46

Факт

преди 4 години

На практика в БЪЛГАРИЯ УМИРАМЕ от БОМБИТЕ С ОБЕДНЕН УРАН изсипани от "братята" хАмериканци със съдийствието на "милия" Костов от СДС/сменило името си в много ракови преобразования/.

45

Бате кики с ботушите

преди 4 години

Автора е гледал филма който излезе наскоро и решил да напише статия хахахахха

44

Анонимен

преди 4 години

Да видим дали след месец ще ни разкажат подобна история и за Фукушима...Руското кино е на ход - след като НВО може да направи филм за СССР, защо Михалков и Бондарчук да не направят филм за Фукушима? Да събират информация, да разпитват, да вдигнат декори, да снимат... Мединский би дал пари за нещо такова.

43

Анонимен

преди 4 години

БСП са спечелили според русофилите, за Чернобил вина имат американците и тнт.

42

Анонимен

преди 4 години

*** Христова, звание Герой на социалистическата партия няма и никога не е имало! Имаше зваение "Герой на соц. ТРУД" и го получаваха миньори, тъкачки, строители, рядко писатели и учени!

41

Историята...

преди 4 години

.. на този човек наистина е покъртителна, вечна му памет!Да видим дали след месец ще ни разкажат подобна история и за Фукушима...

40

Анонимен

преди 4 години

То по цял свят се крият факти от край време, крият се и сега в услуга на големите корпорации. Например за Фукушима едва ли са ни казали повече от 1% от жестоката истина, а за повечето трагедии по света изобщо не знаем.

39

Анонимен

преди 4 години

Вече не е толкова забравен герой. След сериала на Sky/Sister Pictures (и не толкова на HBO), доста хора ще го запомнят.

38

Анонимен

преди 4 години

Reptile,Направи филм за това. Ето, можеш да разкажеш на света. Никой няма да ти пречи.

37

Reptile

преди 4 години

Комунистите криха Чернобил, а мирканците криха за тоновете обеднен уран хвърлени на 100 км от София! Като тежките частици на урана от снарядите ви гарантират рак с вероятност 50%!Та, питам, каква е разликата за нас?!

36

Анонимен

преди 4 години

Аварията става заради чукундурщината на партиец началник смяна. Сега се опитва да се вмени вина на всеки друг. Да прикриването на аварията от партийния апарат е факт. Всъщност ядрените опити са донесли повече жертви, но понеже на са за граждански цели и умело са прикривани. Сега който и да каже нещо за аварии на други места, все ще го обвинят в пристрастия.

35

Анонимен

преди 4 години

В една от сериите става ясно, че ще бъде убит ако каже на света , че централата гръмва поради немърливост и безхаберие на партията. 10 год преди това друг професор съобщава за проблем с реакторите а КГБ просто засекретена информацията за да не уронва пристижа на соц науката. За жалост тази безгранична тъпотаа днес ни носи тези ужасни загуби на близки с рак.

34

Анонимен

преди 4 години

Типично по съветски от голямо его не са обърнали внимание на време.

33

Анонимен

преди 4 години

След сериал сериала Чернобил наистина се виждат неща, които са крити десетилетия от военните престъпници в рашаа. Уникална безхаберност, не образованост, бедност и простотата. В случая евала на този професор Легасов , че отива там и помага за решаване на проблема. Ако го нямаше цяла Европа днес нямаше да е има подари великата некадърност на партията. Поклон

32

Анонимен

преди 4 години

Горбачов НЕ се опитва да спаси СССР, а КПСС!И това е вярно, но за да има КПСС, трябва да има и нещо останало, върху което тя да управлява. А СССР беше толкова зле, че като нищо можеше тотално да се разпадне. Горбачов пак спаси доста, но загуби едни от най-развитите територии.

31

Анонимен

преди 4 години

Коце, тогава нямаше Украйна, кмете... Имаше УССР, която си беше част от СССР.

30

Анонимен

преди 4 години

Гледайте мини сериала "Чернобил" по HBO. Само пет серии е, и отваря много очите относно това, което се е случило, както и проблемите с подобен начин на управление на една държава.

29

До Коце кмета

преди 4 години

Чернобилската трагедия се случва в СССР, държава със столица Москва. Тая държава трябва да се нарича Московска или Московия и оттам нищо добро не чакайте! 1944 1956 1968

28

Анонимен

преди 4 години

До Коце кметаВ Украйна е, която "случайно" беше част от СССР.

27

Анонимен

преди 4 години

а дали някой вярва че се е самообесил........?!