска карта №7

преди 4 години

Само СКАТ-аджийските душевно болни липсваха, за да попълнят картината!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Между другото е истина, че броят на гейовете се увеличава много. Забелязвам го дори сред младите под 20 години, веднага си личи, че гейовете стават повече и това се дължи на евроатлантическата пропаганда. Нямам нищо против гейовете, нека си бъркат по дупките, но да го правят вкъщи скрити под завивките, а не на улицата и в училище!

13

Анонимен

преди 4 години

*** Дисфорията по принцип е психологично заболяване. Или поне беше до преди година когато Световната Здравна Организация го отписа като такова....

12

Анонимен

преди 4 години

Паметника на съветската армия е най-подходящ за гей парада и на никой не пречи !

11

Шопо

преди 4 години

А !!! И кой че ражда деца у тая държава ,ако сички се изметне,бе оуууу?

10

Ханонимен

преди 4 години

После що нямало деца. Те обратните как ще направят деца и какви деца могат да възпитат? С какви ценности? Какви хора ще имат за пример техните деца.

9

Шопо

преди 4 години

Бе като сакат ,нека да се шляпкат ! Ама що парадират с болестта си ?!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Аз лично.Съм против този цирк! Ние знаем че " съществуват"! Защо е нужно да Ни се натрапва? Ок нека си бъркат по дупките.Но да не ни се мяркат пред очите!!! Що за Американофилизъм е завладял българина? Там имало такъв.Ами голяма държава са.Ние " голяма" ли сме? И ние ли да правим " прайд" Че хетеросексуалните хора съществуваме? Голяма глупост е това! Час по скоро да се приключи с тази простотия!!!!!!!!

7

хомосексуализма

преди 4 години

е тежко физиологическо и психическо разтройство тези хора трябва да бъдат лекувани, а не да им се внушава че са нормални - те не са нормални, те са БОЛНИ !!!не може и не бива група от болни хора да натрапва "ценностите" си на цялото общество !!!

6

Анонимен

преди 4 години

НФБС зове??????????????????????????????????