13

Анонимен

преди 4 години

Филантропът???Искахте да кажете "мизантропът" ли?

12

АнтиШороШ

преди 4 години

До ПатриотАко си бил инсталирал някога приложението на телефона си, то ЗАБРАВИ! Може да си го махнал, но остават нещата, които трябва да останат и си работят без ти да знаеш, а и да знаеш няма какво да направиш освен да си купиш нов телефон. Това е един абсолютен вирус за следене. Ако някой мисли да си инсталира фейс на мобилно устройство да не го прави никога. А месинджър пък абсолютно. Вкарвате си голям автогол, ако го направите. Само през браузър, ако го ползвате за соц.контакти!!!

11

АнтиШороШ

преди 4 години

Дори и на снимката с половин закрито лице изглежда, като рептил. ИзрУд от дет да го погледнеш. А тази социална платформа не е нищо повече от система за следене, записване на данни, манипулации, лъжи и манипулиране на общественото мнение. А който има месинджър на мобилно устройство да знае, че 100% е записван! Та то самото еврейче призна, че може да се включва видео и запис на глас дистанционно, Тоест, докато си говорите с някой и телефона ви е в джоба ви записват. Яко, нали! А видеотата...

10

Патриот

преди 4 години

изтрих се перманентно фейса и мога са да съжалявам, че изобщо си направих !

9

х

преди 4 години

изтрих си профила, ако знаете какво спокойствие е

8

...

преди 4 години

Епа нека не забравяме, че сюрат тефтера е идея дето тоя я е откраднал! Така, че може да се каже, че е и крадец! После се видя, че е и лъжец и се видя, че е и измамник! Така, че какво очаквате от един такъв "човек"!?

7

Иванов

преди 4 години

Изтрийте си профилите. Няма да му правите пари на тоя.

6

До 2

преди 4 години

Ти едно време не си живял хаха. Правил си консерви лятото, зимата на печката. Това живот ли е? :)

5

Анонимен

преди 4 години

Научил си е урока, така навремето отнеха правото на глас на Стив Джобс от борда на директорите на Апъл, та се наложи човека да прави анимационни филмчета за да си върне контролния пакет.

4

Елемаг

преди 4 години

"Властелинът на пръстените"-Споменете си един пръстен и власт,какво направи хората.Ето,дори с техните епоси...

3

Анонимен

преди 4 години

"Филантропът" - БУХАХАХАХАХАХАХАХАХА

2

Хъ

преди 4 години

Еврейчето нещо много щастливо ми се вижда.А пък едно време си живеехме добре и без Фейсбук (сурат-тефтер на роден сленг).

1

фейса

преди 4 години

Ц Р У в най наглата си форма !