24

Скептик

преди 4 години

Погърчените Българи са най-лошите. Иначе Герция се урежда с Турски поток и Пристанище за втечнен газ. Те ще държат кранчето. Боко ще лице и техния.

23

Расате

преди 4 години

Нито Бакоянис, нито Каминис са етнически гърци.И двете фамилии са с български произход:Бако-Ян-ис(бако, батко- по -голям,старши и ян,Янко- нов,новия).Камин-ис(камин-камък).

22

Анонимен

преди 4 години

Династията на крадците владее Гърция от хиляди години - каква "нова" епоха сънувате?

21

Анонимен

преди 4 години

Този е от династията на *** гърци - затова е по-чист грък от белите хора, които срещаме тук-там в окупираната от гърците Беломорска България.

20

Анонимен

преди 4 години

Такива издънки на политически династии - всички ги знаем колко струват. По цял свят правят само золуми. Корупция и злоупотреби на корем... До изчерпване на бюджетите. като се изчерпят, теглят се кредити и всичко отначало...

19

Мила

преди 4 години

Пише се четиридесетгодишният! Всяко изречение не се пише на нов ред! Много голямо опростачване на БГ журналистиката, за съжаление!

18

до 16

преди 4 години

Е как няма да е в пъти по-добър град за живеене Атина от София, къде сравняваш гърците които бяха държавата с най-добър стандарт в цяла Европа и на второ място след САЩ в света, след кризата падна стандарта ама пак е 20 пъти по-добре от бългейрастан, гърците са най-древния народ и са умни не кривоглави чукундури като бъълххарите - гърците са дали на света най-добрите математици, архитекти, философи, политици. Сравнението е нелепо.

17

До15

преди 4 години

Няма преплитане на интереси,то си е като Ганди или Кенеди.Фамилии от освобождението,повече завършили в Англия.Като дядо лекар,баща и внуци и правнуци.Има и пряка зависимост със силния гръцки флот от 60 и 70 години.

16

А сега

преди 4 години

Уж Атина е в криза, а е в пъти по-уреден и добър град за живеене от София! Имаме една улица граф Игнатиев която ще се ремонтира още три години!

15

Анонимен

преди 4 години

Семейна клика! Тук няма ли сблъсък на интереси? Този не е нищо.Името на известните му предци го храни, а тжй и е дефектен в говора, също като вуйчо си К.Мицотакис.И двамата са неприятни и с 0 харизма.Гърците, като искат крале, да се връщат към монархията!

14

Боко

преди 4 години

До 12. Увиснаха висулките на позитанци и кремълското джудже. Защото Ципрас и неговата Сириза, толкова ли не знаеш, е лява партия. А това, че Борисов се държи добре с Ципрас и поддържа добросъседски отношения е съвсем друг въпрос. Ти си просто ***, завистлив и озлобен галошш.

13

Анонимен

преди 4 години

Ние защо си нямаме политическа династия? Малко ли са наследниците на политвеликаните ни? Ето, Гърция демократична е взела пример от Северна Корея, Великобритания, Япония, САЩ.

12

Анонимен

преди 4 години

На приятелчето на другаря Борисов Ципрас му увиснаха висулките май. Ха-ха-ха

11

пипи дългото чорапче

преди 4 години

Мине се не мине, и идва времето на някой от старите гръцки фамилии.Някои от тях са още от Възраждането,имат си годините и битките.В пъти са от нашата политическа каста.Е,византийските номера винаги им помагат.Да накараш немците да ти дават пари и да не им ги връщаш,аз им се възхищавам.Крадат,ама дават и на народа 13заплата или пенсия

10

ВАШ

преди 4 години

Българино , трябва само да прочетеш какво се случва на предателя от Преспа , подписника със Собственика на ГЕРБ на тръбата ,, турски поток " Ципрас и реши ... ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Оправи Атиняните и с Света се захвана. Гръчка му работа ланкане, врява и толкоз. Пак ще го закъсат щото ги мързи и се правят на тарикати.

8

Разликата

преди 4 години

Гърците са недоволни от Ципрас, който ги изведе от кризата, без да намалява заплати и пенсии, както му наредиха от Германия. Той вървеше по ръба и не се огъна, както биха направили със сигурност нашите некадърни политици. Бойко от 2007 година се оправдава с БСП, но при БСП да не забравяме, че Румъния беше по темпове и заплати зад нас, а сега е пред нас. Не съм от бсп, но това са фактите.

7

тиква

преди 4 години

династиите съществуват някъде другаде а в атина ще има поредната кражбела подкрепена с празни и цветни слова и обещания

6

Анонимен

преди 4 години

тоя от тамошното ГЕРБ ли е ?има ли тераса и асансьор ?

5

дадо

преди 4 години

четирийсет ли !!! звучи като шега със читателите