39

Анонимен

преди 4 години

До РеалистА ти защо досега не направи такива отводнителни канавки по пътищата?

38

firebg

преди 4 години

Летен дъжд!

37

Анонимен

преди 4 години

То са природни бедствия.Има ги навсякъде по света.Загиват и много хора.

36

БГ действителност

преди 4 години

Вместо да правят ремонти от които крадат много пари и нищо качествено не е направено, трябва да се правят бетонни прегради и отводнителни канали по пътищата където са възможни свлачища. Да се снабдят с пожарни за трудно достъпни местности и за високи сгради. Да се прави нещо полезно за хората и държавата а не само да я ограбват като лешояди. Като не се вземат необходимите мерки, след това като настъпи бедствие се харчат много повече пари.

35

Реалист

преди 4 години

Когато се строят пътища и магистрали не трябва да се хвалят кой какво е направил, а да се правят отводнителни канавки по пътищата. Да се внесат камиони прахосмукачки за почистването на шумата няма. Да се издълбават и разширяват коритата на реките като се издигат високи диги. Да не се оправдават че няма пари, защото не взимат наем за ползването на военните ни бази. Не получават пари и от злато добиването в страната ни.

34

"властите"

преди 4 години

Вместо да се взимат милиарди левове заем и народа да ги връща затова че на политиците се е прищяло да купуват изтребители като ще получат за тях големи комисионни; трябва да се вършат много по важни неща. Например преди да са станали бедствията от дъждове и наводнения, трябва да бъдат почистени шахтите на улиците, да се изградят колектори за отвеждане на водата, да се почистват коритата на реките и да се издигат диги. Да се подсигурят хеликоптери и самолети за гасене на пожари.

33

Анонимен

преди 4 години

БРаво. Бойко пак да покани папата.

32

Анонимен

преди 4 години

Дъждът беше силен, но не толкова че да го представят като апокалипсис. Просто повече вода, журналистите обичат да пишат сензации, те от това се издържат.

31

Головодов

преди 4 години

A, бе, мамин Тотко що не покани бате му Бойко да реши проблемите на Пловдив, бе!С наводненията???Току виж...

30

Недоумяващ

преди 4 години

Как е възможно някои хора да смесват природа и политика ?! Ставате и лягате с политика в главата ли ?! Еййй,хора, така ще ви пострада либидото и пак ще ви е виновен политик или кмет !

29

някой

преди 4 години

До АнонименТи да не би да отговаряш за наклоните, че си толкова компетентен?Защо вместо да излезете и отпушете някоя шахта само плюете? Според вас, къде отиват обрулените от бурята листа и изхвърлените на улицата боклу.ци и фасове?

28

Анонимен

преди 4 години

Водата не е много, ако има къде да изтича, но масово ремонтите на улиците в последните години се правят без наклони и улиците стават езера и реки. Шахтите, където ги има не се почистват и бързо се запушват.

27

zeus

преди 4 години

До do 9 zeus1 литър на квадратен метър е 1мм, какво да му смятам.

26

Анонимен

преди 4 години

Дай Боже тоя дъжд да отмие герберските фе*алии от Пловдив. Ральо е само невинно чавдарче в сравнение с Мамин Ваньо , Кацарски и кифлата дето е главен архитект. Районните кметове, главните архитекти, шефовете на отделите Кадастър и регулация трябва на мига да бъдат изметени, на мига, районните полицейски шефове също.

25

некой

преди 4 години

е това ми хареса - "компрометирана пътна настилка"!!! А не 'компрометиран този който я направи на тройна цена и за три пъти повече време'...

24

ист

преди 4 години

Дъжд градушка, дъжд градушка. Това време не се засрами.

23

Анонимен

преди 4 години

Един дъжд не е природно бедствие, управлението на герберокомунистическата хунта е бедствие

22

Гледна точка

преди 4 години

Ситуацията е поне 3 пъти по-зле от петък!То с молби не става, а с почистени шахти и съвременна канализация, затова плащаме данъци!Ние нека си изхвърляме отпадъците в канализацията, а пък после държавата ни виновна. Пет човека да чистят един да хвърля не могат да насмогнат.

21

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

нали искахте ЕС и демокрация? на, хак да ви е!

20

до зефс

преди 4 години

вчера в хасково бяха 50-60 литра, преди година в елхово бяха 80 за 2 часа поне за тези 2 града си спомням но съм сигурен, че има и повече !