68

Анонимен

преди 4 години

До АмериканецАбе ***,научи български....

67

Анонимен

преди 4 години

Колко демократична и хуманна страна е САЩ!

66

Американец

преди 4 години

Аз живея в Америка от 30г. Тук не е за всеки. Трябва да знаеш английски перфектно и да имаш солидно образование или опит, за да си намериш работя която да е добре платена (над 100 хиляди годишно). Да 100 хиляди е едно в Небраска и друго в Ню Йорк или Сан Франциско, но 100 хиляди са си 100 и си в топ 3%. Ако отиваш в САЩ на бригада или да миеш чинии е полезно да си оплътниш времето с учене на език и срещане с различни хора за нетуъркинг.

65

Ответни мерки

преди 4 години

Искам и Европа да подлага краварите.

64

Крети

преди 4 години

На мен виза за там не ми трябва от5 г но още не съм ходил в кравария БХ

63

Анонимен

преди 4 години

САЩ се идиотизира. Ами накрая ще станат за смях от империя на знанието в империя на идиотизми и кретенизми. Предлагам да въведат и тест за ***. Сигурно само тях ще си приемат.

62

Все тая

преди 4 години

А кой *** би отишал във фалирала държава? Ми кат нямам фейсбоклук и други подобно изпиващи мозъка "социални" мрежи кво ще ми гледат? Ще ми гледат дедовия. Да им дрискам на керливата държава. Да им дрискам и на президента ***.

61

Анонимен

преди 4 години

Искаш виза за САЩ - проверяват ти FB профила за 5 години назад-------------МИ НЕ ЩА ВИЗА ЗА САЩ

60

Хм

преди 4 години

Затегнат контрол над легалните и в същото време огромен брой нелегални,дето никой не ги знае какви са,обаче не могат да ги депортират...Шантава работа.

59

Сата НАТО

преди 4 години

Всяка държава има право да си определя правила, по които допъска чужденци в границите си. Както всеки отделен човек има право да харесва или не харесва някого, да кани или не определени хора вкъщи, според предпочитанията си. САЩ не са хотел или кръчма, за да имате някакви права на пребиваване там. Щом не ви пускат, продължавате си по пътя по живо, по здраво и си свиркате.

58

Сата НАТО

преди 4 години

Ако иска да дойде Американец тук да му разкажат играта и да го съблекат бос и гол на летището,да му бъркат по профилите и интврю за виза 200 долара. ЗАЩО?

57

стефчо

преди 4 години

Обаче нашите политици за меко казано гейове,и никога няма да въведат реципрочни мерки. Ако иска да дойде Американец тук да му разкажат играта и да го съблекат бос и гол на летището,да му бъркат по профилите и интврю за виза 200 долара. Да ,ама не!

56

Анонимен

преди 4 години

Никога кракът ми няма да ступи в САЩ. Само Германия

55

Свещен Гущер

преди 4 години

Важното е че USA бърка дълбоко в трибуквието откъдето *** русофилите...

54

Защооо?

преди 4 години

Защо се натискат да приберат Асандж, не му ли искат ФБ, акаунти?!? Не им ли изглежда неблагонадежден? Да си стои в Европа или да си ходи в Австралия, че много избела от лондонския климат.

53

Анонимен

преди 4 години

Залезът на демокрацията и раждането на една империя. Също като в Рим римляните са се смятали за богопомазани ...

52

ГЗ"ГРАДИНА"

преди 4 години

А който не иска виза,как стой въпроса с личната информация и данни.Тогава остатъците от нашите служби успяват да спретнат някакво инфо,което също да предат по предназначение.

51

ХА, ХА, ХА

преди 4 години

Ми то Канада, централна и южна Америка са по - интересни, защо да се унижаваш да искаш американска виза? Да си я държат , визата и да си приемат покорни овце като такива търсят.

50

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ми трябва да ходя в САЩ. Да си давам онлайн профилите, как ли пък не! Какво остана с тайната на кореспонденцията? Какъв процент от стрелците в САЩ са емигранти или посетители от Европа? Нула. Всичкото са си техни родни хаховци. И кой изобщо иска да ходи там. Да си живеят там сами и без това потъват.

49

Свещен Гущер

преди 4 години

Русофилите почнаха да зяаат :) Напразно се молиха тайно на своите богове да ги одобрят за Зелена Карта ама на...Заболя ги доста това с фейсбук сякаш им бъркат в pekтyмuте,защото са лайквали разни русофилски страници и личности.Сега в опцията ,,регистър на дейността,, ще почнат да си премахват лайковете до създаването на профила си...... :) разчитайки че така ще заличат следите си