235

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 249Пълни глупости. Или си прекалено млад и нищо не помниш от онова време, а вярваш на пропаганда, или си изкуфял и затова не помниш. Нямаше никакъв глад по време на соца, за никого. Вицовете процъфтяваха, постоянно се появяваха нови, вкл. и политически. Всички ги разказваха, не съм чул за някого да има последствия.

234

Анонимен

преди 4 години

Пунта Мара

233

socialen

преди 4 години

Много нелицеприятен тип. Съмнявам се, че ще се оттегли.

232

socialen

преди 4 години

Замислили са пак някаква шашма!

231

филмът продължава ут

преди 4 години

Радио Ереван са пуснали запис от шумотевица където ясно се чува как се къртят бетони, падат камани, плачат жени и вопли отекват в късната съботна вечер: аах цецо ах Цецо воплират жените, и мъжки глас ръмжейки да кълне че ще извади сересе на показ...много силен тресок и няколко отчаяни гласа казват и асансьора го конфискуваха

230

Непалачи детеЦЦневин

преди 4 години

Чакаме втора серия на "АпрътГей", където съпартийци които са купили за по 100Ев/мквадратен луксозни йилищч ще погнат цецко по съдилищата защото строителните фирми освободени от Влиятелния Бегач ще си поискат по още 3-400 евро на метквад.Цветанови и най вече неговата тъща ги чака изумителна серия:"Дъщерите отврущат на удара"Където полицията 12 серии търси откраднатото внуче-Пипонче,а се оказва че то се е скрило в неристрираната къща на Щерка Кратуна, та бащица Тиква плаче оти Цецо е оправдан

229

Хазяинът

преди 4 години

Е, той заграби доста.... Дреме му.... Абе.... Как се ЧИСЯТ 10 апартамента ??!!!??? Хич не му е лесно начи.... Милия.....

228

Анонимен

преди 4 години

Абе с комунистите е добре, само дето трябва да свикнеш на глад. А и да не разказваш вицове .

227

123

преди 4 години

Евала, така трябва. А не като кумонягите, тя така , той така.

226

ЦВЪКИ ЦВЪКА

преди 4 години

БИБИ БЪКЕЛ НЕ ОБЕЛВА, ДНЕС "БЕЗ ДУМИ" СЛУГИНСКИ ТРИЕ ДОРИ. ЩО Е ТООТГОВОР: РЕЖИМЪТ НА .............. ОСТАВЯМЕ НА ЛЮБОЗНАТЕЛНИЯТ ЧИТАТЕЛ ДА ПОПЪЛНИ ПО ЖЕЛАНИЕ.

225

ЦВЪКИ ЦВЪКА

преди 4 години

БИБИ БЪКЕЛ НЕ ОБЕЛВА. ЩО Е ТО?

224

ПРАВО ДУМА

преди 4 години

БАБА КУНА!!!

223

РАДИО ЕРЕВАН

преди 4 години

ДРАГИ БЪЛГАРИ, ЗНАЕМ ДОБРЕ ВЪПРОСА ВИ, НО НЕ ГО СЪОБЩАВАМЕ В ЕФИР, ПОРАДИ СЪЩЕСТВУВАЩАТА В СТРАНАТА ВИ СЛУГИНАЖНА НА РЕЖИМА ВИ ЦЕНЗУРА!!! ПРОМЯНА В КЛАСАЦИЯТА НЕ НАСТЪПИ!!! ВАШИЯТ ЧОВЕК Е НА ВЪРХА НА КЛАСАЦИЯТА С ПРОЦЕНТ В КОЛИЧЕСТВЕНО ИЗРАЖЕНИЕ ПО ГОЛЯМ НЯКОЛКО ПЪТИ ОТ "ВСИЧКИТЕ МУ СПЕСТЯВАНИЯ ВКЛ. ОФШОРКИТЕ"!!! ИЗВИНЕТЕ НИ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО!

222

БАБА КУНА

преди 4 години

ХВАНИ КРАДЕЦА БОКО, УДАРИ АПАША ЦВЪКИ !!!

221

Дядо Соци

преди 4 години

До Z 244 Навярна си схванал иронията.

220

Z

преди 4 години

До Дядо СоциНаправо е за ожалване. Няма да има пари за подръжката на асансъора.

219

Анонимен

преди 4 години

Това първеню му свиха сърмите, защото преяде от власт. Не може да преглътни, че вече няма да е гласа на ГЕРБ. Вероятно затова обикаля студията, за да си начеши крастата. Няма ли кой да го посъветва да не се излага повече?

218

Дядо Соци

преди 4 години

Оставете Цветанов на мира. Човека е излъгал са платените 600 евро кв.м. за да намали такси и данъци.Платил е много повече.Дори е изтеглил заем от 200 000 лв.Сега как ще връща заема ?Ще се наложи да продаде още един апартамент.Ама и вие сте едни....

217

ОСТАВКА

преди 4 години

Бил подал оставка защо пишете глупости кога ще подаде оставка този ?Искали го партиите малей какъв ценен кадър ?Как му зададе въпрос тая умна от БТВ ? Хайде Цецо утре в Нова телевизия да отидеш Виктор да те пита нещо и той голем е ?Домус гони го Виктор да не те излага ?

216

Асен

преди 4 години

Не Цветанов подаде оставка а го изгони Бойко ?Кога ще подаде оставка тоя крадец но дано го накаже ГОСПОД ? Народа страда той Апартаменти си купува и днес по бТВ какви въпроси му задават мани мани големи са смях на въпроса и отговора на Цецо ???БТВ -ГЕРБ смях ???.