152

лекар

преди 4 години

Започнах работа през 1989-та и тогава още имаше АБПФК и те идваха с кочан червени рецепти и искаха всеки ден да им изписвам безплатни лекарства.Понеже след като завърших се опитаха да ме тормозят с разпределение,аз ги наказвах като им пишех само обикновени рецепти които те плащаха както всички останали.Един ден бяха толкова издивели,че дойдоха 2-*** и ми заявиха"Тая власт с кръв сме я вземали и с кръв ще я дадем".Обаче ги изгоних и двамата заради което обикновените хора ме уважаваха.

151

до 166

преди 4 години

Ако говориш за децата от Ястребино не знам дали знаеш кой е ръководил разстрелът им.Ако говориш за разстрелът на Никола Вапцаров,явно не знаеш,че нито един войник от взвода не е стрелял в него и след стрелбата го е застрелял Никола Гешев!Историята с Ястребино обаче е още по шокираща-командващ на разстрела на децата е бил Никола Маринов-член на РМС!

150

Е НЕ

преди 4 години

До АнонименНа престъпниците паметник може да строиш с твоите си пари. ------------------Не мога да се начудя - толкова ли са ви промили мозъците или сте си така по рождение, но е срамота. КАКВИ престъпници бе ???

149

Анонимен

преди 4 години

Сичкото Ром и Каракачанин на прах за пране Алка

148

дядо Пенс

преди 4 години

Никога повече фашизъм, Караянчева ! Никога повече разстреляни деца !!!

147

Анонимен

преди 4 години

Патице,Аз съм твърдо Против с мойте пари и с моите данъци да се строи Мемориал на остров Персин.На престъпниците паметник може да строиш с твоите си пари.

146

Анонимен

преди 4 години

Кви глупости прави тая патица ,бе?Повечето там са си били чисто криминални типове,тая сега ще ги защитава ли?Или пак не знае какво приказва?

145

изобретатели

преди 4 години

Вместо да се хабят патрони и един по един да избиваш,товариш ги на шлепове в Лом и ги удавяш.

144

РККА

преди 4 години

Е в Белене поне не са излагали обезобразени трупове на мегдана като гавазите на негово величество царя ,,обединител,, Борис III.Все пак тук лъжат малко по умерено говорят за няколко хиляди жертви а починалите там са около 150/180 и то за 20 год.,Виж за Сибир вече се развихрят цепат се цифри до 40 милиона.

143

бай Тошо

преди 4 години

в Белене бяха заточвани враговете на народа, убийците на 6-те ястребинчета, главорези и изедници на българския народ и не виждам защо някой трябва да им се покланя тез душмани

142

Активист на БКП

преди 4 години

Най-вероятно и това ще изтриете макар че няма думи на омраза,но такава е свободата на печата в герберска България !!! 111 място...

141

Активист на БКП

преди 4 години

Гледам изтрили сте ми поста ,та да попитам повторно : А кога ще се поклони на убитите от дядото на Ал. Йорданов дечица в Ястребино ???!!!

140

Баууу

преди 4 години

Бойко сам си каза, че по време на Възраждането заминал за смесените райони с мешката на гърба и майка му, като го видяла с автомат и кубинки се разплакала! Корнела тогава е била на 14 години и е ходила с панделка на кратуната! Кой трябва да се извинява?

139

ШМАТКА

преди 4 години

До шматка Ами как няма да е модерно като тази лъжа беше дебело подплатена с пари! Даже и най-големите михлюзи ,крадци и хайлязи ,които лежаха там получиха от народните пари след 10 ноември толкова ,колкото не са заработили и сънували дори през целия си живот! И сега тази лъжа за Белене продължава упорито да се мултиплицира че Белене е бил за политически ! Белене е създаден още преди 9 септември и то от таткото на симеончо за физическо унищожаване на борците против фашизма и царщината.Това е ис!

138

Каравиетнамчев

преди 4 години

А НЕЩО ЗА ВИЕТНАМ И ПЕКИН ТАЗИ НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ ? ЕЙ ТАКА ЗА НИ ПРОСВЕТЛИ.

137

Абсурд

преди 4 години

Шоната от Бургас беше най големия бандит,ей такива са били в Белене

136

шматка

преди 4 години

Стига с това Белене.Изкарайте инфо колко са били чисто политическите затворници.Едва ли са повече от няколко десетки.В по големия период от своето съществуване там са лежали брутални крими престъпници.Сега стана модерно потомците на тези хора да ги изкарват борци против комунизма.Айде у лево

135

ОПА

преди 4 години

ГЕРБ СЕ ГОТВЯТ ЗА ТРАЙНО НАСТАНЯВАНЕ В БЕЛЕНЕ....*** ПРИГАЗВАТ ГЛУПОСТИ ЗА ***--МАГАРЕТО СИ Е МАГАРЕ ,ПА МАКАР И МАГАРИЦА ДА Е--ХАХАХАХАХ

134

ВАШ

преди 4 години

Лилиту Павлова и роднини бяха ли там ? И те са от левицата БКП в КП ГЕРБ !

133

Наталия

преди 4 години

Белене е много необходим за развитието на българската икономика. Защото крадливите политици като пиявици са се вкопчили да ограбват държавата. Това че имат имунитет не означава че той не трябва да бъде отнет и да бъдат съдени престъпниците. Дори затвора в Белене може да събере всички депутати. Но в момента трябва да е за тези с по големите престъпления.