12

Анонимен

преди 4 години

Той затова подкрепи двата политклоуни, за да бъдат послушковци ако докопат власт. Никой не иска американски храни, всичко друго идва от Китай.

11

Анонимен

преди 4 години

И Хитлер предлагаше такива сделки на разни държави навремето, а после ги превземаше. Да не забравяме, че Бай Доню е немец по кръв!

10

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля че тръмп ги гласи да бъдат 51 щат ама англичаните оше не го знаят, но да бъдат част от щатите е задължително да не в ЕС.

9

Анонимен

преди 4 години

Те нямат нищо против американските съвети,както винаги е било,но ако руснаците им се намесят във вътр.работи ще е вой до небето.Тоя път седнаха на много дебел х.й

8

Анонимен

преди 4 години

*** да вкарват грозде например от Калифорния вместо от Испания, Франция или Италия!Голяма далавера няма що! ***!

7

Ммм

преди 4 години

Да, много добре примерен ход.....срещу европейската мафия. Голям спектакъл. Очакваме включване от Брюксел.

6

peri

преди 4 години

До Анонимен 1Че откога Щатите правят нещо, от което някой друг да има полза?Не стига дето режисираха брекзит, ами сега нямат търпение да сключват сделки с Англия, след като турнат клоуна Борис Джонсън за премиер, да им ходи по свирката. Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи - английска поговорка :)

5

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Горките англичани (индийци и африканци), паунда пак падна, а долара си го знаем. В дълг с 22 трилиона.Ауууу-уу-у, от един Брексит на друг; от трън пак на трън(глог).

4

Krom

преди 4 години

Малко го докарва на сделка между евреин и арменец. И едните и другите разбират "сделката" когато са от към печелившата страна. Кой ще бъде от към страната на булката? Не бих заложил на британците. Ще хванат късата сламка. Тоя клоун е опасно не-предвидим утре ще реши, че го гледат накриво и ще им наложи мита. Добре е да помислят.

3

MaйMyнaтa

преди 4 години

Едноеэичниците vs светот. Иии.. реэултатот е.....0:1

2

Анонимен

преди 4 години

Какво общо има Тръмп с Великобритания и отношението и с ЕС???Тоя дърт и бозав козел е много нагъл!

1

Анонимен

преди 4 години

Тази сделка няма да е в полза на Британия.