12

Анонимен

преди 4 години

Това е повече от падение, позорен цирк.Ходи целувай ръка на Доган тогава.Мек беше тато, мислеше за народа , а трябваше явно глави да падат на тези предатели, които сега пренаписват историята и говорят лъжи

11

Анонимен

преди 4 години

Трябваше Живков да затвори предателите за да не позволи тези позорни дни днес.

10

Анонимен

преди 4 години

Затвор за престъпници и както се видя като не са затворени грабят и лъжат.Отвратителни лакеи.

9

Анонимен

преди 4 години

Трябваше през 1990 да украсим стълбовете с комунисти и всичко щеше да е ок.

8

Гърция

преди 4 години

Хиляди хора са репресирани, пратени по лагери и насилствено интернирани. Около 1 000 000 са временно разселени през войната. Към 56 000 емигранти, предимно от Егейска Македония, бягат от Гърция. Отделно 28 хиляди деца (20 000 от тях с български етнически произход и 8000 с гръцки[9]), много от тях деца на партизани и помагачи, са изпратени от комунистите в страните от социалистическия блок.[10], монархията настанява други 12 000 деца от военната зона в лагери по гръцките острови под свой надзор, повечето от тях са дадени за осиновяване отвъд океана. На емигрантите е забранено връщането в роднит

7

Анонимен

преди 4 години

В Белене беше пълно с престъпници час от които сега са на свобода и ни крадат.Караянчева ще е тези дето ще полежат в подобен затвор за престъпление срещу държавата.Като бяхте партийци и се борехте за място в партията друго мислехте , сега се прекланят пред престъпници и пренаписват историята.Цинични лицемери.

6

Народният съд

преди 4 години

Белене трябва да се строи.

5

Анонимен

преди 4 години

А какво се случва в Гърция по време на Гражданската война срещу комунистическите антифашистки сили по същото време? Колко са жертвите на капитализма и империализма в Гърция по време на Гражданската война и военната диктатура до 70-те години в съседна Гърция?

4

Питащ

преди 4 години

А защо не отиде да се поклони пред мястото където са избити от фашистите децата от с. Ястребино?

3

Чалгарин дудаев

преди 4 години

ТАА НЕКА ОСТАНЕ ТАМ СЛЕД КАТО СИ Е КАЗАЛА СЛОВОТО.

2

Анонимен

преди 4 години

Сега има ли затвор в Белене? Днес наричат лагерите "Затворнически общежития".

1

Анонимен

преди 4 години

Преди това е трябвало да отиде до Китай в Пекин и да се поклони на площадът там, за да научи, че Пекин не е във Виетнам, а в Китай за да не демонстрира повече вродената си про'стотия !