28

Анонимен

преди 4 години

Съвременните журналисти са грамотни колкото съвременните инженери. "Вземам", бе, не "взимам". Ти взел ли си или си взил?

27

гнуст

преди 4 години

ПРЕЗ ДАВНОСТНИЯ ПЕРИОД / 2001-2015 / , т.е. ЗА 15 г ПАРТИИТЕ НА ВЛАСТ СА НИ ОГРАБИЛИ, ПРЕДЖОБИЛИ, 100 /сто/ МИЛИОНА ЛВ. И СА ГИ ИЗПЛЮСКАЛИ, АЛЧНИЦИТЕ. ПАРТ.ФИН. МИНИСТРИ : ВЕЛЧЕВ, ОРЕШАРСКИ, ДЯНКОВ, ЧОБАНОВ, ГОРАНОВ ,НАЧЕЛО С МИНПРЕД,ове САКСА, ГЕЯ, ОРЕХА И ТИКВАТА

26

Анонимен

преди 4 години

Приложете закона в неговата цялост и строгост и обяснявайте групости на други! Погасителната давност е 5г., а не 3г. И се държи връщане на сумите със законната лихва за периода, която е 10% годишно или общо 50% за 5г. Не всички пасем трева, пародиен юрист такъв.

25

Анонимен

преди 4 години

Разбира се от самото начало , че няма да се върнат никакви пари. Крадливи колективи. И празната ясла е изоставена.Не се е изисквало много учене за това

24

seira

преди 4 години

НЕОБХОДИМА Е КОНСТИТУЦИОННА ПОПРАВКА, КАСАЕЩА МАТЕРИАЛНАТА И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИЦА, КАКТО И ПЕРСОНАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОЛЕКТИВНИ ОРГАНИ!

23

Анонимен

преди 4 години

Кой ги е дал няма име. Не е ясно и кой ги е получил.е е ясно къде е да му ги дадат. Само приказки, но пари няма кой да върне.

22

Тим

преди 4 години

Когато някой е давал неправоверни суми пари, да ги връща от джоба си!

21

,.,.,

преди 4 години

...Начинът, по който се разпределят субсидиите е бил един и същ от 2001 г. насам... това казва председателят на Комисията по бюджет и финанси в парламента Менда Стоянова.----Значи безобразието на партийте продължава вече 18 години.

20

Анонимен

преди 4 години

То ако е така и топлофикация да върне на хората надвзетите пари от сградна инсталация. На всички абонати който не ползват услугата през зимата на необитаеми апартаменти.

19

Анонимен

преди 4 години

Парите да се върнат по бързо ....докато са нашите на власт....

18

Анонимен

преди 4 години

Подписал ли се е Горанов? Подписал се е! На кого е грешката? Кой носи отговорност? От къде на къде ще се връщат парите? Оставка на Горанов и на цялата пасмина.

17

Анонимен

преди 4 години

Тук няма надвзети пари! Има неправомерно ДАДЕНИ С ПОДПОСА НА МИНИСЪРА *** ФИНАНСИТЕ.

16

Анонимен

преди 4 години

Абе, крушовската Крава нещо престана да мучи в полит. Пространството.Да не би Гергов да я е дал вече на Пловдивската кланица??!

15

Анонимен

преди 4 години

До13. ЗЗД чл. 55. Неоснователно обогатяване. Надвзета пари без изпълнение трябва да се върнат. Това се отнася и за топлофикация , ако е взела сума без да си е изпълнила услугата.

14

Анонимен

преди 4 години

Партийте с лошо финансово състояние да си върнат надвзетото и да се закриват.Без това са излишни.

13

избирател

преди 4 години

"Възгеч бе..." викаше баба ,когато най не вярваше на някого!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Това не е кражба! Това е нарушение на закона подписано от финансовия министър? Неправомерно дадени пари не се връщат. Горанов при ЦЦ.

11

petarziz

преди 4 години

това си е жива кражба мен ако ме бяха хванали в такава далавера законът щеше да бъде много безмилостен с цялата строгост спрямо мен обикновенният човек но нали те са от техният отбор може да минат само с мъмрене както досега толкова далавери на високо ниво а нито един в затвора продължаваите тъка а после се чудете аджеба защо един читав българин не е предпочел да остане в българия а емигрирал по наи бързият начин

10

Иван

преди 4 години

Най-вероятно Всички ще са в хипотеза на изтекла погасителна давност!

9

Гледна точка

преди 4 години

Горанов връщай парите, .....Ха ха ха ха, те партиите ги взели, включително БСП и ДПС Горанов да ги връщал! Вий с компютъра добре ли сте?