41

Щирлиц

преди 4 години

До Един от СеверозападаА за ляв завой от дясната лента?

40

Един от Северозапада

преди 4 години

До свидетел 44 А за изпреварване колона от ляво, на светофар, по типично софийски маниер, колко ли дават?

39

Един от Северозапада

преди 4 години

У нас, отскоро, има нови правила за техническат изправност на автомобилите, и указания полицаите да събират глоби, вероятно и процент получават от тях или растат в кариерата, а административния съд-да отхвърля жалбите.Пример-на осветена улицца патрул спира кола за рутинна проверка, плътно зад патрулката.Проверка аптечка, пожарогасител, не светят предни габарити, отказват категорично да се сменят на място крушките, акт.Съда потвърждава-значителна техническа неизпавност-200 лв.2 крушки-1 лев общо.

38

свидетел

преди 4 години

"хвърляне на фас" - чухте ли гнустни селтатци?

37

някой

преди 4 години

какво търсите в Гърция , да ви *** в глупаците , има Турция , Албания , Черна гора , Хърватия , Италия и Испания , но наш *** решил Гърция

36

бай ганю

преди 4 години

можело значи за 1 год.да се европеизират правилата и регулатора да си върши работата по прецизно?само у нас живеем в страната на компромиси по балкански и сме пълни с извинения и оправдания за да няма върховенство на закона и спазване на правилата

35

Ами така е

преди 4 години

Традиционно сърбите в Гърция не ги санкционират каквито и простотии да правят по пътищата. На сърбите в Гърция много им е позволено и затова наглеят.

34

Упадъка продължава

преди 4 години

*** да се радва на кучешкия живот в Бг-то и да не мисли сърбите!

33

СОлунско слънце

преди 4 години

До Анонимени да се научат да не паркират на кръстовищата пред светофара! Изобщо има много работи да учат.

32

Ко? Не!

преди 4 години

"каране на мотор без каска" ?!?! Тоя който е писал статията стъпвал ли е в Гърция? В Солун, Атина или където и да е? Че то там аз за години не видях нито един на мотор с каска!!! А мотори да искаш там. Врат се по тротоари, алеи, изобщо са пълчища.

31

Гошу

преди 4 години

Много лоши тия гърци! Не ходете в Гърция!Елате в България!Може да правите каквото си поискате!Евтин алкохол,жени,наркотици.Евтина полиция,срещу 50 лева се оправяте без проблем.

30

anon

преди 4 години

до този дето е карал в щатите - там за 30 мили над ограничението ще те олепят така здраво, че ще го плащаш с години. в моя щат е $100 за първите 10 мили отгоре и след това по $15 за всяка допълнителна. с 30 отгоре си точно на $400... и после застраховката ти скача с едно още $200-500 за 7 години... за това тука масово се кара с най- много 10 отгоре щото полицията не й се занимава за едни $100...

29

М дааа

преди 4 години

Гърците имат да връщат едни заеми на Тройката и се налага да наточат балтията.

28

Върховен съд

преди 4 години

До Адвокат МарковскиДраги ми смехурко. Не само, че е законно, но и ако в техния закон пише, че ще играеш сиртаки за да ти върнат номера и сиртаки ще играеш. Чужда държава- чужди закони и чужди правила. Тук няма европейски директиви на които да се позовеш и спасиш.

27

Анонимен

преди 4 години

Гръцките полицаи, да почнат да гонят гръцките шофьори да дават мигач.

26

Щерю

преди 4 години

Сърбите най- люто псуват...

25

Анонимен

преди 4 години

Те гърците върби си имат както и пътни скоби ...

24

Анонимен

преди 4 години

В България глобяват и при незаконни знаци. Примерно според закона намаляването на разрешената скорост се прави през 20 км, ако е за повече от 30 км, т.е. от 90 на 50 се намалява с междинно намаление до 70 км/час, но може от 90 на 60 км/час. В България редовно се срещат незаконни знаци, намаляващи разрешената скорост от 90 км/час, на 40 или 50 км/час, без междинно намаление.

23

Анонимен

преди 4 години

За България глобите се решават лесно. Слага се ниско ограничение на скоростта и камера след знака и всички преминали там коли се глобяват.

22

Анонимен

преди 4 години

Как в България се превишава разрешената скорост...Поставя се на широк прав път някакво безумно ниско ограничение на скоростта и КАТ застава в храсталака след знака, за да лови "джигити". Пример: София, Околовръстното, моста при Казичене, две отделни платна за движение с по 3-4 ленти всяко, но ако отиваш към Цариградско шосе преди моста ограничение 40 км/час, което чуждестраниите шофьори пренебрегват и продължават с 100-150 км/час. Няма знак за отмяна на ограничението. Колко джигита с 50-60 км/ч