133

Анонимен

преди 4 години

Глупости. От нас не става *** за зеле. Прокапва.

132

Анонимен

преди 4 години

До Osman devletiОсманчо, непросветено чоджуче от най-нъсно появилия се в Европа, демек, най-мързеливия тюркски народ, затвори си зурлата. Ние не си срамуваме от предците си, обичаме волжко-камските булгари, по-известни днес като казански татари. Но вие много зверства извършихте срещу нас и най-добре да мълчите, ние сме всепрощаващи! Стига да не ни дразнят разни домуси!

131

Анонимен

преди 4 години

изпреварихме северномакедонците.

130

Анонимен

преди 4 години

до 129 ледниковата епоха не е свършила..

129

Като нямаш

преди 4 години

с какво да се похвалиш в настоящето и нямаш никаква перспектива занапред, гледаш да изкопаш нещо от миналото. Дали е вярно или не няма значение.Това обяснява защо неудачниците са патриоти.

128

Анонимен

преди 4 години

неандарталския ген сьщо има място сред нас но не го споменах тъй като е в минимални количества...най е разпространен при днешните баски и при американските индийци

127

Ти да видиш..

преди 4 години

Само това оставаше.

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122И Ашурбанипал е от нашите! Само, че злите врази го крият от нас! И Хамурапи!

125

Пълни глупости

преди 4 години

Идея си няма кога е започнала последната ледникова епоха и кога е свършилаНеандерталците?А какво се случва след като в източна европа опитомяват коня и на гърба му местните заливат европа, азия чак до централен китай, дори завлядяват индияМежду другото това са същите палеолити, изтикани в непригодни за тогавашното земеделие земи от неолитите земеделци по раноИначе всички минават през близкия изток и после мала азия, такава е географията :-)

124

Osman devleti

преди 4 години

Каквито и глупости да измислите, Кубрат е номад с турска титла хан, име и вяра в тюркски бог Тенгри. От 10 кладенеца вода донесохте сакън да не ви вземат за тюрки, но историята е красноречива и ясна. Прабългарите са номадски, тюркски народ.

123

Анонимен

преди 4 години

генеалогът и директор на Българския генетичен проект инж. Евгени Делев.Обожавам такива специалисти! Инженер-генетик! Знам за доктор-езиковед. А този Ев-гений силно се съмнявам дали знае коя е комплементарната база на тимина, например! Защо не си гледа инженерните въпроси!Тези явно не му се удават - пълни глупости! Да, в нашите земи са намерени първите следи от присъствието на разумния човек в Европа са намерени у нас - в пещ. Козарника, до гара Орешец, Белоградчишко. Но той не е бил българин

122

Анонимен

преди 4 години

Турция достигна насемелие от 82 милиона.От 89та се увеличиха с 26 милиона турците.Ние паднахме до 6 милиона за същото време.Може би да помислим за това първо и после да се хвалим, че сме голяма работа?

121

всеселенски патриарх

преди 4 години

"***, ***!!!" той още Алеко Константинов е описал колко ни е акъла ама кой да чете!

120

Относно есеите

преди 4 години

Били са духовна, а не кръвно свързана общност - секта, братство или нещо от този род. Някои ги сочат като предходници на Бялото братство.Най-общо, проповядвали са миролюбие, природосъобразен начин на живот, практикували са лечителски умения, отхвърляли са всякаква идея за поставяне на човек в подчинено, зависимо положение. Стремели са се да изградят общности, които да функционират без парични взаимоотношения. Не са отдавали важно значение на роднинските връзки.Това е малкото, което знам за тях

119

Анонимен

преди 4 години

Фараон Рамзес IV е българин от прабългарския клан Вокил!

118

Анонимен

преди 4 години

Всеки с достъп до интернет вече се има за историк и разбирач. Като се почне от футбол, политика, история и се стигне до атомна физика за Бай *** тайни няма. Той от всичко разбира въпреки че го е докарал най-много до средно образование с връзки!! Болна нация, задминахме и макетата по напъни за история!

117

Анонимен

преди 4 години

R1A1 е славяно-арийски ген водещ началото си от хиперборея а след това разпространен.. днес присьства най силно при славянските народи - в полша е 55 процента.. по малко разпространение има в днешна средна азия - таджикистан, киргистан, иран и индия, но там е по силно изразен- най вече вьв някои индийски касти с над 60процента

116

Анонимен

преди 4 години

Ако ще да сме основоположници на Вселената .....и ко от туй?

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115Исус бил есей.Някои проследяват историческа връзка между есеите и прабългарите. Преди време четох нещо по този въпрос, но не съм специалист. Ако някой познава тези неща по-изтънко, нека да обясни на останалите.

114

Бойко Борисов

преди 4 години

Аз съм турчин!