53

Германия

преди 4 години

Тук и банковите и здравните карти получаваме по пощата без проблем! Но за бг лична карта чакахме да получим 4 месеца,след неколкократни запитвания до консулството! Що се отнася до колетни пратки от България,последните 3 така и НЕ ПОЛУЧИХМЕ! А писмата оттам се бавят месец!Със сигурност не са виновни от ДЕ пост!А при тая несигурност не бих се доверила на Български пощи!

52

Терсенето

преди 4 години

Да, ама във най "нормалната" държава имаш право да гръмнеш пощальона. После обяснения. Цецо искам да ми донесе личната карта. Ще го поканя на кафе, и ще си обявя апартамента за Уругвайска територия. Защото съм гражданин на Уругвай.

51

Анонимен

преди 4 години

Личи си, че повечето хора тук не са излизали от България. На запад това е практика от години. Мрънкайте си, това го можете най-добре.

50

Анонимен

преди 4 години

Във много държави това е нормална практика

49

Пълен идиот

преди 4 години

Е този

48

Вуте

преди 4 години

Плешивеца за чий се прави на интересен? Пощите при това управление са в такъв упадък та остава и с тази дейност да почнат да се занимават - ще почнат да изчезват я карти я паспорти както става с пратките от чужбина.

47

Анонимен

преди 4 години

Чудех се какво работи тоя човек толкова години.

46

akud

преди 4 години

100% електронни институции, там е най голямата организирана престъпност за рушвети и разплащане услуга за услуга. за сметка на бързащия за работа Българин

45

Корен от Тиква

преди 4 години

Много повече ще намалите административната тежест, ако освободите постовете, от които смучете кръвта на народа.

44

Анонимен

преди 4 години

Ошти искат ли пари. У смисал ас ся нямам парички а те искат да дам за карта ама *** задалжават да я имам и тва а много гадно уееее еее .

43

Анонимен

преди 4 години

Ас от десед години немам лична карта и знайти ли ко мий хубаву!

42

Анонимен

преди 4 години

До GLUPOSI na ТъркалетаДа еее ... На мене ми беше много зор, щото сме се хейтнали с нашата и не сикаше, да ми го казва, а бащта се тиймна с нея и той така ...

41

Анонимен

преди 4 години

До мак"Идеята е безумна, редно е да подаваме заявления и да получаваме документа лично, това не е сложно."Кога? Тея гишета работят някакви *** часове от 10 до 14:00 в делинчните дни, когато нормалните хора са на работа. Какво? Да горя почивни дни, за да си взема картата? Ще я донесат. А "в чужди ръце" дори и да попдане, без подпис и активация, то е невалидна и ако някой даде пари назаем, на базата на невалидна карта, може да си седне на студе камък да си миси .. каф е ***

40

Анонимен

преди 4 години

До мак ВИж сега ... ти като искаш, ходи си я зимай ..."Само ако се отнася до хора с увреждания, които не могат да се явят за получаване, тогава да се измисли начин как да им се достави документа."ТОВА Е НАЧИНА БЕЕЕЕ!!!!!!!!!#!#!#!#

39

Контра

преди 4 години

Как ще пращате лични документи по пощата бе, нали докато пристигнат при получателя си, човекът вече може да е станал поръчител или титуляр по кредит, който някой друг е изтеглил, това е тикволандия, все пак.

38

мак

преди 4 години

Има риск картата да попадне в чужди ръце, ако е изпратена по пощата, ама ***...ите не го взимат предвид. Идеята е безумна, редно е да подаваме заявления и да получаваме документа лично, това не е сложно. Само ако се отнася до хора с увреждания, които не могат да се явят за получаване, тогава да се измисли начин как да им се достави документа.

37

Анонимен

преди 4 години

"Отиваш на гише за две минути"Псоледния път съм чакал над 2 часа. Още ми е лошо от тогава, зщаото там имаше такава нечовещка сг***н, че чам ме хваща яд...

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Защо изобщо трябва да ходя, където и да е ... И да чакма, някой, да попълва заявление. И цял месец? Олел , ама че бавна и забила система. Нищо чудно, че тая държава отива по дяволите. СЛед 60 години, няма да я има ...

35

Анонимен

преди 4 години

Процедурата не е сложна. Отиваш на гише за две минути ти попълват заявление, ако трябва да те снимат те снимат и си тръгваш. След месец отиваш и си взимаш документа. Не е сложно. По-сигурно е да отидеш и за две минути да си получиш лично новия и върнеш стария документ, от колкото да чакаш да минава през много хора, за да ти го достави куриер. А във Западна Европа може и да е иначе, но там и не продават чужди имоти.

34

GLUPOSI na Търкалета

преди 4 години

Това е безумна глупост - отиваш е Полицията , редиш се , попълваш някакви безумни документи с въпрос - как е моминското име на прадядо ти , и накрая чакаш еконт или спиди да те намерят в къщи когато им е удобно .