28

***

преди 4 години

САЩ разполага с най-голямата популация от затворници - около 2 200 000. Да, два милиона и двеста хиляди затворници имат. Даже са го превърнали в бизнес това. Хората там имат илюзията на свобода и демокрация, а в същност са държани на къса каишка от над десет държавни институции със силови и разузнавателни функции - FBI, DEA, ATF, DHS, IRS, CIA и други. Всичките са въоръжени и могат да арестуват за какво ли не. Тотална полицейщина! Даже нацистите не са имали такава държавна машина за месо..

27

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Абе кой нормален човек има фейсбук профил и още повече да желае да ходи в саш? Даже предлагам да направят визите пи 10000 долара за да не се излъже някой случайно и да му се породи желание за говедарска визита.

26

Анонимен

преди 4 години

Абе кой нормален иска да ходи в катунна наречен Задморски Рогатистан , бе! Трябва да ми дават пари за да стъпя там.

25

Shark

преди 4 години

До (^-^). Ами щото очакваха да вземем да се вайкаме, а то ква стана тя, хората не искат в крававия. И моят коментар го няма, защото казах че не искам да ходя там. Що бе, трябва да рева за тях ли бе? Краварите трябва да бъдат изгонени от всякъде и да си стоят там и да си гледат себе си. Неда ходят да оправят/палят света. Ай трийте пак, това не променя мнението ми обаче!

24

Анонимен

преди 4 години

Днесбг прикрива народната любов към кравария :)Видов ден за ФАЩ и поклонниците му само!

23

Анонимен

преди 4 години

На статуята на Свободата й потекоха сълзи.

22

Анонимен

преди 4 години

Te вече имат достъп до данните. Подробен с така наречения закон срещу ХУАВЕЙ. Който дава достъп до данните за проверка дали предоставят данни на чужди компании и, но също така и до всички данни на потребителите, но им трябва връзка потребителско име с реален човек за да може да е пьлна база данните.

21

Thx

преди 4 години

А ако акаунтите са толкова много, че не можеш да си спомниш?

20

Thx

преди 4 години

Вероятно някой им казва, че ти обича.... Ама тия от добро май не разбират.

19

Патриот

преди 4 години

ахаха малоумнии кравари ,че кой ще се занимава с вас бе,преди да си закрия фейса мощно нареждах ФАЩ и терористичната му варварска политика и нато ,явно няма да посетя световния психодиспансер никога ,еххх каква загуба :)

18

Българин

преди 4 години

Да го духат САЩ.

17

Анонимен

преди 4 години

При положение че все още в САЩ живеят около 20 милиона полулегални и нелегални които даже не ги знаят и къде са нито как и кога са дошли тва буди насмешка.

16

адвокат Тенев

преди 4 години

Познавам някои хора които си живеят или са си пратили децата да учат в САЩ и всичките са хора от"голямото добрутро"или бивши *** и бивши"борци" против капитализма и фашизма! Не искам и да коментирам с какви средства и как са се уредили - вие си знаете!?

15

удивен

преди 4 години

До 23 АнонименДоста рано в неделя сте се дрогирал бе другарю Гендар Сороски !

14

от немско

преди 4 години

Само безмозъчен може да иска да отиде в САЩ. Там може като нищо да ти изфабрикуват някакво обвинение и да те затворят. Чувствам се супер в Германия и не мърдам от тука

13

ужас

преди 4 години

Ако "големите демократи"си направят труда да прочетат Патриотичния закон на САЩ ще им се изправят косите,следене,доноси,подслушване,цензура,тотален и пълен контрол!

12

това е

преди 4 години

САЩ все повече заприличва на СССР даже го надмина по репресии и полицейщина и от една страна е хубаво защото скоро ще се разпадне и света ще си отдъхне.

11

Анонимен

преди 4 години

До 18За 140 години да си чул за осъден руснак в България ?Ако има престъпление от руснак веднага се замина под килима и дори руската амбасадор не научава за него и до ден днешен !

10

Анонимен

преди 4 години

"Очаквам в бъдеще да си появи алтернатива на интернет, нещо като биткойн, тоест комуникация извън регулациите."И кой така нелепо те излъга, че Биткойн е извън регулациите? Да не говорим пък отделно от това, че вече доста хора от Европа, които са търгували с Биткойн, ги екстрадираха в САЩ по обвинения за пране на пари.

9

Реалист

преди 4 години

Българските власти са се съгласили с репресивните американски мерки, дори и за това българи да не пътуват без визово до щатите. Но са се съгласили че американски военнослужещи като извършат престъпление в България, страната ни няма право да ги съди. Това го има само в колониалните държави. България по нищо не се различава от тях. Защото дори ни спират строителството на важни за страната ни обекти, но ни задължават да ум купуваме скъпо изтребителите.