65

Анонимен

преди 4 години

До СкинхедУбиец..и жени ще биеш..това е по-добро..агресията ...която води до страдание за човека и неговите близки..а после и до самия теб...УБИЙСТВОТО..НАСИЛИЕТО Е ИЗВРАТЕНО..много повече от хомо-ХОРАТА!

64

Анонимен

преди 4 години

До Грешиш !Природата е създала гейовете-пример животните

63

До АнонимеН

преди 4 години

То обществото може много неща да си решава и ще ги реши, ако има мнозинство. Законите на природата/вселената обаче си остават непроменени, независимо от нашето мнение. Последствията от нашите решения иодват неизбежно рано или късно, дори и да не ги видим сега и да не дойдат в нашето време с цялата си сила. То се иска ъкъл за тези неща, а не само тропане с крака и викане, ама така ми се иска, защото ме сърби... да не казвам къде...

62

раша наша

преди 4 години

господ е създал мъжа после жената да му бъде приятел и да му помага после да бъде стопанка и жена и майка къде го пише че е разрешено еднополов брак --вън от бг да си идат при евроатлантическите цености там да се женят и подписват брак не са нужни в бгтова е зараза на обществото

61

1

преди 4 години

Знаменосеца джамбаз,ще се върне ли ,от Брюксел,за парада,в момента е там за медения си месец,по случай евродепутатството си с приятеля си.

60

NARTH

преди 4 години

Организации като NARTH може да бъде само от полза на хомосексуалистите и да им помогне да се излекуват!

59

Парад на болестта

преди 4 години

Крайно време е да не се разрешават тези паради на болестта хомосексуализъм! Хомосексуализмът е болест , която трябва да се лекува , а не поощрява! Вместо да им се правят паради на болестта , е добре извратеняците да потърсят професионална помощ в NARTH клиники!

58

Анонимен

преди 4 години

Българската *** най-много мрази свободомислещите, умните и успелите.Да рипате безмозъчни до небето, това което трябва да стане ще стане, дали го искате или не. А това, че сте перверзна нация е видни по отношението ви към жените и децата.Хайде поплачете малко.

57

Хора

преди 4 години

На 8 юни има протестни шествия в защита на традиционните семейни ценности и морал в 8 града в страната, в София е от 17 ч от площад Независимост пред Народното събрание, информирайте се и идвайте!

56

Анонимен

преди 4 години

И как се противопоставяте ОСТРО, а НФСБ?

55

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

За да демонстрират своята евро-атлантически ценности,може в скоро време да има цяла поредица прайдове,тематично организирани по сексуални отклонения.Защо да нямат свои прайдове и други ценители на евро-атлантическите ценности като:герантофили,некрофили,педофили,фекаломани,зоофили,садисти,мазохисти и други.Защо те да нямат свои сдружения.Педофилите,най-вероятно ще са се интегрирали в предстоящият хепанинг.

54

Грешиш !

преди 4 години

До АнонимеН"ТЪЙ, ЧЕ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО ОПРЕДЕЛЯ КАКВО Е МОРАЛНО И КАКВО НЕ"ПРИРОДАТА или ако предпочиташ БОГ определя какво е нормално и какво не !!!хомосексуализна определено противоречи на природата или Бог - ккавото предпочиташ

53

Кой да ги спре?

преди 4 години

Нали затова влязохте във власта, спрете ги вие, управляващите. Боко да нареди на Фандъкова да ги забрани и толкоз. Голите си *** да ходят да показват на запад, там са джендърите!

52

АнонимеН

преди 4 години

АЗ СЪМ ГЛЕДАЛ ФИЛМ КОМЕДИЯ ВЪВ КОЙТО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА БЕШЕ ОТ ОБРАТНИ! БЕЗ ПРОБЛЕМИ СИ ПРАВЕХА ДЕЦА И БЕЗ ДА СИ ЛЯГАТ МЪЖА И ЖЕНАТА. 99.9% ДВОЙКИТЕ БЯХА ЖЕНА С ЖЕНА И МЪЖ С МЪЖ!ИМАХА 0.1% ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И ГИ ПРЕСЛЕДВАХА И БИЕХА :DТЪЙ, ЧЕ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО ОПРЕДЕЛЯ КАКВО Е МОРАЛНО И КАКВО НЕ НА ДАДЕНА ТЕРИТОРИЯ!!! И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!

51

Славянин

преди 4 години

До ... предполагам, че и всяка поза различна от мисионерската е неестествена?Кой какво и с кого го прави ВКЪЩИ под чаршафите си е лично негова работа, стига да не е насила или с лица под 18 г, разбира се.Проблемът е ПУБЛИЧНАТА пропаганда на тия извpaщения и отвличането на деца от нормални семейства, за да ги дават на тия. Това в България НИКОГА няма да го бъде!

50

Анонимен

преди 4 години

Всеки друг секс е неестествен с различна степен на неестественост! Ти па си ного естествен...

49

до 64 от славянин

преди 4 години

А какво е твоето ''научно'' обяснение за вас - психосексуалните ***!? Ти за полови органи чувал ли си и знаеш ли кои точно са те!? Естественият секс се прави между мъжки полов орган, какъвто имат само мъжете и женски полов орган, какъвто имат само жените, те и затова са наречени ПОЛОВИ, защото определят пола на човека при раждането му! Всеки друг секс е неестествен с различна степен на неестественост!

48

Анонимен

преди 4 години

Докато не се освободим от диктата на Джендер- Съюза, ще е все така, че дори и по-зле! Малцинствата ще се налагат на мнозинството и ще издигат какви ли не искания. От толерастия, наложена ни от некъдеси, ще приемаме това и накрая ........умните знаят какъв ще е краят, троловете могат да започнат да слагат минуси!

47

Анонимен

преди 4 години

Гошу, перверзиите се множат в края на всяка цивилизация. Като дойдат варварите -режат до здраво.Такъв е кръговратът на цивилизацията.Иначе си има 3% ***-дерас-ти, които си ги има във всяко поколение, както и 30% от хетеросексуалните мъже, които не отказват на мъже, когато наоколо няма жени.Останалите около 70% се справят в подобна ситуация сами-нагонът не прощава.

46

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 62ДАРВИН Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ!!! НА СВЕТА ИМА 100-ЦИ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ МРАВКИ И ДАРВИН НЕ ДАВА НИКАКВО ОБЯСНЕНИЕ!!!А ЕВОЛЮЦИЯТА НАЙ-ВИСШЕТО НИВО Е САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕТО КЪДЕТО НЕ Е НУЖНО ДА ИМА МЪЖКИ И ЖЕНСКИ ЕКЗЕМПЛЯР!