18

Анонимен

преди 4 години

Всеки има право да протестира.Нали затова е демокрацията.

17

Иван

преди 4 години

Харесва ми идеята. Зукънбърг веднага да подкрепи протестиращите!

16

бял

преди 4 години

Е и защо да не си показват зърната?Туй е проблем на комплексарите, грозните и недъгъвите.Тъй като оцветените явно се притесняват че не са толкова атрактивни и се оплакват че гаджето им се увлича по мечтти за бяла жена.Също както комунистите побесняват когато някой им напомни че Захарна Европа е къде по-привлекателна от ***.

15

Пънкар

преди 4 години

Е за кво са ти тия бели жени.Ако са латино значи са огън жени.Белите жени нали ги гледаш по Скандинавието те за тва са останали по 2-3 милиона.

14

Хм!

преди 4 години

Facebook и Instagram да продължат с политиката си, та дано протестите се разрастнат!

13

Анонимен

преди 4 години

Идва лято, добре ще е да има топлес жени и по нашите ориенталски сокаци.

12

Анонимен

преди 4 години

То колко бели жени останаха в Ню Йорк, та говорите за американки. Вие изобщо виждали ли сте що за сбирщина е там? Мечата на мултикултурния елит - нещо средно между Африка и Хондурас, а изпълняващите плана за деморализация и промиващи мозъците на децата от малки в САЩ, са едни такива богоизбрани организации и личности, най-случайно собственици на почти всички медии и спонсориращи управляващите две партии в САЩ. Идилия!

11

V

преди 4 години

То пък много важно коя си показала циците .Нали трябва да има кво да му са гледа на фейса ??? На който му пречат да гледа космясъли зад.н.ици :)

10

Пънкар

преди 4 години

Умопомрачени хора в следствие на тъпчене с гмо и промяна на тяхното днк.

9

Абе

преди 4 години

Тия извpaтеняци вече няма с какво да ме учудят, всеки ден изpoдщина и извpaщения идват от там. Важното за нас е да имаме възможно най-малко допирни точки с Фашингтон.

8

Анонимен

преди 4 години

До На мен ми казаха, чеКакво искаш да кажеш?

7

На мен ми казаха, че

преди 4 години

Нищо не става от мене, аз почнах да изхвърлям тогава всичко което ми напомняше за това ... Тук идва и другия въпрос ...когато другите хора са ограничени от закон и морал ...всичко е позволено ...нищо не е истина ... две изречения и в тях се изчерпва цялата човешка мъдрост ...

6

БРАВО

преди 4 години

Простотията и простащината край нямат !

5

Анонимен

преди 4 години

Тъ.пи, *** и ПРОПАДНАЛИ американки. Но какво да очакват нормалните дъражви и народи от извратената Америка? Безрсамно е жената да се разголва ци.ци,те публично, дори и когато става въпрос за кърмене на бебе. Бебето има нужда от домашната тишина и спокойствие, а не от шума на вън, когато то трябва да суче от майка си, но това нашите пискливи майки умишлено НЕ го разбират. Жените могат да се разголват колкото си искат, но САМО у дома, магистрали, публични домове, а не на обществени места

4

Щерю

преди 4 години

- Някой да е чувал за свобода на орехите? Не, нали!

3

Анонимен

преди 4 години

Така е в пуритански сащ. Кървища като реки може, безконтролно насилие и убийствата са норма. Обаче едни гърди ги карат да се гнусят и превиват.А най-забавното е, като почват да се "учудват" колко много сме пушели в Ввропа, докато са запасали пищоф на кръста и автомат през рамо и ръфат 2ен бигмак с картофи и диетична кола.

2

Ха ха

преди 4 години

На фона на все по зачестилите обвинения за изнас*илване и милионите спечелени в съдебни дела този протест за право да се показват зърната доказва че на много "златотърсачки " нещо не им върви и трудно си намират някой балък дето да вкарат в съда и да му изкарат парите .Може да са прекалено грозззни за подобно прелъстяване или пък тъъъпи . Верочтно са решили че с правото да си вирят зърната пред очите на мъжете може да имат по-голям шанс да зарибят някой перверзник и да си заработят някой долар

1

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах. Няма ли достатъчно платформи за арт фотография и изложбени зали по света и в частност Ню Йорк, та се налага да излизат голи в Манхатън?