113

Анонимен

преди 4 години

До Що е етнос?!Това, което описваш, е преливане на гени от единия етнос към другия. При мюсюлманите могат да бъдат намерени наши генетични следи, но обратното почти го няма.

112

Анонимен

преди 4 години

Исус Христос е българин!

111

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОт къде накъде R1a1 да е славянски ген? Има го само при 18% от славяните.

110

Анонимен

преди 4 години

Луно луно земя българска!

109

Анонимен

преди 4 години

Бъгарите са потомци на древните руснаци!

108

Анонимен

преди 4 години

.......Абе оставете историците да си свършат работата....Така си е, напоследък се нароиха всякакви "специалисти", титулуващи се като "изследователи" по история, а безумните им теории не отстъпват на македоноидните (техните медии цитират нашите безумци с дива наслада). Когато лаици се правят на историографи се получава нещо от рода на пасковизирана версия на историята с инженерно-ветеринарен привкус.

107

Анонимен

преди 4 години

Българина е най способен в корупционни схемиБългарина е най умния (80%) Българина е най бедния (Европа)Българина е с най дълъг (дай Боже)Изобщо българина е най най и си избира най най политици!Как може да сте толкова ограничени бе сънародници?

106

Анонимен

преди 4 години

Ако не се лъжа в днк на съвременния бьлгарин присъстват 4-5 халогрупи всяка със около 15-22 процента това са: 1.Месопотамския ген пренесен от земеделската култура през мала азия2. Финикийския ген - застъпен днес по ясно при гърците3. Славянския R1A14. Халогрупата на т.нар. динарска раса-характерна най вече за боснийци,сърби..

105

Анонимен

преди 4 години

Генетиката го доказа,панславянската пропаганда рухна въпреки ,че криеха,че във българските исторически музеи няма нито един артефакт за присъствие на славянско наделение

104

Анонимен

преди 4 години

Историчарите пак си подадоха ококорените си миши гаги от канализацията и взеха да църкат врели-некипели

103

Клегейн

преди 4 години

Тука едни са от Дотраките дошли през Тясното море, други са от Дорн, а имаме и червени комунистически бродници дошли от север - отвъд Железния вал. Даже и в Европарламетна пратихме един синеок комунистически бродник - Милиончева

102

Специално до 102

преди 4 години

Ами такива са били нравите, че изнасилената българка или е ставала ханъма, или се е мятала от някоя скала... но НЕ Е РАЖДАЛА дете, което да се нарече българче. И така в редиците на българите НЯМА привнесено чуждо семе от такива случки. Затова и българите сме с най-чистото и запазено ДНК. Ама то това безродниците все се опитват да отрекат, въпреки доказателствата от ДНК изследванията от последните 15-20 години.

101

Shark

преди 4 години

До привет от Германия. Е ми хайде обясни ни какви сме били. То е много лесно да се каже че българите не са такива каквито казват че са. Кажи тогава ясно и точно какви сме. Хайде. Само че не празни приказки и съчинения по сънувано, по а исторически данни и факти дай за това какви сме ние, българите. Чакам!

100

Що е етнос?!

преди 4 години

До Ще ти се.......които не са се смесвали......А стотиците хиляди еничари през тези 500г.; а агите харемите откъде са попълвали; а приелите (насила или доброволно) исляма.

99

дрън, та пляс

преди 4 години

Положили сме на Муро ......, аман от комплексарски националистически изцепки. Разбира се, че ще има следи от траки, славяни и разни други националности. Друго, за 500г. в Османската империя са заселени милиони черкези, (баш)татари, турци, роми и един-бог-знае какви други; след 1878г. хиляди арменци, белогвардейци.

98

gg

преди 4 години

Официално приетата история е писана от полуграмотни монаси през 16-17 в., които умишлено и/или от слабоумие, са съчинявали и преиначавали оригиналните източници, а оригиналите по-късно са били унищожавани. Това е ставало под давление на тогавашните сили - монарси и папи. Например т.нар. тъмни векове са напълно измислени и запълнени със събития от други епохи, с подменени имена и други подробности.

97

Бай Радой

преди 4 години

Стихотворението на Радой Ралин "На полянка" доказва много неща.

96

НЕ!

преди 4 години

Македонците са!Сите сте македонци,чак до японско море!

95

Ниргиз

преди 4 години

Турците са!

94

Анонимен

преди 4 години

Било е (ако е било наистина) едно време, а сега за съжаление НЕ Е!