17

мда

преди 4 години

Инетересно ми беше да прочета коментарите и не разочароват... иначе браво на децата за желанието им да имат бъдеще и дас е борят за него. Много им е трудно след навършване на 18 годишна възраст а когато свъши и училището живята в нашия кът от света и без да си ощетен си е трудна задача. Успех им пожелавам.

16

:)

преди 4 години

То се вижда ясно от предаването как Величко е "завършил" ...с подсказване.Мария и директорът на дом "Мария Терезия" Латинка Петрова го насочваха какво да отговори на зададените му от водещите въпроси.Заприлича ми на един депутат от една етническа партия който не ходи на работа,а иначе "много обичан'' от електората.

15

до 14

преди 4 години

Не е знаел какво има вътре,сам го каза.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Не е идеален за полицай. Ще се опита да спре някоя далавера и ще го натопят и после медиите ще кажат че е виновен.

13

Анонимен

преди 4 години

Определено момчето не е за България, като е върнал чанта с много пари.

12

до 10

преди 4 години

Да, правилно са го насочили:)

11

тотка,

преди 4 години

Ако някой е герой, то това е тази баба - гледаща внуците си в нашенските условия.

10

Анонимен

преди 4 години

До :(Значи е идеален за полицай!

9

тотка

преди 4 години

До До4Гледах по Нова репортаж на една баба, която сама е отгледала 4 внучета, от години ги гледа. Родителите 4-те деца са в Португалия и там работят. Жената, плачейки, каза че двамата й сина и двете й снахи са роби там, живеят и работят в робски условия. Но не са взели децата, защото очевидно е невъзможно и деца да отгледат в Португалия при тази работа. Беше покъртително! И не се връщат тук, защото в тяхното село пък никаква работа няма. Толкоз по въпроса за образованието и за работата после.

8

виделина

преди 4 години

Да доживеем дано в България да има висше учебно заведение, в което студентите да бъдат поставени в режим на максимално високи изисквания за обучение по специалността. И накрая от напр. 100 приети да завършат, да речем, 12. Но тези 12 просто са удържали на изискванията и са отлично подготвени. И през ум няма да им мине да отидат в чужбина - работодателите ще развържат кесиите и ще им дадат заплати, напълно достатъчни за хубав живот и тук. Но това е в мечтите ми, едва ли ще стане.

7

До4

преди 4 години

Да знаеш колко си права повечето българи работят в чужбина тежък труд *** я ги питай като си дойде какво е работил там пълно мълчание или лъжат увърта срам ги е там не им трябват високо квалифицирани хора както тръбят нашите медий те си имат трябват им хамали да им вършат тежката работа и те доволни че имигрантите им доставят евтина работна ръка и нашите че не работят на някой бг изедник за жълти стотинки

6

ГЕРБер

преди 4 години

Няма проблеми , бе ! Всичко е точно ! ... Ще им метнем по 20 лева и по две кюфтета с бира да "ГЛАСУВАТ" с "ПРАВИЛНАТА БЮЛЕТИНА" ..... Иначе за работа ... за бъдеще ... Не знаем ! ... Да се оправят ..... Както каза ... "КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ" .... ИМА СВОБОДНИ МЕСТА ЗА ОВЧАРИ И КРАВАРИ ! ... Да се пробват ... Па можем да им дадем минималната заплата !!! ......

5

:(

преди 4 години

Съжалявям,но на Величко не му личи да е учил много.

4

сребра

преди 4 години

Истина е, че ВУЗ-овете само дето на ръце не ги носят студентите, само и само да са там, за да си получи учебното заведение парите от държавата. Пък и студентите откровено заявяват, че се интересуват единствено от бигадата в САЩ и затова се записват да учат. Отиват и повече от половината никога не се завръщат. Впрочем - добре дошло за американската икономика - здрава, свежа работна ръка, готова да работи в робски условия, но пък по фейсбук се хвалят на всеки, че са в Америка. О, свещена тъпота.

3

До2

преди 4 години

Ми нали е ром трябва да го дадат за пример че е завършил 12 клас

2

Анонимен

преди 4 години

Това, че някой е завършил в България 12-ти клас, че и български ВУЗ не е нещо кой знае какво. Който не е поискал, той не ги е завършил. Това е далеч от героизъм. Иначе желая на тези млади хора да намерят щастие в живота си, професия и препитания.

1

Анонимен

преди 4 години

Много е трудно да се справят сами в живота,след завърлването на училището.