62

Jo6

преди 4 години

АЙДЕ ДА НЕ ПРЕИГРАВАМЕ ! ДА СЕ ПОРАДВАТ ! ЧЕ ТУЙ СКОРО НЯМА КАК ДА СТАНЕ !!!

61

Анонимен

преди 4 години

Ливърпул го отъждествяват като някакъв типично британски клуб (което е много спорно като знаем кой е мениджър и кои са футболисти там) и като резултат бе постоянно тикан от съдиите. Има и някакве политика вложена в това. Сити по голяма случайност успяха да издържат на напрежението като почти бяха изгубили титлата, но Кампана вкара гола чудо. Сега Тотнъм правиха дебют на финал и подарената дузпа в началото на мача реши и титлата.

60

Анонимен

преди 4 години

Левси, Левски - шампион!

59

Пуул

преди 4 години

Победаааааааааааааааааа!

58

Седи мирен

преди 4 години

Само хабиха тока на хората

57

ЛОКОМОТИВ2019ШАМПИОН

преди 4 години

Само ЛОКО ПЛОВДИВ един е на света !ЛОКОМОТИВ !!!ЛОКОМОТИВ е ШАМПИОН.ЛОКОМОТИВ ще бие Ливерпул винаги !!!САМО ЛОКО ПЛОВДИВ ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ !!!

56

Анонимен

преди 4 години

Аз пук сум виждал съдия дето не свири дузпа при прибрана ръка по тялото.А топката се удря точно в ръката на Роналдо но изръмжа на съдията и дузпа нямаше.Защото знае че Роналдо може да го осъди има пари бол .Тотман нямат пари да водят дело срещу съдията и това проблема .

55

РККА

преди 4 години

До феновете на Барцелони,Бели балети,Роналдовци,Червени деволи, и по невзрачни отборчета на милиардери като Челси,ПСЖ и т.н....Големите ви денги не ви доведоха дори и до скучен финал като снощния НИЕ СМЕ ШАМПИОНИ ........

54

Анонимен

преди 4 години

Някой е напрвил пари от залози за първи гол !Съдията определено е заложил за първи гол доста пари .Не съм виждал дузпа в 20 секунда на обикновен мач а камо ли на финал .Тоя съдия е голям *** жълт папагал .А дузпа нямаше гледайте повторението ръката му е горе а топката се удря под мишницатана футболиста без да има умисъл от него .Кой нормален съдия ще свири дузпа дори да му се удари в ръката от силен шут на противник .По тая логика да ги мерим в раменете и понеже имат ръце ...

53

11

преди 4 години

До ЕльоменатМдааа, свърши им зоба, не остана за финала, защото го изядоха в предния мач.

52

Ужаст 19 Мадридковци

преди 4 години

Първо музиката за откриването беше избрана от музикални инвалиди после гледах няквиинвалиди дето са мъчат да игрят нещо но определено не беше футбол .Играеха си на кой е по бавен и неточен в пасовете .Оказа се че и двата отбора нямат място за финала и не знам как са стигнали до негона магия и късмет .Скучен мач без никви признаци на футбол .То Марица Пловдив от В група играят по добре от тея отбори имах чуството че ще припаднат от умора едвамсе движеха по терена като някви болни и недохр.

51

Предварително ясно..

преди 4 години

Като дадоха дузпа за Ливърпул в 25 секунда от мача и ми стана ясен победителя , после изключих телевизора ........

50

Анонимен

преди 4 години

Аз заспах 10 минути преди края. Беше скучно и досадно.

49

Анонимен

преди 4 години

Слаб скучен мач. Полуфинала с Барца беше много по-добър.

48

Mnenie

преди 4 години

Добре че беше тази мома малко да направи финала по-интересен. Типичен скучен британски футбол на ръгане и борба. Нехраникайковците от УЕФА не показаха красотата не момичето ами взеха да ми дават кадри на публиката и треньорите. ЯЗЪК!

47

Анонимен

преди 4 години

Дуспата беше измислена - топката се удари в мишницата на защитника.

46

ЦИРК- Шибана Лига

преди 4 години

Тотман прибраха някви пари под масата за да паднат .То цял мач спяха пък накрая за една минута в допулнителното време показаха че могатда вкарат три гола за една минута .Очевадно им е платено да паднат в редовното време .И всичко е точно цирка свърши ...

45

ЮВЕНТУС 2020

преди 4 години

Малее билетите за мача се продавали на черно по 20 000 паунда .А аз искам да ми плащат за да гледам Ливерпул по телевизията и да ми платат тока за да гледам някви маймуни и араби .Това би всякви граници на простотията да гледам на финал Ливерпул .Ювентус е най-добрият отбор на планетата за мен а Ливерпул са селяни .

44

Марсианец

преди 4 години

На съдията беше платено да свири за Ливерпул .На Тотмън беше платено да падне или да не напада вратата на Ливерпул.Газпром заложиха парите си за Ливерпул .Защото безплатни спонсори няма помнете .Газпром отново си направи парите чрез залози и показа на целият свят че футбола еплатена игра и те решават кой съдия какво да свири и кой отбор да бие .Един скучен платен мач и бездушни футболисти резил за планетата земя .Отивам на Марс в знак на протест .

43

Анонимен

преди 4 години

Като фен на английското първенство знаех какво ме очаква с тези два отбора, затова си спестих мъките още преди да е почнал мача и след като приключи просто си пуснах обзора да видя в рамките на 5 минути всичко най-важно от срещата.