8

Анонимен

преди 4 години

Oo, tva Menda li e, det varti tai zdravo metlata i parcala? Ili Cicka Karaianceva?

7

Анонимен

преди 4 години

Wow....bg nationalen exstermen sport....pluvane v fekalni vodi na culturna europeska stolica... :-)

6

Анонимен

преди 4 години

Наводнения има в цяла Европа и в цял свят срещу природата нищо не може да се направи.

5

Анонимен

преди 4 години

Дъждове е имало и ще има. Защо преди не наводняваха така, а сега е зле. Има *** отговор. В ЗУТ има едно нещо, което се нарича "плътност на застрояване" - площта на сградите към площта на свободните терени. От 30г тя се вдига и вдига и вдига. Повече "пакетирана" площ, в която водата няма как да попие. Но така е лесно, общините грухтят, инфраструктурата е непроменена, а после - олеле, какво стана. Стана масова корупция.

4

Анонимен

преди 4 години

Правителството вече е взело мерки. Внесен е на първо четене закон за въвеждане на данък "ДЪЖД И ПОТОП". Застрахователите и те са готови- плюс 40% на гражданска отговорност и плюс 100% на застраховката на земеделските култури.Всичко ни е бир-таман и можем да сме спокойни. Има кой да мисли за нас и бъдещето ни.Спете спокойно деца (блейки)!

3

Запознат

преди 4 години

най добрата претенция е да се смени диктатурата на Борисов и некачествените ремонти за милиони!

2

Анонимен

преди 4 години

Подготвяйте се, аз още преди 15 години су купих къща на високия край на селото, сега гледам съседите как гребат водя на всеки 2-3 години. И основната причина е , че коритото на реката не се почиства.

1

Анонимен

преди 4 години

Евала на ЦЦ!Корабът потъва и той е най-интелигентният мишок не, че ББ няма да го последва.На есен ще е супер интересен вотът.ББ съвсем съзнателно остава ГЕРБ да потъне, докато организира сдаването на властта.